0 oy
776 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (238 puan) tarafından
Kızlaarr aranızda illa ki vardır gebeliğini saglıklı gıdalarla geciren. Kilo almaktan cok cekiniyorum başından beri de dikkat ediyorum yediğime ictiğime bugün cips cikolata ne varsa yedim ama tabiki devam edicem böyle ara arq kacamak yapıp az kilo ile gebeliğini tamamlayan oldumu yoksa 0 kacamak mı yapmalıyım? 

27 Cevaplar

0 oy
(772 puan) tarafından
Kilo işi şans işi ben ilk gebeliğimde 58le hamile kldım 63buçukla doğuma girdim ve düşün çocukda 3725 gr doğdu ve hiç dikkat etmedim hep dışardan yedim diebilirim şimdi ise 30haftalık gebeyim 60ile hamile kaldım şuanda 64 65 değişiyo ve baya bayada yiyorum gerek yemek gerekse aburcubur
-Reklam-
0 oy
(2,241 puan) tarafından
benim yediklerimi saysam bunlarla en az 20 kilo almisindir dersin 12 kiloyla doguma girdim iki haftaya 15kilo verdim :) tabi somra geri aldim ama o benim hatam 
0 oy
(57 puan) tarafından
Ben de cok yiyorum özellikle halka tatlı si cok yiyorum:)   
0 oy
(648 puan) tarafından

Tabiki arada kaçamak yap kuzum ben ilk hamileligimde 9 kilo aldım 65 oldum en fazla ama bünye meselesi bu herkesin bünyesi farklı ,herşeyden de yedim ama abartmadan tabi ilk hamileliğinde belki de buda bir faktör Öğlen ve akşam yiyordum akşam sandviç yapıyordum ekmek arası peynir canım çekiyordu hep.Suanki hamileliğim ikiz bekliyorum hayatımda yemedigim abur cuburlari yiyorum ahahahha:D niye böyle oldu bilmem:D<3 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin takma ye gitsin emzirme döneminde hemen veriyorsun çünkü emzirmek çok kalori yaktiriyor

(238 puan) tarafından
İnsallah dediğiniz gibi olur sizde insallah saglıklı kıcanıza alırsınız
0 oy
tarafından
Valla cnm ne isterse yedim 25 kilo aldım hiçte takmadım kafaya şu an kızım 8 aylık 6 kilom kaldı doğumdan oda gider elbet 
0 oy
(12,648 puan) tarafından
Bu kaçamak değil bebeğin için yememelisin Çin tuzu var canım içinde. Ben tüm gebelik boyunca 2 parça cips yedim asitli gıda asla tüketmedim çıkolata da sadece hastahaneye gittiğimde bebek hareket etsin diye yedim 11 kılo ile bitti gebeliğim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 89 göst.
0 oy
14 cevap 817 göst.
0 oy
12 cevap 221 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hayal perest (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sabrettigim (25 puan) tarafından soruldu

404,673 soru

12,122,503 cevap

36,476 kullanıcı

...