:D ya kizlar bu suriyeliler bana takmislar asama tasindilar 30 kisi yasiyolar asla sesleri bitmiyo zor uyuyorz beni butun apartmana sikayet etmisler bide. ben cok ses yapiyomusum Allahtan komsularim beni biliyor da savunmuslar 2 kisiyiz esim 10da geliyo ne sesim olabilir benim :D kafalarina kokulu su dokuyomusum bide Allahm sabir yarabbim kovulmak uzereyim resmen ev sahibim Allahtan beni biliyo aramiz iyi ama ben onlara napayim simdi ya gitseler mustakillere bali sabah sabah basliyorlar ses yapmaya bide beni suclamislar :D
Sende onları polise şikayet et
Bizim apartmanda da var bi etkinlik olsa alt komşular gelir izin isterler müzik açacağız diye aynı katta ve üst katta var sabah akşam gürültü saygısız gece yarısı adam şarkı söyler ikisi de suriyeli insanlık meselesi bence
Allah sabir versin canim aynilari bende de var karsimdalar ben ev sahibiyim onlar kiraci adananin cinganlari evde 15 kisi yasiyolar ne sesleri bitiyo ne de gurultuleri birde elektrik su ortak odeniyo parayi vermiyolar ben 2 kisiyim kullandigim fazla olmyo onlar 15 kisi biz kullanmiyoruz diyolar ev sahibni defalarca aradik adam umursamiyo cikarmiyo onlar yuzunden ben evimden kactim simdi annemlerde kaliyoruz daha da diyolar elektrik su gelince 2 ye bolcez diye ben 1 aydir yokum evde artik insanlar ne cesit oldularsa anlam veremiyorum ev alma komsu al diyoylar ama bizde nerde o guzel komsular falan yok her gun dua ediyorum gitsinler diye
403,501 soru
12,088,828 cevap
36,380 kullanıcı