0 oy
533 göst.
Diğer kategorisinde (6,135 puan) tarafından

Kızlar ya ben şimdiki zamanda liseliler üniversiteliler ailesinden ayrı şehirde çalışanlar yaşıyor sanıyordum ama eskiden de varmış nikahsız yasayan çocuk yapıp birbirini terkeden Allah Allah ya müge anlida anlatıyor hayretle izliyorum 40 sene 50 sene önce bile varmis:unsure: gecmis bana hep siyah beyaz geliyor fotoğraflardaki gibi filmlerdeki gibi 

3 Cevaplar

0 oy
(2,351 puan) tarafından
Tabiki smdiki yaygin olan ne varsa o donmelerdede vardi ama gizli yasanirmis smdi internet var tv var hersey sosyal medyada goruyoruz duyuyoruz o zmanlar kmse duymuordu gormuordu tek fark o
(6,135 puan) tarafından
Bazen bende öyle düşünüyordum ama bazende hayretler içinde izliyorum ya tv olmasa da komşu var tanıdık var akraba var gezip tozarken onların diline düşmezler mi gerçi geçmişten bazı şeyleri şimdi de duyuyoruz ama bilmiyorum aklım ermedi. Ben kapıdan adım atsam babama abilerime kadar giderdi
tarafından
Simdi bisey olsa herkes telefonla bir birine anlatiyor o zamanlar telefon yok bisey yok cok duyulmuyirdu
-Reklam-
0 oy
(2,932 puan) tarafından
Bende suan onu izliyorum cidden diyecek birsey yok 
(6,135 puan) tarafından
Aklım ermiyor ya sanki geçmiş namusluda şimdi ki zaman namussuz gibi düşünüyorum düşünüyordum sanirim
(2,932 puan) tarafından
Gecmise göre tabi illaki suan daha fazla canim eskiden demekki gizli yapiliyodu suan herşey açıkta kimsede utanma yok
(6,135 puan) tarafından
Tv kamera telefon olmasa da komşu vardı akraba vardı canim ya onlar görüyor duyuyordu diye düşünüyorum çünkü 50 sene önce yaşanan olay şimdi bile konuşuluyor
0 oy
(90 puan) tarafından
Canım eskiden insanlar resmi nikahı onemsemezlerdi. Resmi nikah olmayınca nikahsiz birliktelik oluyor. Dini nikahın bir önemi yok
(6,135 puan) tarafından
Valla bizim sülalede genelde dillere düşüyorsun ve su zmna kadar da dedikodun geliyor düşün 50 sene önce yaşanmış şimdiye geliyor

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,113 göst.
1 Haziran 2024 Aile kategorisinde Gleren (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Cero (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 243 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nisalinda (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 816 göst.