0 oy
396 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (219 puan) tarafından

image

image

image

kızlar oğlum olacak ve onun için böyle bir hediyelik yaptırmayı düşünüyorum ama hangisi karar veremedim yasin setimi yoksa kese içinde magnet çikolata yada sadece magnet yada kapak açacaklı magnet mi olsa sizce en mantıklısı hangisi bu arada hayırlı sabahlar hepinize 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Şu durumda en güzel hediye evine kimseyi kabul etmemek olur 
(219 puan) tarafından
Canım zaten çok yağtırmıyacam sadece kendi ailemle eşimin ailesine herkesi kabul etmiyorum şuanda bile 15 20 tane düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(6,974 puan) tarafından
En mantıklısı kimseyi kabul etmemek. Virüs var bacım, bebegini düşün 
(219 puan) tarafından
Biliyorum canım zaten kimseyi şimdi bile kabul etmiyoeum sadece kendi ailemle eşimin ailesine 15 20 tane yaptırmayı düşünüyorum
(6,974 puan) tarafından
Sen bilirsin tabi 15 20 kisi...1 kisiden bulasabilen bir hastalik ama sen bilirsin
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Ben manevi bişey olsun istiyorum okundukça tesbih çekildikçe sevabınıda alırsınız yasin seti  bence 
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Yasin setini bende çok düşünmüştüm ama sonradan vazgeçmiştim. Yasini gelenlere hediye edecem ama eve götürüp bi köşeye atıp okumayacaklarsa neden günaha gireyim dedim ve yaptırmamıştım. tabi benim düşüncem öyle. Onun yerine nazar dualı magnet ve çikolata yaptırmıştım. 

Ama bunlar arasında kapaklı açacak güzel duruyor
tarafından
Yasin hediye edince karşı taraf okumazsa sen neden günaha giresin ki :) artık onun sorumluluğunda olan bişey sen Allah için güzel bi hediye veriyorsun okursa ne âlâ okumazsa senin günahın değil canım
(3,136 puan) tarafından
Benim günahım değil ama okuması için veriyoruz sonuçta okunmayıp boş boş durursa kendimi huzursuz hissediyorum. Evde olan kuranı bile bazen açıp okumadığım zaman kendimi çok kötü hissediyorum
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Canım  korona  var  b3nce  kimseyi  çağırma  boş yere de masraf yapmamış olursun  illede yapcam diyorsan 2 ve 3 güzel 
(219 puan) tarafından
Yok canım zaten şuanda bile çağırıyorum kimseyi sadece kendi ailemle eşimin ailesi için hatıra olsun diye yaptıracam benim kardeşlerim annemgil eşimin annesi kardeşleri
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Yasini Mevlüt vs de dağıtıyorlar genelde. Magneti kimisi sevmez ama acacakli magnet mantıklı hem işine yarar
0 oy
(52,520 puan) tarafından
üçüncü resim cok guzelmis

Allah okumayi nasip etsinde evler yasin cuzuyle doldu tasti canim
0 oy
tarafından
Bn yasin yaptirdim canim 20 tane cok guzel oldu
0 oy
(11,991 puan) tarafından
Bende yaptırdım ama galba elimde patlıcak.bende annemle vs göndercem. 
0 oy
tarafından
Ben kutulu bebek çikolatalarından almayı düşünüyorum kimseyi kabul etmicem çok kötü durumlar çikolatalari da annemle kayinvalidemle gönderirim istediklerine verirler 
0 oy
tarafından
Kızım için 100 tane şekerlik yaptırmıştık  70 taneden fazlası duruyo . Az yaptırmani tavsiye ederim . 

Sondaki hoşuma gitti benim 
0 oy
tarafından
3. Olanı beğendim 
0 oy
(946 puan) tarafından

Beni linçlemeyin ama bana çok saçma geliyor bu, ben doğum yapıyorum bana hediye getirsinler :D 

(219 puan) tarafından
Yok canım niye linçliyim herkesin fikri farklı saygı duyarım ❤️
(946 puan) tarafından
3.resimde ki güzel ama beğendim :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 271 göst.
2 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aaaaaa (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.
0 oy
8 cevap 357 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,376 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,411 soru

23,620,504 cevap

306,779 kullanıcı

...