0 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ilk olacağı için merak ediyorum bazıları 3 4 saat dogum yaparken bazıları bi gece boyunca hastane kalmak zorunda oluyor özelde yapacağım yanınızda kim oldu şuan covidden dolayı tedbirler var tabi ama sizin yanınızda kimler vardı hani gelip gidip bakıyorlarmış ya açıklığa o zaman çıkarıyorlar mi icerdekileri 

28 Cevaplar

0 oy
(4,631 puan) tarafından
Tüm sancıyı evde cektim gidince de doğuma alındım
tarafından
Bende öyle olsun istiyorum ama kısmet bakalim
-Reklam-
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Ben kovid tokken doğurdum ama hastanenin saçma sapan kuralları yüzünden o videodakiler gibi doğum olmadı tek basımaydım daha önceden travmam olmasına rağmenistetdim destek olan biri yanımda olsun ama  dopımhaneye aldılarorayada kadın erkek kimseyi almıyolar sadece bana ayrıcalık gibi dısarıda sancını yürüyerek çekebilirsin dediler bende  bilmediğim için en ufak bi hissiyatta galiba doğurucam diye girdim içeri
tarafından
Özel hastanede mi böyle yaptılar devlette kimseyi almıyorlar diye biliyorum
(1,331 puan) tarafından
Özel canım maalesef öyle bi kuralları varmış suda doğurursan yanına olurmuş ama doğururken sudan çıkıp masaya yatcakmışsın çok saçmaydı ya dopumdan sonra kucagına veriyolar bebeği mesela istememe rağmen vermedi o çok içimde kaldı ya
0 oy
tarafından
Annem vardı yanımda ama ben çok şancı çekmedim acil sezaryen e girdim sezaryen e girerken eşim o göremedim çıktım geldim mı askiimm seni çok özledim demisim hahaha başımda bir kahkaha koptu ama ben bi mana verememiştim meğer bana gülüyorlar.mis mali meydana sermisim elini tutacak diye aaayyy ne rezillik her yerini açmışım "))
tarafından
:) sezeryanda en iyisi spinal heraldeee yaa
tarafından
Benim doktor yapmadı spinal ben ikisinde de komple uyudum bundada uyurum büyük ihtimal ")
0 oy
(14,757 puan) tarafından

Şubatta yaptım doğum covit  yoktu kayınvalidemler gorumcemler annemler hem birlikte idik en güzel günümdü :)

tarafından
:) ben kalabalık olsun istemiyorum ya ama eşim olsun istiyorum yanımda kovid olmasa ama bizde öyle.olurduk büyük ihtimal ...
0 oy
tarafından
Kuzum ben sancım evde çektim sana tavsiyem sen de çoğunu evde çek ilk sancıdan hastaneye koşma biraz sancının çek iyice sıklaşıp dayanamayınca git ben öyle yaptım hastaneye gittiğimde zaten kimse yoktu eşim hastaneye bıraktı beni annemi kaynanamı almaya gitti onlar geldiğinde zaten açıklık 8 cm olmuştu o yüzden kimse yoktu içeri girdim doğurdum 1-1buçuk saatin başına geldi o anda ebeler ve stajyer kızlar vardı o kadar. Devlette doğum yaptım bu arada o yüzden yanıma kimse girmedi girseydi de sadece kız kardeşim olsun isterdim o da yetişemedi zaten doğuma 
tarafından
Inşallah evde çekebilirim bende öyle istiyorum nefret ediyorum hastane ortamından ne kadar temiz sakin olursa olsun sevmiyorum ama işte ilk olduğu için panikler gideriz falan diye de düşünmüyor değilim :) ama zaten hastane çok yakın bakalım hayırlısı olsun
tarafından
Gidersin bakarsın yetersiz derlerse eve gidebilir miyim diye sor git derlerse gelir evde çekersin kuzum. Benim sancı olmadan açıklık vardı 2 cm ben eve geldim iki gün o şekilde gezdim sonra bi sabah sancıyla gittim gittiğimde 6 cm di açıklık. İnşallah senin de kolay olur doğumun kuzum
tarafından
Teşekkür ederim inşallah kolay olur korkuyorum
tarafından
Korkma kuzum Allah yardım ediyor sen inşirah oku bol bol ailene söyle sen doğumdayken onlar da okusun
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Annelerim vardı 
0 oy
tarafından
Sancı vs çekmedim sezeryan oldum ama eşim le annem vardı özelde oldum bende kimse gelip çıkın vs demedi sadece ameliyattan önce çıkın dediler bide ameliyattan hemen sonra çıkın demişler annem çıkmış eşim kalmış
tarafından
Simdilik normal olacak gibi görünüyor bakalım hayırlısı olur inşallah
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Eşim annem ve kayınvalidem vardı 
tarafından
Şuan kovidden dolayı kabul ederler mi bilmiyorum normal zamanda olsak benim de öyle olurdu büyük ihtimal hepsi gelmek isterdi

İlgili sorular

+2 oy
45 cevap 528 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 704 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 549 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buraak (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 978 göst.