0 oy
550 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ilk olacağı için merak ediyorum bazıları 3 4 saat dogum yaparken bazıları bi gece boyunca hastane kalmak zorunda oluyor özelde yapacağım yanınızda kim oldu şuan covidden dolayı tedbirler var tabi ama sizin yanınızda kimler vardı hani gelip gidip bakıyorlarmış ya açıklığa o zaman çıkarıyorlar mi icerdekileri 

28 Cevaplar

0 oy
(22,060 puan) tarafından

Esim vardi benden cok o sanci cekiyodu:D

tarafından
Büyük ihtimal o olur gitmez ama ne zaman nasıl olur belli olmayacağı için kayinvalidem ya da annem de gelebilir
-Reklam-
0 oy
(907 puan) tarafından
Annem vardı benim ıyiki de varmış
tarafından
Açıklığa falan bakarken çıkartıyorlar miydi odadan
(907 puan) tarafından
Evet canm çıkarıyorlar
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Sancimi evde cektim ben esim yanimdaydi:)

tarafından
Inşallah bende evde çeker öyle giderim
tarafından
Iyi bari çok geriliyorum böyle nasıl olacak neler olacak diye düşündükçe ya az kaldi
(45,019 puan) tarafından
Evde cektim 8 cm le gittim  15 dk dogurdum:D
tarafından
Inşallah bende öyle olurum :)
(45,019 puan) tarafından
Insallah canim saglikla sihhatle kucagina al
0 oy
(796 puan) tarafından
Tek başimaydim kimseyi almadilar
tarafından
Çok kötü olmuş öyle de çok zor olur ya
(796 puan) tarafından
Evt cnm bide azarlamalari vardi
tarafından
Devlette mi yaptın canım
(796 puan) tarafından
Evt cnm
tarafından
Allah iyi insanlarla karşılaştırsin
0 oy
(135,800 puan) tarafından
Esim vardi bacim o bayilmasaydi iyiydi ama olsundu
tarafından
:D benimki de bayılabilir en son nst de çocuk hareket edince kalp atışları yükseldi ben anladim tabi ama o anlamayınca beni duymadan koşarak koridor hemşire aramaya gitti niye böyle oldu diye gözleri ayrılmıştı tüm doğum.katini gezmiş :D
0 oy
tarafından
Kocam vardi...
tarafından
Benimde öyle olur heralde gitmek istemez
tarafından
Benim başka kimse yoktu o geldi ama mahvolmuş çok ağlamış di
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Annemle esim vardi canim
tarafından
Bu dönemde mi doğum yaptın 2 kişiye izin verdiler mi
(1,436 puan) tarafından
2020 subatin 5 yapdim canim.oda bu kadar yayqin diyildi
tarafından
Şuan çok yaygın ya daha tedbirli olurlar galiba
(1,436 puan) tarafından
Simdi kimseyi almiyorlar duydugum kadariyla .ben sanci cekende esimi isdedim dogumda disari cikdi.ben sancinin cogunu evde cekdim
tarafından
Bende evde çekme taraftariyim ama nasıl olacak bakalım gitmek zorunda kalabilirim
0 oy
tarafından
Sancı odası vardı tek başıma orda bekliyodum özeldi ama doğumhane ye alıyorlar direk çok ağlamıştım eşimi aldı içeri ebe biraz konuştuk sonra kaynanamı filan girmişti içeri 5 dk durmuşlar dı
tarafından
Hastalık baya yayildi şuan da kimseyi almayabilirler inşallah eşimi alırlar ya
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Eşim ve annem vardı. Evet gelince ebe cıkartıyor dısarı bakmak için. En iyisidir o zaten utanoyorsun içeride onlar varken olunca. 
tarafından
Evet bende onu düşünüyorum hep kim olursa olsun zaten zor bi durumdasın bi de çekinince kendini daha kasıyorsun kimsenin olmaması daha iyi
(11,928 puan) tarafından
Canım senin demene kalmıyor güzelce rica ediyorlar zaten sen dusunme bunları. Zaten eşin filan cok tuaf olacaktır. Benimki bembeyaz olmustu. Yaklasamadı bile yanıma.
tarafından
Benim eşimde biraz panik bakalım nasıl olacak hayırlısıyla geçer insallah
(11,928 puan) tarafından
Rabbim saglıkla nasıp etsin inşallah canım
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Ben sehir hastanesinde yaptim özel den bi farkı yoktu yanima en yakin oldugum ablam geldi sancı cekerken kontrole geldikleri zaman yanindakini dışarı cikartiolar 2 saat sürmüştü benimde ilk dogumum allah kolaylık versin inşallah 
tarafından
Teşekkür ederim inşallah kolay olur
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Kimse yok tu tek başımaydım devlet olunca kimseyi almadılar saat 1 de girdim akşam 21 40 da doğdu 
tarafından
Baya uzun sürmüş ya yalniz olunca da daha zor
0 oy
tarafından
Annem yanımdaydı cıkarmıyolar canım sadece dogum sırasında cıkarıyolar 16 saat sancı cekmıstım
tarafından
Ya demek ki değişiyor çıkarsalar ya zaten çekiniyorsun kendini kasıyorsun bi de birileri olursa daha kötü inşallah çıkarırlar
tarafından
Valla canım o sancıyla ne utanma kalıyo ne sıkılma heryerın ortada oluyo zaten
0 oy
(579 puan) tarafından
İlk doğumunda araştırma hastanesindeydim ve kimse yoktu ailemden ama hastane personeli olarak kalabalıktı. (başhemşire,hemşirelik öğrencisi , doktor, asistan, 2 tane tıp üniv öğrencisi) 
tarafından
Evet üniveriste ve araştırma hastanelerinde personel kalabalığı çok oluyormuş
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Seni olumsuz etkilicek kimseyi alma yanına çünkü o an can havliyle sezeryan falan isteyebilirsin seni cesaretlendircek birilerini al yanına ilkinde sancı falan yoku 40+5 te suni  verdiler etkilemeyincd sezeryane  aldılar 10 haftam kaldı ikincşye hamileyim sadece eşim olcak açıklığa bakarken çıkartıyolar odadan kim olursa olsun 
tarafından
Evet bu durumda var birileri yapamazsin edemezsin bende şöyle oldu böyle oldu diye anlatırsa ben daha gergin olurum zaten
(1,909 puan) tarafından
Aynen o anda bilinçli sana destek biri lazım eşin de sezeryan ol deyip duracaksa  sana  kıyamayıp uyar şimdiden
0 oy
(15,891 puan) tarafından
Sadece eşim vardı. Bebek doğduktan sonra herkese haber verdik. Sancı odasinda eşimle bekledik ama açıklığa doğumhanede bakıyorlar , ortamın steril olmasından dolayı seni tek alıyorlar.
tarafından
Inşallah bizimde öyle olur bakalım
0 oy
(2,009 puan) tarafından
Yanimda k.validem gorumcelerim vardı evde cektim sancimi
tarafından
Inşallah bende evde çekebilirim sancıyi
0 oy
tarafından
Eşim ve kaynanam vardı yanımda 
tarafından
Kaynanam iyide ben yine de çekinirim ya
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Kimseyi almadılar:(
tarafından
Yalniz olmak o psikolojiyle çok zor ya :(
0 oy
(1,467 puan) tarafından

Ma aile yanımdalardı benimde ilkim diye kimseyi istemedim eşimden başka ama rahat edemediler annem k. Validem 2 ablam eşim :D sabah 11den akşam 7ye kadar suni çektim onlar da benimle birlikte doğurdular resmen eşim en sonunda yeter sezaryenle alsınlar dedi zaten bebeğimin kalbi yavaşladığı için sezaryenle aldılar 

tarafından
Benimde ilkim ya korona olmasa benimde kesin öyle olurdu iki tarafında ilk torunu zaten refakatçi 1 kişi aliriz dediler eşim yapamaz daha anneme kayinvalideme de bisey diyemedim anneme sen gel diyecem kayınvalidem iyi bisey demez ama yinede ister diye düşünüyorum ama yapacak bisey yok ikiside refakatçi olabilse keşke
(1,467 puan) tarafından
Bende koronada doğum yaptım nisan ayıydı hemşireler kovmasına rağmen bizimkiler gitmediler çok şükür kazasız belasız oldu :)
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Covidden dolayı kimse yoktu odada yalnızdım.....
tarafından
Zor olmustur senin için gittikçe sayı artıyor ya şimdilik kontrollerde eşimi alıyorlar ama o zaman ne olur bilmiyorum inşallah alirlar
(9,652 puan) tarafından
Bilmem belki olsa iyi olurdu ama ...

İlgili sorular

+2 oy
45 cevap 528 göst.
31 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,493 puan) tarafından soruldu
+1 oy
50 cevap 704 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 549 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Buraak (146 puan) tarafından soruldu