0 oy
633 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Çocuklarıma üstlü baş alcam çoğu kişye 2. Nci çıktı cimer red edildi diye geri dönüş yaptı cimer benim gibi yazan var mı

9 Cevaplar

+1 oy
(615 puan) tarafından
Evt ya bizimde ck ihtiyacimiz var .alamayanlardan ck ozur dilerim bn ilkini aldim keske yine ciksa.gorumcemlerim hic ihtiyac yk ev araba var 10 bin yakin maas sliyo kocasi ikinciyi aldim diyo .bu nsil bisey anlamadim.boyleleri yuzunden ihtiyaci olanlar alamiyo.
tarafından
Cimer hemen geri donuyormu
(615 puan) tarafından
Hic bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,103 puan) tarafından
nasıl yaniii
(2,029 puan) tarafından
Başvuru yapıp birinci bir tl yi alanlar şimdi ikinci yi alıyorlar ya bana çıkmadı cimer e mesaj attim ihtşyacımız var dedim red edildi diye geri dönüş yapıldı
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Bu ne parası canm anlamdım Bn 
(2,029 puan) tarafından
Panfemi 1000 tl kuzm
(931 puan) tarafından
Valla canım biz daha birinciyi bile alamadık
(2,679 puan) tarafından
Güle güle harcayın canm..  Valla bizde bir tane bile alamadık bu pande mi bizi niye görmüyor
0 oy
tarafından
E devlette gördüm 1 hafta önce 1 redalmus 1 kabul ama kapsam dışı yazıyor öylesine doldurmuştum ki sigortamda var yatmış anlamadim bakıcam müsait olunca ptt'ye kaymakamlıktan başvur canim 
(2,029 puan) tarafından
Dışarı çıkamıyorum iki ay önce doğum yaptım daha doğum parası için başvuru yapamadım
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Sosyal yardımlaşma ya yonlerdırdı hala yonelıyor:D

İnsallah cıkar sana ya

(2,029 puan) tarafından
Sanmıyorun red edildi
0 oy
tarafından
O çocuklara üst baş değilde kira elektrikli su evinde erzak olmayanlar için diye biliyorum..
(2,029 puan) tarafından
Biliyorum 550 tl ödenecek fatura var onuda ödeyecektik
tarafından
Anladım canım hayırlısı çıkar inşallah çevremde alan var ama bidaha çıkmadı diye biliyorum
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Dün ben de yazdım. Devlet hastanelerinden sıra bulamıyoruz, özele de her seferinde güç yetmiyo diyo, bilmiyorum bakalım ne olacak
(2,029 puan) tarafından
Of  valla hayat çok zor
(5,489 puan) tarafından
Çok aşırı ihtiyaç sahibi değilim, sanırım yapmakla hata yaptım. Pişman oldum postunu okuyunca. İnşallah benden daha ihtiyacı olanlara çıkar
(2,029 puan) tarafından
Gercekten varsa ihtiyacı olmayanlara çıkıyo kızım iki aylık oldu doğum a bir takımla gittim hala bişey almadılar milletin eskisini giydiriyorum oğlum desem ben takmı var yukarı yıkayyıp kurutup giydiriyorum
(5,489 puan) tarafından
Bekarken gerçekten ihtiyacımız vardır, yemin ederim iç çamaşırına kadar milletin verdiğini giyiyodum. Sağ olsun kyk bursu bile çıkmadı, hiçbir yerden maddi destek gelmedi. Babam pazarcılık yapıyor eve çok az bi girdi oluyo, kardeşime de çıkmamış burs, aylık 80 tl verseler ölecekler. Çok şükür eşim çalışıyor, gelirimiz iyi, şımarıklık ettim resmen yardıma başvuru yaparak.
0 oy
(3,918 puan) tarafından
Ben başvumstm. Bin TL almışsınz zaten diye cvp geldi
(2,029 puan) tarafından
alanlar bir daha aliyo ama onlar nasıl aliyo
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Cnm biz 2 kere aldık eşim pandemi yardımdan aldı ben biz Bize yeteriz Türkiye den aldım cimere yazdım bende neye bakıyorlar bilmiyorum ama bizim üstümüze ev araba bşy yok kiradayım ve eşim 4-5 ay hiç çalışmadı işyeri kapandı bunları yazdım hep. Çocuga üdt baş almaktan ziyade bu şekil ihtiyacı olana veriyorlar bence eger öyle yazdıysan. 
(25,214 puan) tarafından
İyi yazmışsın canım bnde o tarz yazdım
(2,029 puan) tarafından
ama bu bize yeter iz türkiye temmuzda red edilmiştir yazdılar 1000 tl aldığımızdan dolayı red edildi yazildi
tarafından
Nerden kontrol ediyorsun e devletten mi  e postadan mi
(2,029 puan) tarafından
E devlet tede yazıyo e postada geldi
(25,214 puan) tarafından
Elis bilmiyorum cnm bizde 1000 TL almıştık ama biz bize yeteriz Türkiye den de aldım ben

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 579 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 248 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (870 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
4 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü'mün öykü sü (357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 319 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tuba Y (1,002 puan) tarafından soruldu

408,200 soru

12,260,508 cevap

37,347 kullanıcı

...