0 oy
327 göst.
Aile kategorisinde (99 puan) tarafından
4 bucuk aylik kızım var televizyon açıldığı anda susuyor tv ye bakıyor hemen izliyor bir sakıncası varmi sizce

9 Cevaplar

0 oy
(536 puan) tarafından
2 yasa kadar öneriyorlar canm 
(99 puan) tarafından
Yanlismi anladım oneriyorlarmi  zarari yokmu
(536 puan) tarafından
Onermiyolar canm. Yanlış yazmisim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok izlememesi gerekiyor. İçe kapanıklılık, saldırganlık ve geç konuşma gibi etkileri var canım. 
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Ben kesinlikle izletmiyorum bebek varken tv açılmaz bizde Allah korusun zeka geriliği bile yapiyo 
(99 puan) tarafından
O kadarmi ya
(2,848 puan) tarafından
Bu dediğim tv ye bağımlı olanlar için elimden geldiği kadar uzak tutmaya caliscam inşallah tutabilirim
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Kuzum tv de sesler ve ekrandaki hareketlilik onun dikkatini cekiyordur. Bu yuzden onun dikkatini sen kendine cek buna uygun oyuncak ve oyunlarla bebise tv izletmemeye çalış. Ayrica gelisiminide etkiler yani sosyallik ve iletisim acisindan. Suan cok bariz olmasa da zamanla kendini belli eder.
(99 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorum oynatiyorum bir bakıyorum gözü tv ye kaymis
0 oy
(597 puan) tarafından
Benimki de 3 aylık olacak haftaya gözü hep tv de kapatıyorum tv yi bebek uyanıkken izlemesi zihinsel gelişimi için çok zararlı tv tel tablet pc bunlarla ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi 
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Her bebek oyle o isikli ilgi cekiyo kizm 5 aylik ve izlemiyorum ben
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Benim kızımda 4 buçuk aylık arada çizgi film açıyrum 10 15 dakika izliyor renkler ilgisini çwkiyo kimse kusura baköasında hangimiz gerizakalı yada farklı şekilde büyüdük ben bişey olcağını sanmıyorum eltimin kızı var şuan 5 yaşında bilgisayardan açardık akşma kadar izlerdi çocuk maşallah hem çok zeki hem çok konuşkan 
0 oy
tarafından
Kesinlikle izletme bizim bi tanidigmizin sırf bu yüzden gelişmesi durdu 1 yaşını geçti 2ye giricek ama hâlâ tam anlamıyla oturamiyo yuruyemiyo ve sağlık açısından hiç bi sıkıntısı engeli yok doktor televiyon ve telefon etkileri demiş 
0 oy
(3,148 puan) tarafından
Tabiki var daha 4 aylikken alisirsa ohoo onunu alamazsin benim kizim 2 yasini doldurdu bu ay 1 aydir tv ye bakiyor ara ara idaevde dolanirken uzun sureli oturup izlemez. Telefonda 2 aydir filan veriyorum oda süreli gunde en fazla 30 dk veyatta 1 saat parca parca oda bi seferde degil. Alismamasi lazim.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 45 göst.
0 oy
6 cevap 356 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 391 göst.
14 Haziran 2024 Aile kategorisinde Serappppppp (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.

401,058 soru

12,002,710 cevap

36,186 kullanıcı

...