0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (3,135 puan) tarafından
14 haftalıkken doktora gittiğimizde kordon önünde tam belli değil demişti. Bugün tekrar gittik bebeğinizin kız olduğunu söylemişlerdi demi dedi tam belli değildi dedim.  Kızınız olacak 20+5 haftalıl 390 gr kilosu her şey şimdilik yolunda bi sorun yok dedi. Doktor kilosu falan iyi dedi ama yine de kafama takıldı. 

İkinci kızım olacak inşallah hayatları boyunca birbirlerine destek olurlar arkadaş dost gibi büyürler. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hayırlı evlat olsunlar inşallah canım benimde iki kızım var üçüncüye hamileyim doktor bu gün erkek sanki ama emin olamadım dedi rabbim yeterki çabalarını sağ etsin hayırlı sağlıklı birer evlât olsunlar inşallah ❤
tarafından
Ya canım benim çok teşekkür ederim ") doktor daha tam 100 de 100 değil ama dedi haftaya bu gün tekrar bakacak o zaman kesin söylerim dedi ama bana sanki kesin gibi geldi ") rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Tabiki öncelik hayirlisi olsun ama ins değişmez ya her iki meyveden tatmayı nasip etsin herkese anneliği de herkese tattirsin ben de iki haftaya kadar gtcem belli olur kesin valla bende iki kzdan sonra değişik istiyorum :)
tarafından
Bende hep öyle dedim iki kizim Var birde oğlum olsun çok istedim allah gönlüme göre nasip etti inşallah ") benim doktor pek yanılmıyor bunda da yanilmaz inşallah
tarafından
Amin ins ins :))
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(12,272 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım 

Sağlıkla sihatle gelsin inşallah 

Brnim 3 bacım var iyikide varlar 

2 oğlan sonradan oldu anlıyorum ki erkekler arada olsaydı olmazdı peş peşe kız olması çok güzel 
(3,135 puan) tarafından
Sağolasın canım.
Amin inşallah eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Valla kız kardeşin olöası çok güzel bir şey birde arada çok yaş farkının olmaması güzel. Benim 1 kız kardeşim var ama daha küçük 17 yaşında biraz büyük olsaydı güzel olurdu.
Aynen erkek arada olsa daha farklı oluyor
(12,272 puan) tarafından
Aynen öyle arkadaş olacaklar
Allah'ın izniyle
(3,135 puan) tarafından
İnşallah kızz inşallah tek isteğim o :)
+1 oy
(12,022 puan) tarafından
Ay ne güzel bacım. Benim de ikinci erkek kız olsaydı ucuncuyu hiç dusunmezdim ama erkek olunca dusunur oldum. Bende 2 kız kardesiz insanın bacısı olması gibi birsey yok valla
(3,135 puan) tarafından
Aynen valla kız kardeş çok güzel birşey bizde 2 kız kardeşiz.
Senin gibi 2 tane kız diye üçüncüyü ister istemez insan düşünüyor. Tabi kısmette ne varsa o olur
(12,022 puan) tarafından
Aynen oyle. Bir derdin olsa anlatabliyırsun her zaman arkadas dost kız kardes
(3,135 puan) tarafından
Hem de nasıl arkadaş dost oluyorlar valla
+1 oy
(14,062 puan) tarafından
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 

Insanin bu hayatta bi bacısı olacak ama hayırlı ☺
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır
Tabi hayırlı bacı olmalı. Inşallah benim cadılar da birbirlerine hayırlı kardeş olurlar
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah :) 
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim.  Bekleyen herkesinki sağlıklı olur inşallah
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah 
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(94 puan) tarafından
Maşallah Rabbim saglık la kucagınıza almayı nasip etsin 
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah canım inşallah
0 oy
tarafından

Hayırla kucağına alırsın insaAllah canım. Bize de 18 haftada %80 kız denildi. 28hafta olduk. Dün doktordaydim göstermedi. Bacak arasını açmıyor benimki. Şuan ne kız ne erkek demiyorlar ne zaman kesinleşir bilmiyorum. :D 

(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Çok utangaç bi yavrucakmış senin ki:)) bekleyeceksinşz artık ne zaman canı isterse ama büyük ihtimalle kızdır :) kızlar kendilerini göstermezmiş
0 oy
(475 puan) tarafından
Gözün aydın canm sağlıkla kucağına almak da nasip olsun benimde 3 yasin da kizim var simdi 17 haftalık hamileyim bir kizim daha olcak yoldaş olurlar birbirine
(3,135 puan) tarafından
Amin inşallah canım. Sizinde gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :) bizim kız 10 aylık daha çok küçük beraber büyürler artık
0 oy
tarafından
Hayırlı olan canm benm iki kizcem var araları çok yok inan iyiki olmuş diyorm bana bile gerek duymuyolar birlikte oynayp ediyolar izlerken içim bı hos oluyor büyüyünce de böyle kalırlar ins diyorm bakalm 3ye hamileyim isteyerek olmadı ama RABBİM in armagani hayrlisi olsn :)
(3,135 puan) tarafından
Allah size bağışlasın. Benim de araları pek yok kızım 10 aylık 20 haftalıkta hamileyim:) inşallah benim cadılarda beraber oynarlar büyürler. Büyüdüklerinde de anlaşırlar.
Kazayla olmuşsa demek ki kısmeti varmış oldu :)
tarafından
Aynı benimkiler gibi aralarinda bir buçuk var valla şimdiden iyiki diyorm 8 kız kardeş olaraktan buyuseler sırtım yere gelmez artık:) Salih evlat olsunlar ins
(3,135 puan) tarafından
Bakalım bende iyi ki diyebilecek miyim :)
Siz mi 8 kız kardeşsiniz heyy maşallah :) gelmez valla
tarafından
Evet 8 kz 2 erkegiz RABBİM abimlerin eksikliğini vermesin ama ablalarm ALLAH razı olsn yeri geldi hem annelik hem babalık yaptılar hep kenetliyiz her konuda arkasndayz birbirimizin maddi manevi herşeyin hayırlısı olsn p yuzden
(3,135 puan) tarafından
Maşallah ama öyle kalabalıl olunca çok güzel oluyor özellikle biraraya gelince ya da birbirine yakın oturup sürekli görüşmek çok güzeldir. Rabbim eksikliklerini göstermesin hayırlı ömürler versin hepsine.
Aynen valla herşeyin hayırlısı olsun

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 860 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Damliskooo (1,258 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 576 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 327 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,545 soru

24,387,428 cevap

349,077 kullanıcı

...