0 oy
1,614 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Eltimin oğlundan nefret ediyorum gerçekten sorunlu. Saatlerdir ağlıyorm benim yokluğumda koca kafasını bebeğimin yüzüne koymuş bas bas bağırıyor ***** bebeğim daha 4 aylık zaten çok korkak irkiliyor sürekli ay görüntüyü gördüm deliye döndüm bebeğimi hemen alıp sinirle çıktım ordan nefret ediyorum çocuktan

22 Cevaplar

+5 oy
(190 puan) tarafından
O nefretle andigin COCUK kac yasinda cok merak ettm
tarafından
Valla cnm açıkçası benimde başımda var 6 yaşında bir canavar eltimin çocuğu yaşamayan bilemez bu kıza burda yazan çok olur da valla benimki daha beter afedersin poposuna burnuna soktuğu parmağı gelip çocuğun ağzına yüzüne sokuyor dibine giriyor yüzüne üflüyor bunu senin çocuğuna yapsa bakım sen ne kadar rahat duracaksın o kızda artık bıkmış anası babası sahip çıkmıyor ama terbiye konusuna herkese laf atarlar
(13,304 puan) tarafından
Sırf elti çocuğu diye böyle davranıyorlar katılıyorum canım sana.
(12 puan) tarafından
Çocuğu döverler emin ol ben ses etmedim aldım bebeğimi evime çıktım. Burda içimi döktüm masallah burdakiler de melek çıktılar başlarına gelse bu sskil mi olur acaba
(13,304 puan) tarafından
2 yaşında görümcemin çocuğu ben mutfaktayken pişik kremi fırlatmış annesi ile dayısını kıskanmış 4-5 ya da 5 günlük bebeğime görümcem paldır küldür indi aşağı hırpaladı heralde içim gitti eşime dedim bizimkine birşey oldu mu olmadı canım dedi. Ne diyeyim el kadar bebeğe şimdi ya da neden nefret edeyim biliyor mu anlıyor mu? 10 yaşındaydı diğer görümceminkini soda şişesi geçiriyordu teyzesinin kafasına bildiğin kavga ediyor ne diyelim dövelim mi? Doğrusunu anlattık anladı. Neden nefret edelim soda şişesinin ne yapabileceğini bilmiyor bile.
(190 puan) tarafından
Aslıs katılıyorum sana aynisi bendede var bir degl.iki tane diyorm anlamazlar bir gune kadar ses yukseltmedm benm.kizimin yuzunu cirik cirik ediyordu oglum yeni dogmstu sufatina ole bi kapattiki tokati icim sizladi bisey demedm daha oda bir bucuk yasndaydi halamin kizi kizimla yast ne edeydm kizim yapmadi o yaoti napsaydm kizimi dovseydm sesimi bile cikartmadm aldm oglumu kucagma saknlestrdm meme verdm hepimizde basndaydk oldu mu bi anda oluyor napacaksn oda cocuk oda cocuk ikiside anlamaz nefret etmek ne alaka benmde eltimin cocuklarni var akranlar bir iki yas var aralarnda vururlarda bagrrlarda buyyk olan gormcemin kizida ole sevecem diye hirpalar ama o cocuk anlamaz ben anlatrm tepkimi koyarm yaklastrmam ama tepkimi büyüklere koyarm cocuk anlamaz tabii bunlar burda tepki koyamayinca buyuklere hirsini el.kadae bebeden cikartiolar
-Reklam-
+1 oy
(5,569 puan) tarafından
Neden bir büyük onların yanında değil? AnlaAnladığım kadarıyla o da çocuk 
(12 puan) tarafından
Ya kaynanam vardı yanında iceri girer girmez yaptı bebeğimin korkusunu gördüm içim gitti ya hala ağlıyorm
(5,569 puan) tarafından
Walla canım haklısın.  Bnm oğlum da 4 aylık ve çok korkuyor
+1 oy
(2,009 puan) tarafından
Seninki daha 4 aylik Nerden biliyosun ileride de senin çocuk oyle olcak simarik yaramaz bigun basina gelir aynisini nefret ettigin bebe kocaman cocuk sanki
+1 oy
(15,854 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Allah aşkına bu ne nefret ya , o çocukları birlike kim yalnız bırakıyorsa onlar birbirinden nefret etsin. Kendi sorumsuzluğunuzu görmeyip ufacık çocukları sucluyorsunuz. Pes doğrusu :angry:

(12 puan) tarafından
Sorumsuzlugumu yargılayamazsin konuşmalarıniza dikkat edin sırf yorum yapacam diye  laf kalabalığı yapmayın sayfamda
(15,854 puan) tarafından
Haklisın içi nefret dolu olan birinin yazdiğına cevap vermek gercekten sacmaydı ama bende okuduklarım karşisında kendimi tutamadim napim. Pohpohlanmaya ihtiyacin var ama benim gerceklerim bunlar , işine gelmeyince tabi kovacaksin ama burası babanın çiftliği değil. Herkes senin fikrinde olmak zorunda da değil. Madem buraya yazıyorsun alacağın her cevabi kaldırabilmelisin. Sana hakaret eden yok küfür eden yok.
(12 puan) tarafından
Ben alacağım cvplardan korkmam tatlım zaten yanlış bişi yapmadım buraya içimi döktüm. Pohpohlanmak için yazmadım. Benim sorumsuzluğumu sen yargılayamazsin bu senin hadine değil. Şimdi rica ederim yorum yapacam diye yorum yapma işine bak
(15,854 puan) tarafından
Yav hee heee
(12 puan) tarafından
Patdonda sen hayırdır ya gece gece
+1 oy
tarafından
Kuzum oda çocuk 6 yaş ne ki benim oglum 5 yasinda 8 aylik kızma neler yapıor ayrıca çok şımarık terbiyesiz demissin bence kınama yarın seninki büyüdüğünde onuda geçer 
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Cocuk kac yasinda bide inun anasi nerede
(7,155 puan) tarafından
Kınama kuzum senin de cocugun var
(12 puan) tarafından
Kinanam asla ama geldiğimden beri bu çocuktan çekiyorm kaç defa onun yüzünden ağladım ilk geldiğim zamanlar bildiğin vuruyordu ve darbeleri çok kötü ses etmiyordm çocuk diye ama bebeğim doğduğundan beri kaldıramıyorum ailesinin yanında zaten tam şımarıyor
(1,908 puan) tarafından
Alma evine bukadar basit kayınvalidene soyle istemiyorum şımarık diye al yine söyleyemiyorsan
(12 puan) tarafından
Kaynanam toz kondurmaz tek erkek torunu olduğu için çok sever evini yiksa ses etmez
(1,908 puan) tarafından
Kayınvalidenin ne yaptığı seni ilgilendirmez sen ben istemiyorum evimde çocuğuma zarar veriyo diceksin ama güzel bi dille tabi kayınvalide tepki göstermesin sana yada eşinle konus o konussun
0 oy
(922 puan) tarafından
Neden kimse ilgilenmemis bişey dememiş 
(12 puan) tarafından
Normalde izin vermezler yaklaşmasına benim yoklugumu bilip yaptı
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Kaç yaşında çocuk? 
(1,662 puan) tarafından
Allah sabr versin canım...  Eşin ne diyor peki?
(12 puan) tarafından
Eşim yoktu olsa benden beter çok kızar izin vermez asla kimse dokunsun
(1,662 puan) tarafından
Anladım kuzum en azından eşin anlıyor seni Allah sabr versin kuzum
(12 puan) tarafından
Amin teşekür ederim. Sanırım sizde çekiyorsunuz elti çocuğundan :))
(1,662 puan) tarafından
Yani eskiden çok çekerdim ama düzeliyor büyüdükce
0 oy
(12,906 puan) tarafından
Adı ustunde ÇOCUK. Benim eltimin 5 yasinda oglu vqr benimki 3 aylik. E bu sevilince doğal olarak oda kiskaniyo şimariyo. Hicbisey demem  gelip kafasini seviyomus gibi yapiyo ama arada hizli vuruyo. Guzel bi dille uyariyorum oturup onunla oynuyorum. Çocuk sonucta ne diyebilirsinki
(12 puan) tarafından
Herkes çocuk diyor ama benimki henüz bebek bunun bağırmasıyla bı travma geçirse bundan küçük çocuklar var ama ben hayatımda böyle bı çocuk görmedim bin kere tatlı dille konuştum olmadı şımarık yetişmiş
0 oy
(64 puan) tarafından
O duyguyu biliyorm :)))))
(12 puan) tarafından
Ay herkezde benim üstüme geliyor adı üstünde çocuk e bebeğimin yüzüne bağırsin vursun mu bakmaya kıyamıyorum bide sürekli yüzüne bagiricak bebeğim travma geçirse o Zaman da böyle dicekler mi
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Nefret etmek yanlis bence oda cocuk sonuçta belkide kıskaniyo niye öyle diyosun altı-üstü de cocul canm bu kadarda takma nefret etme dikkat et bence
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Canım benim seni anlıyorum fakat o da bir ÇOCUK. Şımarık olabilir ama bu onun çocuk olması ve ailesinin yetiştirmesinden kaynaklanıyor. Annesi güzelce neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğretse eminim yapmaz. Zaten daha 6 yaşında böyle şeyler yapıyorsa annesine güzel dille anlat böyle böyle diye. Şımarık olması ve laf dinlememesi tabi ki sinir bozucudur biz bile yeri geliyor kendi çocuklarımıza katlanamıyoruz ama onun da bir ÇOCUK olduğunu unutma. Nefretini ona karşı besleme ve kınama. Allah korusun senin çocuğunda büyüdüğünde öyle olur. 
0 oy
tarafından
O nefret ettiğin çocuk diye yargılayanlar var . Ama yaşamadan onu bilemezsiniz . Benim eltimin çocukları 10 ile 7 yaşındalar.  Bi suç isler mesela bisey kırar 5 yasindaki kızıma suç atarlar . Ben lohusayken kaynanam aldı aldı geldi başıma anası nerde evde keyif çatıyordu m daha 5 gunluk bebeğim o çocukların kapı çarpmasına sıçrayıp saatlerce sakinlesmiyodu.  4 aylık oldu hala bi çıtırtı da bebeğim sıçrayıp ağlıyo evde terlikle dolaşsam korkuyo öpsem sesinden korkuyo . Şimdi ben o çocuklardan nefret etmeyim de napiyim . 
(12 puan) tarafından
Ay halden anlayan biri çıktı ya benim bebeğim hala uyuyamıyo irkiliyor ağlıyor bişi olursa ben dünyayı yakarım başına gelen gecen çocuk diyor
tarafından
Bidaha yanından ayrılma çocuğunun.  Bisey olmaz inşallah oku üfle
(12 puan) tarafından
Yanından asla öyle ayrılmıyorm zaten kimseye de güvenip bırakmıyorm
0 oy
tarafından
Niye bu kadar nefret ediyorum diyosun 6 yaşındaki çocuğa seninde çocuğun var yanında ki kişinin buna izin vermemesi gerekiyor sorun çocukta değil bunları yapmasına izin veren kişilerde
0 oy
(6,342 puan) tarafından
Burda ne kadar saygili pozitif insanlar war bende bu postlarla ogreniyorum sanirsin millet bi iyimser bi sabir kupu bi biz kotu ben seni cok iyi anliyorum canim dikkat et bebegine yalniz birakma
(12 puan) tarafından
Aynen ya benim bebeğim hala korkudan ağlıyor uyuyamıyo ben bakmaya kıyamıyorum çocuk diye bırakim bebeğimi incitsin k.bakmasin kimse ya ben bundan küçük çocuklar gördüm nazikçe incitmeden dokunuyorlar ama bu başka bişi ya laftan anlamaz ne diye seveyim ki
(6,342 puan) tarafından
Milletin simarikligini ben idare edemem walla simdi benim oglum 15 aylik bi yere kaynanama dahi gittik.mi oturamiyom bile bisey kiracak dokecek die fir donuyom herkes zahmet olacak sipasina baksin
(12 puan) tarafından
Anası bakmaz baş edemez yolar kaynanama evde rahatına bakar ben mecbur muyum çekmeyi geçen gözü mu açtım yatak odamda sinir oldum artık görmek bile istemiyorum bu sefer bebeğime yaptığı beni deliye döndürdü
(6,342 puan) tarafından
Kiz senin ewine nasil giriyor kapin mi acik oluyor
(12 puan) tarafından
Ya yok kapım kapalı sürekli almıyorm ama kaynanama gidiyorum çocuk ordan çıkmıyor
0 oy
(429 puan) tarafından
Canim benden sana nacizhane bi tavsiye cok sinir olsan bile kimsenin cocugunu kınama cocuk sonucta Allah daha beterini verir sana
(12 puan) tarafından
Ben kimsenin çocuğunu kınamiyorum tatlım ama bu kadar da şımarık yetistirilmez asla gelemem böyle çocuklara azında küfür eksik olmuyor evime geliyor evi birbirine katıyor biraz terbiye verilse böyle olmazdı
0 oy
(3,728 puan) tarafından
İleride ikinci bir çocuğunuz olabilir ve büyük olan küçük kardeşine aynısını yapabilir acaba o zaman kendi cocugunuzdan da bu denli nefret edecekmisiniz merak ettim 
(12 puan) tarafından
Ben gereken terbiyeyi çocuğuma veririm siz rahat olun
(3,728 puan) tarafından
Bu terbiyeyle alakalı değil inanın yaşayınca göreceksiniz ikinci gelince birincisi illaki kıskanıyor ve asla benim çocuğum yapmaz dediğiniz hareketleri yapıyor tecrübeyle sabit size sadece şunu soyleyebilirim karşınızdaki çocuk
0 oy
tarafından
O arada yanlarında kimse yok muydu 
(12 puan) tarafından
Vardı içeri girer girmez yaptı direk aldım bebeğimi
0 oy
(51,927 puan) tarafından
eltin ve kaynanana guzel bir ayar cek bebeğini yalniz birakma gidip gelme tamam oda cocuk ama annesinin basinda durmasi lazim arsiz simarik yetistiriyorlar ondan sonra oda cocuk deyip kenara cekiliyorlar
(12 puan) tarafından
Keşke laftan anlsa benim çocuğum öyle olcak gerçekten asla izin vermem kimsenin huzurunu bozmasına yanımda kalsn benim canımı sıksn ama bu şekilde salmam
(51,927 puan) tarafından
cocuk o diye diye yetiştiriyorlar ondan sonra basedemyiz diyorlar oyna anlat hicbirsey degistirmez cunku çocuk anne babayi dinler
0 oy
tarafından
Bir an benim açtığım post mu dedim bildiğin canavar terbiyesiz pislik bir çocuk benim de var eli sürekli poposunda burnunda sürekli grip olur gelir çocuğu eller bir yerde bıktım olacak gibi değil çocuğun kırılmadik oyuncağı kalmadı ama herkese kalsa 6 yaşında n'olacak valla insan bir yerde deliriyor ve çok haklısın anası babası sahip çıksın yaklaştırma çocuğuna hayırdır herkesin çocuğu nasıl değerli seninki daha değerli
(12 puan) tarafından
Pek takmıyorm biliyorm o linç edici yorumları yapanların öyle bir derdi yok olsa neler yazarlar  aile binasında olduğumuz için mecbur hergun görmek zorunda kalıyorum kaynanam sürekli sevmek istiyor cagriyor ne zamn gitsem çocuk orda sırf bana inat yapıyor bebeğe dokunuyor sinir oluyorum artık
tarafından
Cnm sen nerde oturuyon resmen kendimi buldum sende aynı ya aynı of :(
(12 puan) tarafından
Ben Antalya dan vana gelin geldim sen nerede oturuyorsn
tarafından
Tühhh ya:) adana cnm.. Antalya dan Van zor olmadı mı çok farklı kültür ikisi çünkü ben Erzurum da okudum kafayı yemeye az kalkmıştı açıkçası alışamadım şuan eşim Kürt ben türküm içlerinde çok çok zorlanıyorum
(12 puan) tarafından
Pek olmadı Antalya'dan çok sıkılmıştım. Eşimde çok seviyorum neresi olursa benim için fark etmiyor yeterli huzur olsun ama malesef buraya geldim millet kaynanasından cekiyo ben bu eltimin oğlundan cekiyorm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 291 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,181 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 446 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 427 göst.
1 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,170 cevap

43,534 kullanıcı

Kategoriler

...