0 oy
406 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben yıkarım şahsen ama kendisi izin vermiyor siz yıkar mısınız ?

33 Cevaplar

0 oy
(11,192 puan) tarafından
Eli ayağı tutuyor yıkamam bide ona alıştıramam herşeyini yapıyorum o eksik kalsın 
-Reklam-
0 oy
(3,118 puan) tarafından
Neden yikayayim eli ayağı tutuyo kendi yıkasin Allah kol bacak vermiş niye vermiş. Hastalığı yoksa yani ihtiyaçlarını tek başına karşılayabiliyorsa yikamam ama Allah korusun elden ayaktan düşerse o zaman hiç gocunmam
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ayyyy ne alaka ayaklarina kurban olrm diyen olmusta analarina bu kadar kurban olmazlar tobe yarabbi eli ayaga tutuyosa kendi yikar tutmuyirsa ben yikarim bence fazla abartilmamali
tarafından
Ahahah :D yani
(51,514 puan) tarafından
aynen kankişim
0 oy
tarafından
Bende yıkarım ama useniorum eşimde çok istio ama zor geliyor 
0 oy
tarafından

O nedir bide başimiza iş Açacaz yeterince her şeylerini yapıyoruz yemek önlerinde temizlik önlerinde bebek bakmak bizden herşey leri önünde bide ayak yıkıyacam daha neler güldüm resmen eşim katien izin vermez x:D zorundada degilim herkes kendi görevini yapsın...... 

0 oy
(1,908 puan) tarafından
Yıkarım tabi eşim degilmi ama istemez 
0 oy
(3,357 puan) tarafından
Hasta düşerse tabiki yıkarım ama eli ayağı tutan adamın ayağını niye yikiyim 
0 oy
tarafından

Askeri botların içinde sabahtan akşama kadar kalmisti ve ağrımış, hiçte gocunmadim yıkadım kocamın ayaklarını o istemedi ama ben yıkamak istedim :)ılık tuzlju su yapıp içinde beklettim

0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kurban olduğum daha kaç defa sorcaniz bunu 
tarafından
Ben ilk defa görüyorum ve güldüm soruya :D
(8,080 puan) tarafından
Kız 4 5 defa soruldu
0 oy
tarafından
Ben yıkarım ama o istemez soğuk kış gününde elleri çok çatlar ve kanar ben de ellerini lifle yıkar kurutur kremlerim. Sonuçta biz sıcacık evlerimizde otururken onlar bu soğukta  erkenden kalkar evimize ekmek getiriyorlar
0 oy
(7,946 puan) tarafından
Yikarim tabikii...
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Hasta felan degilse hayir yikamam
0 oy
(228 puan) tarafından
Yikamisligim var gene olsa gene yaoarim. Esim den ne istesem hayatta uok demez ikiletmez dahi cok sukur. Bi ayaktir nie yikamiyayimki

İlgili bir soru bulunamadı

409,310 soru

12,302,149 cevap

38,468 kullanıcı

Kategoriler

...