0 oy
706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hndnjskshskkabsjakaishsb

26 Cevaplar

0 oy
(5,909 puan) tarafından
Valla benim kizim kolikti reflusu vardi gece gunduz durmuodu tek basina baktim hic tv karsisina koymadim boyle bakalim nereye kadar dayanacam izletmemek icin 
-Reklam-
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Senin agzini burnunu yerim masAllah len sen ne anliyonda bakiyon ❤Allah yardimcin olun canim umarim tez zamanda sakinlesir sende bunlara basvurmak zorrunda kalmazdin 10.15 dk karnini doyurup alirsin hemen Allah in izniyle bisey olmaz insAllah benim oglum iki gun sonra 15 aylik olacak daha hic cizgi film tv telefon bilmiyor ama o kadar zor bi bebek deil en azindan oyuncaklari onune dokunce kendi haline 1 2 saat oynuyor bende islerimi hallediyorum simdi sana bisey diemem
0 oy
(14 puan) tarafından
Canım şimdi herkes otizm olur falan demiş ama önce şunu belirteyim otizm nörolojik bir hastalıktır yani doğuştan var olan bir hastalıktır zira epilepsi de öyle TV otizm yada epilepsi yapmaz sadece bu hastalıklar mevcutsa bebeğinde ilerlemesine sebep olur ne kadar geç baslarsa aslında o kadar iyi ama TV hayatımızda o kadar yer etmiş ki ister istemez bakıyor bebislerimiz en iyisi geç geç farketmeleri oyunlar oynamak en zevklisi huysuzlugu da geçer inşallah bu aralar benimkide bakar oldu izletince çok vicdan yapıyorum bende.oysa bende sürekli diyordum açmayın bakmasın tlfn vermeyin şimdi yine TV yi bilmez hiç bakmaz ama tlfnu biliyor doğduğundan beri çünkü hep ailemle görüntülü konuşuyoruz çocuk bı baktım öğrenmiş 
(14 puan) tarafından
Bu arada daha senin bebisin görme yetisi onkadar gelişkin değil canım sadece renkler onun ilgisini çekiyor belki hareketli oyuncaklar dönenceler falan oluyor ya ondan koyarsan rahat edersin sende yada parlak renkli eşyalar benimki hep bi yastığa bakıyordu yastikda mübarek renk cümbüşü aklıma şimdi geldi
0 oy
tarafından
Allah'ım yerim ben onu ya ne kadar tatlı duruyor yerim yerim TV zararlı kuzu çok erken baslamis ya müzik falan açsan 
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Canım yanlış yapıyorsun hepimiz o yorgunluk bitkinlik açlık yollarından geçiyoruz ama baktirmiyirum 8 aylık şu an açıyoruz TV yi bazen alismadigi için dönüp bakmıyor bile sadece Aptamil reklamı dikkatini çekiyor ona donuyor.dokturmuz da kesinlikle TV nin önüne oturtma dalmasina asla izin verme dedi zaten izlemiyor sadece Aptamil reklamı dedim o çok normal ve olması gereken birşey eğer o reklamdan sonra dönüp arkasına işine devam ediyorsa bu hiç sorun değil benim çocuklarımda öyleydi dedi.bir buçuk yaş sonrası yavaş yavaş izletebilirsin artık ama o zamana kadar onermiyorlar.dikakt eksikliği konuşma zorluğu gerçekten bunlar oluyir çevremde bı dünya var bize birşey olmadı diyenler onlara karşı lmayabilir ama bir başkasına olmayacağı anlamına gelmiyor ilerde bu yüzden bı sıkıntı yasarsan keşke o lokmayı yemeseydim de TV nin önüne koymasaydim demek istemem açıkcasi.resmen bilinç altına özellikle bu çizgi filmlerle neler işliyorlar 

İlgili bir soru bulunamadı

414,040 soru

12,461,574 cevap

46,735 kullanıcı

Kategoriler

...