0 oy
444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,319 puan) tarafından
Gorumcenin kocası 

Benim hakkım da yorum yapmış konusmuslugum bile yok kendisiyle 

Eşime , benim karım da çok çekti ama bir gün kalkıp anneme kırıldım senden demedi demiş. Bu doldurmak olmuyor mu Allah aşkına.

Ben kaynanama herkesin içinde kirildigimi söylemiştim çünkü eşimi yanımdan çağırıp hadi çabuk eve gel nerede kaldın demişti çok sinirlendim haksız mıyım.

Ayrıca eşimin de , eniştesine karşı hiç birşey denemesine sinir oldum. Kendi karısını yuceltmis beni kucultmus. Nasıl berbat bir aileye denk geldim böyle çok yorgunum ya. 

2 Cevaplar

+1 oy
(4,354 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eşinin  savunmasi lazim tabiki ama benden tavsiye esine bunlari başının  etini yiyerek cooook olumsuz davranarak triplerle kavgayla vs anlatmak yerine sevginle ılımlı davranışlarınla ona her daim kucak açışınla  anlt. Esinin yaninda ol.meydani da kimselere birakma... o senin eşin  hep dibinde ol. Yemegini baska yerde yemesine izin verme. Aile düzeninizi kur. Kac kisiniz bilmiyorum  ama 2 kisi bile olsaniz yemek uyku vs düzeniniz  olsun kendi evinizde...   Bazen sessizliginle anlat eşine  bazen gülüşünle  bazen sabrınla bazen kendin örnek olarak bazen senin ailen ornek olarak vs vs... ama asla olumsuz  tavırları  seçme.  5 bucuk yıllık  evliyim  hayatimiza cok mudahale etmek isteyenler oldu esim tarafindan ama bu yontemlerle hem esim evine cok daha düşkün  oldu hem de dış  mihraklari bertaraf ettik... şimdi  1 elmanin 2 yarisi gibiyiz şükür. 
(1,319 puan) tarafından
Maşallah size daim olsun ablacım
Yeni evliyim tecrubesizim
Eşimin ailesi enistelerim kaynım gorumceler eltimler hep birler öyle yemek yerler her akşam ritüel haline gelmiş ben kocamla durmak istiyorum kaynanam beni oğlundan ayiramazsiniz diyor ben yoruldum tatlı dille anlatsam da ailesinde hata görmüyor asla ben kötü oluyorum.
Onlar 13 kişi , ben tek kişiyim baş edemiyorum hepsinin sözünü dinliyor ben hariç beni hiç anlamıyor hiç
:( Çok üzgünüm dediğin gibi de yaptım ama olmuyor ya. Gözü ailesinden gelen tek kelimeye bakiyor hükmüm yok maalesef
(4,354 puan) tarafından
O zaman kademe kademe ilerleyeceksin canim. Mesela ilk basta 6 gün  gidiyorsaniz 5    4   3   2   1 diye diye alacaksın  eline ipleri. Olmaz oyle. Tamam geniş  aile güzel  bir sey eyvallah ama o zaman da insan kendi düzenini  oluşturamıyor . Esini onlarin icine tek birakmayarak yanjnda olarak başla mesela...  sana kimsenin bir sey demesine izin verme ama bunu kavga ederek degil guzelce gerecekten kırıldığını  söyleyerek yap... esine de ki sen beni savunursan benim kimseye bir sey dememe gerek kalmaz hayatim  aramaizda huzursuzluk  da cikmaz. Beni sen savun hatam yanlışım  varsa basbasayken söyle  ama insan icinde asla kırma degersizlestirme. Tamam ailenle bir olmak istiyorsun  ama biraz azaltsak bi hep beraber olma olaylarini de... Altindan gir üstünden  cık;)
-Reklam-
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Başkasının karısı hakkında yorum yapmak çok saçma onane ki. Hiç sevmem öyle ınsanları 
(1,319 puan) tarafından
Hiç birinin elle tutulur yani yok zaten acayip bir aileye denk geldim çok üzgünüm
(5,569 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 295 göst.
14 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,459 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
3 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,139 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 306 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
13 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatimahanim (1 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,363 cevap

44,044 kullanıcı

Kategoriler

...