0 oy
287 göst.
Aile kategorisinde (329 puan) tarafından
Kızlar sinirim o kadar bozuk ki anlamıyorum yaa ben mi yanlış düşünüyorum biliyorum anlamıyorum 3 senelik evliyim kızlar ve 2. Çocuğuma hamileyim 38 haftalık olcaz ve artık ayrıydı sancısıydi yoluma gidemiyorum ve hamile olanlar yada daha önce yaşamış olanlar bilir ki 9 ayımız hastane doktor acil gibi yerlerde geçiyor biz köyde oturuyoruz ve hastane uzak 1 saat uzaklıkta falan neyse benim annemin bir sözü vardı kızım eğer evde Teksen yani diğerleri ise gitmişse önce yemeğini yap çünkü dışardan gelen yemek ister senin temizliğine bakmaz diye bende bu yaşıma kadar hep öyle yaptım önce yemegimi koyup sonra temizliğimi yaptım en son temizlik bitmiş yemek pişmiş rahat bir şekilde oturuyor um ve ben bu 1 çocukla ve hamile halimle yapıyor um ama benim 26 yaşındaki görümcem yapamıyor ben ne zaman hastaneye bir yere gitsem eve geldiğim zaman evde yemek olmuyor ya sabah erken gidiyor um ne kadar erken de gitsem öğlene ikindiye anca geliyor um bu saate kadar bir tencere yemek yapmak aklına gelmiyor ya gelince ben yapıyorum yada dünden kalan varsa o oluyor eşim son zamanlarım olduğu için ağrım çok oluyor diye sık sık dinlen diyo ama hanım efendi akşam yemeğini yedikten sonra odasına yatmaya gidiyor ne sofra toplamaya ne bulaşığa hiç bir şeye yardım etmiyor eşim kızıyor babası kızıyor bu evde niye yemek yok vs vs ama anlayan kim 3 senedir değişmiyor gidiyor bu kiz

6 Cevaplar

0 oy
(1,504 puan) tarafından
Görümce sizinle mi yaşıyor? Açıkça dediniz mi yemek yap diye? İş bölümü yapalım sen şu işleri yap deyin yoksa beklentiyle olmaz o iş
(329 puan) tarafından
Ya annesi babası çok diyo dinlensin o diye bu sefer onlara kızıyor benden bekliyor sunuz her şeyi diye
(329 puan) tarafından
Evet birlikte yaşıyor uz malese
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya açıkça söyle neden yemek yapmadın diye yada sende yapma ağrım var yemek yapamam şunu yapsana diye söyle 
(329 puan) tarafından
Kız odama dinlenmeye gidiyor um resmen sofrayı kur diye bana çağırıyor
(3,887 puan) tarafından
Ağrım var biraz daha dinlenicem de bu sefer de sen hazırla de. Yuh o da yani.
(329 puan) tarafından
Dün akşam odama namaz kılmaya gittim farzını kıldım sünnete geçerken bana çağırıyor yemeği hazırla çocukların uykusu geldi diye gorumcemin çocukları buradaydı geldim ki kendi oturuyor çocuklar uyumuş bana sürat yapıyor
(329 puan) tarafından
Yemeği hazırladım yedik biz çocukla uyumuştu zaten sofrayı öylece bıraktı gitti yattı kendi çocuğum peşinde ağlıyor uykusu geldi bulaşıkları falan topladım odanın önünden geçerken baktım yatakta oturuyor sinirden kendimi odaya zor attım ertesi gün bulaşığı yıkadım evi süpürdü çocuğum uyuyordu gittim yattım çocuğum uyanana kadar hemen hemen 2 falan olmuştu saat surat 5 karış olmuş yattım diye hayır işimi hallettim öyle yattım ona iş bırakmadım ama benim yatmam nedense batıyor ona
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Suc sende o yapmıyorsa sende yapmayacaksin lafinida soyleyeceksin sen susup sessiz kalmışsın oda yolunu bulmuş 
(329 puan) tarafından
Biraz öyle galiba sustukça tepeme çıktı da
(329 puan) tarafından
Bugün doktora gittim kızımı eve bıraktım yanımda goturmedim saat 1 e kadar uyumuş kızım ben gelince uyandı ya çocukta engel olmamış ne anlamıyorum yaa
(1,739 puan) tarafından
Dilin olsun az olmuyorsa yapma sende birak
0 oy
(584 puan) tarafından
kayınvalide yok galiba. ondan olabilir. kayınvalide olsa kızını yönlendirebilirdi. ama şöyle düşünün yaşı ne kadar da büyük olsa o hala o evin kızı. evin hanımı gibi düşünmez zaten düşünmek de zorunda değil. o evin 5 yaşındayken de kızıydı hala da kızı. ona göre davranıyordur. evi sahiplenip çekip çevirmesini beklemediğimiz gibi basit bi sorumluluk olan yemeyi de düşünmüyor olabilir. eğer aranız iyiyse nazikçe ve açık açık isteyebilirsiniz. 

benim de var o yaşlarda bir görümcem. aynı evde yaşadığımız da oldu. açıkçası hiçbir şey beklemedim ondan beklemem de sadece ihtiyacım varsa rica ediyorum sağolsun geri çevirmiyor. evin bir ihtiyacı olduğunda o ya da ben fark etmediysek ya da ihmal ettiysek de kayınvalidem kızını da beni uyarıyor yapılması gereken şey ile ilgili. 

eğer birlikte yaşıyorsanız unutmayın siz o evin hanımısınız, sahibisiniz ama o evin kızı. kendini hala evin küçük kızı gibi hissediyor olabilir ki bu çok normal. ben de evlenene kadar hiç yemek yapmadım, temizlik yapmadım...
(329 puan) tarafından
Ablası hamilelik gecirdi kayınvalidesi kalk şunu yap dediği zaman ablasına sen hamilesin sen söylesin yapma kendi yapsın bir sürü akıl verdi şimdi benim yapıp yapmamam zoruna gidiyor
(584 puan) tarafından
kayınvaliden iyiyse onu araya sok konuşun. benim anladığım şey şu konuşmadan bekleyerek hiçbir şey çözülmüyor. olan sana olur
(329 puan) tarafından
Kadın söylüyor canım bu seferde ona kızıyor trip yapıyor
(584 puan) tarafından
evlendirin gitsin ozaman ;) ya da yemek yapın ona vermeyin kalk kendin yap ye diyin. uyarmayla bile olmuyorsa bilemedim
(329 puan) tarafından
Okuyor aklınca evlense ahh keşke
0 oy
tarafından
Ne münasebet ya ortak bir evde yaşıyorsaniz herkes elini taşın altına sokacak. Sen o eve hizmetçi olarak mi gittin. Küçükte değilmiş yani dengesiz. Eşin, kalkıp diyecek otur hayatım sen diye herkesin yanında.
(329 puan) tarafından
Diyor sen dinlen ağrın var şöyle böyle ama o kalkıp gidiyor odasına dinlenmeye
tarafından
Sende yapmican o zaman bırak herkes aç kalsın. Açıktın mi kalk git dolaptan al ye.
(329 puan) tarafından
Her kontrole gitmemde gelince tartışma çıkıyor sofrada eşim bu ne biçim yemek diyo yapamadıniz mi diyo boşver diyom ama 1 değil 2 değil artık karışmıyor um
0 oy
(233 puan) tarafından
Madem odasına çıkıp gidiyor. Sende yemeğini yap, benim artık son zamanlarım doktor bebeğin riske girdiğini söyledi, dinlenmem lazım, benden bu kadar, gerisini görümcek yapsın diyip çekil. Bebek tehlikedeymiş diye korkarlar, sende rahat edersin. O görümcek yolunu bulmuş kaçıyor.
(329 puan) tarafından
Kız bundan önce düşük yaptım bir tane riski olmasına rağmen dikkete almadı söylüyor dum kürtaj olcam riskliymis eşim sürekli diyordu sakın kalkma şöyle böyle ama dinleyen kim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 512 göst.
27 Ağustos 2023 Aile kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 567 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,637 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 158 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Aslı saray (384 puan) tarafından soruldu