0 oy
517 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dün yazmıştım kizim aşı olmadi diye Bugün gittim sordum hatta kavga decektim çalışanla illa diyor ki ben sizi aramışımdır diye ama beni arayan olamdi hadi beni gec esinimin tlfonu var bana ulaşamazlarsa onu ararlardi Kıvırdı durdu açıkçası Yarına gel 4 aşı birden olacak  dediler 4 aşı birden ağır olmaz mi şimdi aklıma takildi durdu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
4asi birden derken canim
tarafından
1 ve 2 ay aşıları  olmadi canım daha doğrusu dogdugundan belli hiç aşı olmadi
(1,379 puan) tarafından
Siz neden bunu takıp etmediniz peki
tarafından
Ettim iki kere gttim ama aşı yok elimizde deyip tekar gönderdiler
tarafından
sakin onları da vurcklr deme ki vurdtrmada canim. keşke takip etseymssnz ama nese geçmiş sonuçta ebenzde sorumsuzms snrm ama sizin ilglnmenz gerekir boyle şeylerle bakslarndn bklemeyn sağlık çalışanlri insanı sdce deli ediyor cnku
(639 puan) tarafından
Sen yarin aşı kartina dikkat et. Hepsini yapilmasi gereken tarihe göre yazmasınlar. Madem ayni gün olacaksa hepsi tarihlere dikkat et derim.kendi sorunlulugunu atmak icin boyle bi yola gidebilirler.
 Ilk bebegimin asi kartini kaybettim bir ara sagolsun ebe yeniden olmasi gerektigi gibi duzenleyip verdi okuldan isteyebilirler diye.sonra eski karti buldum tarihleri karsilastirdim birebir ayni. Halbuki eminim gunu gunune degildi geciken asilar vardi...
-Reklam-
0 oy
(2,062 puan) tarafından
Kaç aylık aşısı cnm 
tarafından
Canim  1 aylik aşına gittiğimde elimizde yok gelince arariz dediler di taa 29 nisanda o günden sonrs arayan olmadi bendr bugun gittim yarina gel hepsini vuralim dedi suan kizim 1 hafta sonra 3 aylik oalacak
(1,379 puan) tarafından
Sız neden 1 2 hafta sonra arayıp sormadınz geldı mı diye
(2,062 puan) tarafından
1kaç gün sonra gitseydinz tekrar keşke bence çoçuk doktoruna bi danışın cnm hepsi bi arada olmaz ki sonuçta
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Canm 3 aylik galiba bebeğin hic aşı olmadımı daha normalde bi dogdugunda sonra 1 aylikken bide 2 aylikken aşısı var bizimde dogdugunda aşı hastanede olmadigi için 1 hafta sonra vurdular saglk ocaginda resmen ihmal var burda şikayet et o kadar aşı bi anda vurulurmu bilemedim bebege
tarafından
Dediğim gibi canim  ilk aşı için bizi  29 nidanda gelin dedi gittimdi ama aşı yok elimzde zor bulunan bi aşı gelince biz sizi arariz dediler o güden sonra ne arayan ne soran oldu bgun ben gittim ne oldu diye Üste çıkmaya çalıştılar Yarına gel 4 asıyı birden vuralim dedi bana
(3,797 puan) tarafından
Canm cocuk doktorunuza bi danıs bence ara sor yada git sor biyerlere sormadan yaptirma Allah korusun
0 oy
(552 puan) tarafından
Canım bebeğe ağır gelir ya 4 asi yazık yani.. keşke konussaydin hani yarın 1 aylık aşısını 3 gün sonra diğer aşıları vursalar ..
tarafından
Olmazmis öyle
(552 puan) tarafından
Calpol diye ateş düşürücü var mutlaka yanında bulundur ateşi çıkarsa verirsin .. artık dikkat edeceksin iğneden sonra inşallah ateşi çıkamadan atlatir

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
29 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Irmaknehir (104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 460 göst.
12 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Seray_ (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 459 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde asafegemom (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.