0 oy
1,391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (258 puan) tarafından

Kızlar merhaba en son kayinvalidem aramıyor falan demiştim dün akşam bize geldi ne hikmetse oğlu söylemiş heralde saat 5 gibi falan geldiğinde doğum konusunu açtı ben şu an keyfi sezeryan olmak istiyorum aslında beni sezeryana iten bir kaç hastalığım var eşim ve ailem dışında kimse bilmiyor her neyse yok senn niye normal doğum yapmıyorsun sen sezeryanda nasıl o ağrıya dayanicaksin da bizde keyfi sezeryan yapan yok falan dedi çıldırdım ya beni niye zorluyorsunuz ben korkuyorum bana doğum hikayeni anlata anlata bitiremedin beni korkuttunuz şimdide benden normal doğum yapmamimi istiyorsunuz dedim senin annen ne diyor bu konuda dedi benim annem benim iyiliğimi istiyor kızım sen nasıl istersen nasıl iyi hissedeceksen diyor dedim yok sen birinin baskisi altında kalıyorsun yok seni biri kandırmış vs bu ne demek ya benim kendi aklım fikrim yokmu çok şükür dedim kendi isteğimle olucam kimsenin benim aklıma girdiği yok dedim ama artık gözlerim doldu doğuma kalmsi şurda 3 hafta falan o kadar üstüme geldi ki anlatamam :((

25 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
O kadar agrısı olmuyor korkma cnm sen Rabbim yardım ediyor 
(258 puan) tarafından
İnşallah canım sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi de siz niye keyfi sezeryan yapacam dediniz ki. Deseydin dktor riskli dedi sezeryan yapacam dedi. 
(258 puan) tarafından
Keyfi yapacağım demedim ben doğumdan bahsederken şu an gidişat sezeryan gösteriyor dedim doktorumla en son konuştuğumuzda bu şekilde dedim ki keyfi yapicam desem bile o ne karışıyor ya omu dogurucak
tarafından
Ya haklısın tabı ki karışmaması lazım da işte torba değil büzesin :)  boşver o zaman takma yaa herkes bişey diyor zaten hele Bi de dogurduktan sonra gör :)
(258 puan) tarafından
Mümkünse bana demesinler ya zaten beni yiprasttilar doğumdan sonra patlarim heralde
tarafından
Bende ağzıma geleni sayıyordum ama yenisi geliyor her zaman sinir geliyor zaten istesemde susamadim. İnşallah sana gelmezler
(258 puan) tarafından
Bana gelemicekler canım pandemiden dolayı kimseyi kabul etmiyorum
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım sen hiç takma bende sezeryan oldum iyikide olmuşum ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim hemen ayağa kalktım  çok rahat geçti doğumum anne olmak için illa vajinal dogummu olması lazım yani 
(258 puan) tarafından
Cahil insanlarin fikri bu yönde evet anne olmam için illa vajinal doğum yapmam lazimmis
(5,941 puan) tarafından
Allhim  sen böyle  insalara akıl fikir ver  ya sen hiç kimseyi karıştırma bu senin doğumun kimse karışamaz ne derlerse desinler boş ver sen doğumuna da az kalmış canını sıkmaya deymez cahil insanlarla uğraşmak zor olur
(258 puan) tarafından
Tamam canım iyi ki varsınız ya içimi ferahlatttiniz
0 oy
(864 puan) tarafından
Allahım ya kendine neymiş boğazına yapışasın

Ben sezeryan oldum sadece ameliyattan sonra ağrı oluyor bide ilk yürürken hiç korkma canım :) sezeryan çok rahat 
(258 puan) tarafından
Sağol canım bide bana diyor ki bak ben seni sezeryandan sonra gorucem oran ağrıyor buram ağrıyor diye inlerken sana dicem diyor normal doğum yap dedim diye sana ısrar ettim diyor rabbim onun eline bırakmasın beni insallah direk ayaklanirim da kendime gelirim
tarafından
Benim ablam normal doğum yaptı da annem diyor 1 hafta ayağa kalkamadı ben doğum yaptım bi kaç saat sonra ayakta geziyordum
(258 puan) tarafından
Kız kendisi 3 ay falan kalkamamis hep destek alarak yürümüş dikişleri cok fazla olduğu için birde felç gibi oldum dedi ama benddn normal doğum bekliyor gelde cildirma
0 oy
(1,520 puan) tarafından
Canm bnde istereuek sezeryan oldum ve Allah'a şükür pişman deglm bana da laf eden oldu ama dinlemedim diyen desin boş ver 
(258 puan) tarafından
Sağol canım kimse umrumda değil ya artik

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 645 göst.
7 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Halimee (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 985 göst.
0 oy
8 cevap 811 göst.
20 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy