Kızlar merhaba en son kayinvalidem aramıyor falan demiştim dün akşam bize geldi ne hikmetse oğlu söylemiş heralde saat 5 gibi falan geldiğinde doğum konusunu açtı ben şu an keyfi sezeryan olmak istiyorum aslında beni sezeryana iten bir kaç hastalığım var eşim ve ailem dışında kimse bilmiyor her neyse yok senn niye normal doğum yapmıyorsun sen sezeryanda nasıl o ağrıya dayanicaksin da bizde keyfi sezeryan yapan yok falan dedi çıldırdım ya beni niye zorluyorsunuz ben korkuyorum bana doğum hikayeni anlata anlata bitiremedin beni korkuttunuz şimdide benden normal doğum yapmamimi istiyorsunuz dedim senin annen ne diyor bu konuda dedi benim annem benim iyiliğimi istiyor kızım sen nasıl istersen nasıl iyi hissedeceksen diyor dedim yok sen birinin baskisi altında kalıyorsun yok seni biri kandırmış vs bu ne demek ya benim kendi aklım fikrim yokmu çok şükür dedim kendi isteğimle olucam kimsenin benim aklıma girdiği yok dedim ama artık gözlerim doldu doğuma kalmsi şurda 3 hafta falan o kadar üstüme geldi ki anlatamam (
Hic dert etme bizde sezeryan olduk kendini salmazsan hemen iyilesirsin çok şükür evladimiz sag olsunda iyilesiriz elbet
Takma onu ya ne derse desin konuşsun dursun
Valla normal doğum yapan biri olarak söylüyorum ki cnm çok çok çok tatlıdır ayrıca tenim de çok hassastır
Bende sezeryan istedim hep ins öyle nasipolur dedim hamileliğin 32.haftasinda kızımın başı yukarı döndü ve hiç normal doğum pozisyonu almadı.o yüzden 39+0 mecburi sezeryan oldum çevremde belden uyusmali olnada vardı sezeryani ama ben hep yanımda aletleri görüp onları izledikçe strese girerim diye genel istedim uyanman zor olur vs dediler kimseyi dinlemedim.sonucsa bebeğim oldu odaya geldim aşırı derecede uykum vardı herkes odadan çıkınca uyurum diye bakıyorum sonra hemşire annessii bak sana kimi getirdim diye odaya girince gözlerim bı açıldı bı kendime geldimki sorma eşim bile hala der nasi kendine geldin öyle hemen annelik işte der güç geldi sonrasında hemşireler arada gelip karnına biraz bastırıp içini temizliyo ama benim inanılmaz derecede adetim ağrılı geciyo o yüzden bu çektiğim acı bana vız geldi..yani dayanilmiycak bişey kesinlikle değil tek yapman gereken gayret edip bol bol yürümek ve yürürken dik durmaya çalışmak kambur durma daha çabuk toparlarsin.onun dışında yatıp kalkmak sıkıntı oldu bana sadece sana tavsiyem bn yatağın baş ucuna sandalye koymuştum ve iki yastıkta yan yatmistik o şekil daha kolay oldu bana.sende dene aklında olsun.birde eğer sezeryan olursan duş sonrası dikişlerin kesinlikle nemli bırakmamaya dikkat et iltihap yapmasın diye kurula devamlı..birde sana tavsiyem annelerin geneli bu durumdan muzdarip lansinoh lanolin diye göğüs kremi var benim göğüs ucumda yoktu çok zor oldu emzirmeye bocalarken gogsum yara oldu bu krem iyi geliyor birde hemşire önermişti garmaston pomat ikisinide surebilirsin emzirmeden önce silmenede gerek yok... al elinin altinda bulunsun şimdiden.uzun oldu kusura bakma canim
1,493,287 soru
24,399,111 cevap
349,970 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın