0 oy
652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Çok yoruldum be çok ben neler yaptım onun için ailemsiz kaldm ona en önemlisi bı evlat verdm çok cabaldm duzelsn diye ama pes ediyorum artık dayanacak ne gücüm ne de halim var aç kaldım yeri geldi yeri geldi dayak yedim sokaklarda kaldm hamile halimle tek başıma doğuma gittim kimsem yoktu kızıma çok zor baktm delirmistm artık hergun dayak yemekten evin içinde korkarak gezmekten yoruldum arkamdan gelip vuracakmi diye tedirgin olmaktan skldm pes ediyorum hiç kimse hiç bsy umrumda dil artık 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendinden bebeğinden asla vazgeçme al bebeğini topla eşyalarını git karakola yada bı yakınına kadın siginma evinemi gidiyosun  bı akraba Sami kalıyorsun bilmiyorum ama asla o adamın seni öldürmesini bekleme git yanında durma yapma bunu kendine 
tarafından
Yok bebegimiden asla vazgeçmem gurbetteyim kuzum kimsem yok ailem duyarsa abilerim başlarını yakarlar uzak durcam ondan seslenmicem susacam yaklaşmaz bana öyle yaparsam hiç bsy demicem
tarafından
Artık kendini düşün sadece bırak ne olur demeyi kime olursa olsun sen mutlu huzurlu ol yeterki
tarafından
Ben kendimize geçtim kuzum kızım için sadece kızım ona iyi bakım o bana yeter o adam zerre umrumda dil uzak durursam bsy yapmaz bana
-Reklam-
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Ailen yok mu canım 
tarafından
Günlük olmasada bsy dediğimde dövüyor bsyine karisamiyorum bsy istemeye korkuyorum sövüyor kadın sığınmaya gitmek istedm ama işte abilerim duyarsa başlarını yakacaklar annem.kesinlikle olmz dedi
(3,270 puan) tarafından
O zaman annen çeksin eşinin kahrını hem kabul etme hemde oğullarına dokunma onlar evlatsa sende evlatsın çağır polisi anlat durumu zaten kimlik bilgileriniz gizli oluyor bazende şehir dışına bile yerleştiriyorlar yavrum senin bebeğin büyüyecek sürekli şiddetin içinde büyüyecek yazık ya rabbim eşine vicdan merhamet versin
tarafından
Amin kuzum amin anlatamıyorum kimseye kaynanagilede dedim bakın biyle diye seslenme diyorlar susuyorum ama eşim o benim sevgi istiyorum  saygı ilgi istiyorum ben onu yıkadığmi bilirim  ayak tırnaklarına kadar keserdm yoruluyor diye sarıp sarmalardim severdim çocuk gibi o bana neler yaptı maffoldum ağlamaktan Allah'ım sen yardım et yarabbim kuzum gitsem n'olacak bosanamicam sonuçta ailem yok diyor
(57 puan) tarafından
Bende kactim ne olmus ya gunah mi ya bu nasil bir manyak kizini dusun kendini dusun senin de canin degerli bosanmak istiyorum de zorla mi ya ÂLLÂH im yarabbim
(3,270 puan) tarafından
Annesi zorluyor demek ki canım

Kuzum kadın sığınma evine gidersen bulamaz seni edemez en azından rahat nefes alırsın
0 oy
tarafından
Nasilya heegun mu dovuyor seni  ne sebeple ne hakla ... 
tarafından
Aşkım benim sen ne diye bu herifin yanında duruyorsun daha  ...  Boşa çatır çatır tazminatı al nafakani al bebegini görmeye hasret kalsın ... Ailen yok mu bosan gel demiyorlar mi ...bak eğer onu sevmiyorsan onsuz yapabileceğine inanıyorsan bı an bile durmaa ...
tarafından
Ailem konsumuyroalr kaçtık biz anneme dedm böyle yapıyor diye sende kacmasaydn diyor abilerinede duyurma ogullarimin başını yakma diyor  dava açsam duyacaklar hayırdır diye abilerimin kaç defa boynunu bukecem yapamam ama şöyle dim seslenmim susun bsy yapmaz bana
tarafından
Ah kuzum yaaaa....adem seni seviyor neden böyle davranıyor konuşmayı denedin mi ..bak benim eşimde beni çok dövdü en sonunda öyle bı dövdü ki hamile halimle üstüme çıktı bende ona vurdum yeter artık dedim ben dayaktan korkacak insan değilim dedim sen bana bir vursan ben sana iki vururum dedim benim.elim kolum var dedim öyle bı vurdum ki o gün bugün elini kaldıramaz oldu .... Bazen tartışırız mesela tam elini kaldıracak bir hadi diyorum dovwcekmisin vur diyorum elini geri indiriyor eşin senin çaresiz olduğunu bildiği için böyle yapıyor sen güçlü ol onun dayaklarindan korkma ayakta dimdik dur o yokmuş gibi davran onu değil insan eş ko.pekten bile sayma
tarafından
Yapmadimmi yaptm  kötü dövüyor bayıltan kadar en son baygınlık geçiriyorum sinir krizi geçiriyorum kendime zarar veriyorum vurdum bana vurma diye haşat etti beni
tarafından
Allahindan bulsun pislik kopppk
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Kimin kimsen yok mu
tarafından
Yok kuzum
0 oy
(14,159 puan) tarafından
Bir an önce kurulmalısin ailenin haberi var mı 
(14,159 puan) tarafından
Evlenmeden önce nasıldı anlattıkların beni çok şaşırtıyor gerçekten nasıl kaçtın bu adamla seni nasıl inandırdı kendine
tarafından
Çok iyiydi melek gibiydi beni çok severdi sürekli kahkahalar halinde gezerdik takı evlenene kadar
(14,159 puan) tarafından
Evlenince ne değişti
tarafından
Herşey huyu değişti kavgacı bı insan oldu
(14,159 puan) tarafından
Allahım sni de kızını da bir an önce ondan kurtarsin
0 oy
(57 puan) tarafından
Sakin hayatindan vazgecme hele cocugundan asla Sen caresiz degilsin ve katlanmak zorunda da degilsin mutlu degil misin evliligin kotu mu gidiyor kalk esyalarini topla kadin siginma evine git o adamin seni daha cok dovmesini bekleme korkma bir kadinin isteyipte yapamayacagi hic birsey yok Sen de kendine de cocuguna da bakabilirsin ÂLLÂH yardimcin olsun inşÂLLÂH    
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Bende bugün aynı şeyi yaşadım sadece bugün vikscskmisin dışarıya dedim arkadan bir vurdu neye uğradığımi şaşırdım sandalye nin üzerine düştüm 

Daha neler neler elimi kırıyor du deli gibi çığlık attım artık öyle bıraktı  
tarafından
Çok zor gerçekten cokkk
0 oy
tarafından
Okurken oyle cikmaza girdim ki allah yardimcin olsun  . Degil sevmek oyle bi adam dunyalari verse umrumda olmaz ceker giderim . Allah herkese ne yaparsa yapsin arkasinda duran aile nasip etsin ben de kacarak evlendim ama bu duruma dussem heralde yanimda olurlar .olmazlarsa da alirim oglumu bavulumu bakarim basimin caresine
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Gec bile kalmışsın bu saatten sonra cocugun ve kendin icin yasa gozun aydin

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 735 göst.
7 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 715 göst.
25 Mart 2020 Diğer kategorisinde Sizden biriyim :( (1 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,733 soru