0 oy
995 göst.
Diğer kategorisinde (430 puan) tarafından

Baştan başlayayım ben evleneli 2 yıl olcak eşim temiz birisi çöp atmaya gider banyo yapar markete gider banyo yapar hastaneye gider banyo yapar her banyo yapmasında yeni kıyafetler giyer anneside temiz  kaynanama giderken poşetle yanımızda kıyafet götürüyoruz  kapıda üzerimizi değiştirip öyle giriyoruz eve evde halıya dokunduysan elini yıkamak zorundasın dışarıdan gelen herşeyi yıkamak zorundasın buzdolabındaki herşeyi yıkamak zorundasın peynirleri yıkayıpda masaya getirmelisin zeytini yumurtayı 

Bende her dışarı çıktıgımda banyo yapan birisi değilim zaten dışarı çıkarsam eşim banyo yaptırmadan eve almıyo beni mecbur yapmak zorundasın bu yüzden dışarı çıkmaktan korkuyorum poşeteri çöpe kullanamazsın çöp poşeti alırız 

Kırli sepetine poşet geçiririz misafir gittipinde evi baştan aşşagı temizletir eşim halıları bile sildirir koltukları sildirir misafirlikten grlince banyo yaptırır ben çok yoruluyorum biktim yani çok kızar aşağılar 6 aylıkta oğlum var gece uyumadı yoruldum işten geldi sabh kahvaltıyı hazırlamafan ben çok yorgunum dedim içimden gelerek hazırlamadım. Bana eşşek gibi hazırlamak zorundasın dedi kalbim çok kırıldı tamam dedimm sustum. Uzun oldu kusura  bakmayın. Hakkınızı helal edin

28 Cevaplar

0 oy
(3,212 puan) tarafından
Asıl kendisi hem pssikopat hem eşşek. Hasta ya!
-Reklam-
0 oy
tarafından
Direk aklıma masumlar apartmanı geldi
0 oy
(195 puan) tarafından
Bence temizlik hastası değil annesinden etkilenmiş gibi görünüyor okb li temizlik hastası kişiler temizliklerini kendileri yapıyorlar başkaları yapınca rahat edemiyorlar seninki annesinden etkilenmiş yüksek ihtimalle yada hafif seviyeli biseyde olabilir aslında eğer kendiside kabul ediyorsa ve bikmissa bu durumdan online psikologlar var arasın terapi alsın herhangi bi kayıtta yapmıyorlar öyle telefonda online terapi veriyorlar temiz olmak güzel birşey ama her şeyin aşırısı zehir oluyor bu hayatta bence siz kendinizi ezdirmeyin içinizde birşeyleri biriktirmeyin anında cevabınızı verin eğer susarsaniz herkesin her dediğini yaparsanız zamanla iyice tepenize çıkarlar bu esinizde olsa durum değişmez ne demek essek gibi hazırlayacaksin sizde o zaman esinizden pahalı bişey isteyin sonra essek gibi alacaksın diyin olacak seymi bu valla bu erkeklere eli maşalı parmağında oynatan kadınlardan olacakki bak o zaman nasılda korkup susuyorlar
0 oy
(7,625 puan) tarafından
Esinde annesi de temiz değil hastalar tedavi olmamalilar. Eşin ha bire temizlik istiyorsa bir temizlikçi tuttsun sen yapmak zorunda değilsin bekarken biliyor muydun böyle adamla ömür geçmez biran önce düzeltmeye bak kusura bakma ama hem ruh hastası hemde hadsiz ...
(430 puan) tarafından
Temiz oldugunu biliyordum ama bu kadar oldugunu bilmiyordum
0 oy
(50,868 puan) tarafından
Allah kolaylik versin canim temizlik degil o hastalik
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Eğitilmemiş bir çomarla evlenmişsin Allah yardımcın olsun cekersin bu sekilde anası gibi danasida ailece tedavi şart
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Bence de hastalık canim...2 yıllık daha yeni bebeğin var böyle bisey demesi hoş olmamış hiç....ve gerçekten sürekli banyo kaynanaya gidiş seklinde falan zor yani kaynananda takıntılı demek oğlu da oda çekmiş iste
(430 puan) tarafından
Hiç gitmek istemiyorum canım dışarıya hasret kaldım resmen bakarken çok gezerdim dışarda işimden dolayı
0 oy
(5,946 puan) tarafından
Okurken yoruldum öyle hayatmı geçer yaa eşinin biran önce tedavi olması lazım allah yardım etsin bebeginde war dikkat et de babası gibi olmasın
(430 puan) tarafından
İnşallah olmaz cnm ben engel olmaya çalışırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
2 Haziran 2024 Aile kategorisinde Elif3405 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 481 göst.
13 Eylül 2021 Aile kategorisinde Ayselvin (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 399 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Anneoluyorum (30 puan) tarafından soruldu