Baştan başlayayım ben evleneli 2 yıl olcak eşim temiz birisi çöp atmaya gider banyo yapar markete gider banyo yapar hastaneye gider banyo yapar her banyo yapmasında yeni kıyafetler giyer anneside temiz kaynanama giderken poşetle yanımızda kıyafet götürüyoruz kapıda üzerimizi değiştirip öyle giriyoruz eve evde halıya dokunduysan elini yıkamak zorundasın dışarıdan gelen herşeyi yıkamak zorundasın buzdolabındaki herşeyi yıkamak zorundasın peynirleri yıkayıpda masaya getirmelisin zeytini yumurtayı Bende her dışarı çıktıgımda banyo yapan birisi değilim zaten dışarı çıkarsam eşim banyo yaptırmadan eve almıyo beni mecbur yapmak zorundasın bu yüzden dışarı çıkmaktan korkuyorum poşeteri çöpe kullanamazsın çöp poşeti alırız Kırli sepetine poşet geçiririz misafir gittipinde evi baştan aşşagı temizletir eşim halıları bile sildirir koltukları sildirir misafirlikten grlince banyo yaptırır ben çok yoruluyorum biktim yani çok kızar aşağılar 6 aylıkta oğlum var gece uyumadı yoruldum işten geldi sabh kahvaltıyı hazırlamafan ben çok yorgunum dedim içimden gelerek hazırlamadım. Bana eşşek gibi hazırlamak zorundasın dedi kalbim çok kırıldı tamam dedimm sustum. Uzun oldu kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin
1,492,714 soru
24,390,568 cevap
349,275 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın