0 oy
616 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (992 puan) tarafından
Kahvaltıya patatesli yurmuta ,melemen, sosisli yumurta tost, yumurta salatası başka ne yapılır Allah aşkına komşuyla konuşuyorduk hep aynı şeyleri yapıyor musum.

Kendin ne yapıyorsun diyince gel bi gün diyor misafire  3 4 çeşit de zok güzel şeylerde çıkarılır günlük diyorum.  Insanlar ne değişik ya.

16 Cevaplar

+5 oy
(7,121 puan) tarafından
Komsun kahvaltı da portakallı ördek yiyor zaar :D
(992 puan) tarafından
Hahahha çok güldüm  :-D
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Allah ne verdiyse canim hergün dört dörtlük olacak değil ya
+2 oy
(15,282 puan) tarafından

Ben hergün ağır şeyler yapmam. Bir gun patates kızartırsam ertesi gun melemen baska gün pişi sonra sucuklu yumurta falan. Ne gerek var hepsini ayni gün yapmaya. Zaten yenmiyorki ;)

+2 oy
tarafından
Ben eşim yoksa peynr zeytn yiyorum o varsa bişiler yapıyorum ama öyle pogaca flan ıgraşmam yani. Bugn soğanlı yumurta yaptım gzelde oldu. Salça kavururum bazen tereyağlı bal ısıtırım. Yumurta hep bi şekil var zaten. Her gün her gnde ugrasılmaz bişilerle ya. Bazen kuru kahvaltı yapılır yanı çok knusmasın o misafrliğe gelse tmam da evde her gün yapan varsa tebrik ederm :)
+1 oy
(12,057 puan) tarafından
Sucuk. Sucuklu yumurta. Peynirli yumurta. Salcali sosis. Yumurta haslamasi. Baharatli yumurta yapiyorum nane kekik karabiber pulbiber. Salcali sosis. Tost. Menemen. Sosisli yumurta. Bende hep bunlari yapiyorum valla
(992 puan) tarafından
Valla onlarida yapyorum  evde sucuğun kendim yapyorum daha napyin
(12,057 puan) tarafından
Yani ekstra ne yapiyomus acaba :D heraldi borek corek yapiyo. Pişi falan yapiyosa krep falan
+1 oy
tarafından
Çayın suyunu koyduysam çok şükür domates salatalık zeytin peynir bal tereyağ 2 de yumurta tamam he 2 günde bir de patates kızartması yaparım 
0 oy
tarafından
Komşun çok boş galiba ben kahvaltıyı zor yapiyom kiz 
(20,214 puan) tarafından
:D ahahahaah yok bebeğim yaaa
tarafından
Bilemedim kiz çok yavsadik ahaha ❤
(20,214 puan) tarafından
:D ya buket yaaa ♥️♥️♥️♥️
tarafından
Hadi öptüm seni uyuyim ben kuzum bu saate kadar ne bekliyorsam ☺
(20,214 puan) tarafından
Bende valla uykum geldi mucuksss ♥️❤❤
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Yumurta kapama degisik ve kolay bi tarif deneyebilirsin..sigara böreği yapabilirsin peynirli veya sosisli..patates kızartabilirsin..yufka varsa gözleme olur sucuklu kaşarlı..pişi yapabilirsin..pankek yapabilirsin sade ya da nutellalı ya da bal dökersin..krep yapabilirsin ya da omlet..aklima simdilik bunlar geldi degisik fikir olarak seninkinden..deneyebilirsin istersen:)
(992 puan) tarafından
Canım inan bunların pankek. ve krep hariç hepsini yapyorum çünkü  kızıma yasak
0 oy
(3,078 puan) tarafından
Kahvaltı da daha ne olabilir ki zaten komşun da gösteriş peşinde canım 
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Değişik bısey arıyorsan sarımsaklı kıtır ekmek guzel oluyo:) sabah sabh sarımsak yenır mı deme adı öyle :) tereyag 1 tanede sarımsak ez içine dilimli ekmekler sür ustune kasar peynırı ve maydonoz fırına ver mis gbi :) 
0 oy
(306 puan) tarafından
Kahvaltıda bazen patatesi kızartıyorum bazen fırına atıyorum :) yumurtayı haşlıyorum ya da sucuklu yunurta yapıyorum yunurtanında çeşitlerini yapıyorum kıymalı, salçalı filan :) :) balık ekmek yapıyorum ekmklerm baytlayınca çok güzel bi tarf çoğu kmse blmiyor :) pişi yapıyorum kabartma tozlu yada mayalı hamrdan.. Krep yapıyorum sosisli yuvkadan tekerlek kızartma yapıyorum :) üç burun biberleri bütüm kızartıyorum.. Patlıcan közlemesi yapıyorum tereyağlı :) dahaa bir sürü şeeey :) :) :) 
0 oy
(18,502 puan) tarafından
Komşun hava atmak için konuşmuş sanırım. Yaptığı terbiyesizlik bence. Ben her gün bişey yapmam. Peynir zeytin reçel allah ne verdiyse. Genele yumurta kırarım bir de sıcak olarak. Bu kadar. Sabah erkenden insan zor uğraşıyor. Pazar kahvaltısı olsa hani uğraşırsın birazcık daha. Ama hergün de misafire sofra hazırlar gibi uğraşmıyorum valla. 
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ben sinir peynir recel yiyom arada yumurta yapıyom komşun fırında ördek rosto yiyo heralde görgüsüz 
(44,928 puan) tarafından
Sinir yeme kiz zararli :D
(25,224 puan) tarafından
Hahaha laann simit olacaktı o bu klavyenin amacı ne yaa :D
(44,928 puan) tarafından
Bilmem:D
0 oy
(44,928 puan) tarafından

Soganli yumurtayi hic biseye degismem imm:D

(992 puan) tarafından
Canım ortadan kes soğanı halka halka ince ince doğra tavada yağda kavur üstüne biraz toz biber at yada sucuk sucuka güzel oluyor.  Sonra hopp yumurta
(44,928 puan) tarafından
Sucuk sogan cok agir oluyo birinde yedim hos degil di sende bole bi dene sadece soagn yunurta azda pulbiber enfes bisey yaahic bi kahvaltiya degismem
(4,247 puan) tarafından
Tesekkur ederim kizlar soganli yumurta hayatimda ilk kez yedim gercekten guzelmis☺☺⚘⚘
(44,928 puan) tarafından
Afiyet olsun canım:)
(4,247 puan) tarafından
Tesekkurler canim☺☺☺⚘⚘⚘⚘
0 oy
(895 puan) tarafından
Canim misafir gelince tabiki dokturuyrz ama hergun yapmiyoruz tabiki.o komsunada hergun git bakalim ne yapacakmis.ben aklima gelenleri sayim.hergun mutlaka bi sicak.hafta sonlari iki yada uc olabiliyor.melemen,tost, patatesli yumurta,yumurtali ekmek,kuymak,koy makarnasi peynirli,ispanakli yumurta,teryagli peynirli yumurta,biz kahvaltida pizza ve kiymali pidede yiyoruz.onlarda olabiliyor.sigara yada tava boregi.eger usenmezsem vaktim varsa pogaca falan,sucuklu yumurta aklima gelenler bunlar cnm.krepte yapiyrm vede son yillar mida olan pankek.not biz kalabaligiz birde.cok yoruluyrm mutfakta.cocuklarim yemek seciyor
(992 puan) tarafından
Bende hepsini yazmadım yapıyorum kendi portakallı ordek yiyor galiba çok doğru:-D
(895 puan) tarafından
Aa biz portakalli ordegi aksam yemeginde tercih ediyoruz.ama kahvaltida sandalda ahtopot kollarinda karides yiyoruz:)
(992 puan) tarafından
Hahhhqhq kahkaha attim çok yasa
0 oy
tarafından
Yapıyorsanda ona neymiş onu anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nehirrr (888 puan) tarafından soruldu