0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar vallah instagramdan bir iki kişiyi takip ediyorum yada bebek sayfaları falan 5 postlarındam 3 ü reklam hem reklam yaptıkları ürünler bedavaya geliyor hem de ne paralar kazanıyorlar. Oturdukları yerden bi post paylaşiyorlar ohh ne güzel vallah. Eşim ile konuşuyorum az önce bu ay 1 lira bile maaş kalmadı içerden aldı diyorum biz de mi sorun var biz mi geçinemiyoruz. Bu ay kira faturalar falan hepsi boşta. Ben annemden o annesinsen istiycek de oğluma mama bez alıcaz hadi kendimizi geçik biz ne bulursak yeriz. İsyan etmek istemiyorum ama daha 24 yaşındayım o kadar şeye özeniyorum doğum kilolarım kaldı üstümde başımda birşey kalmadı oğlum desen eşyaları küçüldü eşime dedim ablana söyler misin bir iki birşey alsın kız çalışıyor 4bin maas alıyor kira ödemiyor birşey yapmıyor param yok demiş. Ne var yeğenine bir iki takım alsan sanki biz de yok işte zar zor geçiniyoruz. Çok bunaldım artık yokluktan

5 Cevaplar

+2 oy
(52,228 puan) tarafından
icinden gelse alır zaten demeye kalmaz ki. benim halam bizi büyüttü simdi kizima yagdiriyo alma diyorum özeniyor aliyo icinde var parayla alakalı degil dedemden maas aliyo sadece
tarafından
Doğru söylüyorsun vallah ama insan mecbur kalınca istiyor biz alamıyoruz yani dışarı çıktığım da birşey beğeniyorum kendimi geçtim zaten oğluma alamıyorum nasıl üzülüyorum
(52,228 puan) tarafından
haklisin canım insan evladi icin gurur falan yapamiyor ozenirsin almak istersin alsin istersin yigen sevgisi olsa alirdi. ben bugun esimin yigenlerine aldim pazardan bir iki bisey icinden gelmesi lazim
tarafından
Sana eşin mi dedi al hayır ama sen eşinin yeğenlerine sevgi besliyorsun demek ki aldın ama bu kendi yeğenine almıyor. Olsun almasın napalım Allah görüyor bunları
(52,228 puan) tarafından
kendim aldim canim o görünce para verir bes lira on lira
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok kazanması giderinin olmadığı anlamına gelmiyor ki herkesin geliri kadar gideri oluyor. Mesela eşim 7000 civarı maaş alıyor ama 3500 kredimiz var kira fatura oğlumun ihtiyaçları derken dibi boyluyoruz biri bize ekstra bir şey al dese alamayız çünkü bize de kalmıyor ucu ucuna denk geliyor. Unutma ne kadar gelir varsa o kadar da gider oluyor
tarafından
Canım 2300 maaş alıyor eşim 1600 kira sadece faturalar oglumun masraflari derken yetmiyor bile görümcenden bahsediyorsan çok kazanması diye biz beraber oturuyorduk görümcem ve kaynanam ile kaynanam evim masrafları kirasını karşılıyor. Görümcem maaş alınca bir kere market yaparsa yapıyor o kadar aldığı maaşı kuaförlere o cafe senin o cafe benim harcıyor. Yani aslında banane parasının hesabını sormuyorum ama parası var eşim de bende biliyor bir iki takım istedik sadece biz alamıyoruz diye
tarafından
Tabi eve vs desteği yoksa borcu da yoksa hala olarak yeğenine 2 takım elbise alsa bir yeri eksilmez. Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın inşallah
tarafından
Yok cabım 1 sene beraber yaşadık aldığı maaşı saçma sapan şeylere harcıyor 900 tl veriyor bi göz kremi alıyor ama yeğenine  2 takım almıyor o zoruna gidiyor insan zaten.
tarafından
Ben gorumceni evli zannettim belki kendilerince borcu vardir diye öyle yazdım ama ev geçindirme derdi yokmuş ki alsaymış keske
tarafından
Yok canım evli olsa zaten istetmezdim eşime de kendi evi barki var
0 oy
(7,148 puan) tarafından
Bos ver kuzum ya Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin keşke istemeseydiniz Allah büyüktür o yavruyu veren rızkını da verir 
tarafından
Canım biz konuşmuyoruz zaten aslında hiç tenezzül etmem ama artık kıyafetleri sıkıyor rahatsız oluyor yavrum. Evlat olunca işte mecbur kalıyorsun hayır durumu olmasa diycem haklı ama yukarda yoruma yazdım parası olduğuna adım kadar eminim yani
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun

Onlarin hayatlari hic imrenilecek hayat değil hic bi ozelleri yok her şeyi paylaşıyorlar 
0 oy
(590 puan) tarafından
Sabır cnm sabır  bu devirde okumaya felan gerek yok bı fenomen oldun mu okuyanlarla aynı parayı alıyorsun onlar kafa yoruyo dirsek çürütüyor öbürleri kendilerini gosteriyo hayat eşit degil
tarafından
Vallah öyle canım sürekli reklam postu reklam storsi yapıyorlar

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 307 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 500 göst.
0 oy
3 cevap 142 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy