0 oy
535 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (970 puan) tarafından

Çocuklarımıza vakit buldukça etkinlik hazırlayıp yaptıralım..ben fırsat buldukça yapıyorum kızım 15 aylık..fikir alışverişinde bulunalım ..baaklim farklı fikirler ortaya çıkacak mı..benim yaptığım bı etkinliği paylaşayim sizle ama fotodaki benim bebeğim değil Örnek olarak almıştım fotoyu

image

11 Cevaplar

+1 oy
(28,641 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Bak çok gulme :D

image

(970 puan) tarafından
Yalan soylemiycem güldüm valla..ama benim yaptıklarım da böyle biz ressam değiliz ki elimizden bu kadar geliyor yeterki ilgili şefkatli olalım elelrine sağlık valla o kadar ugrasmissin
(28,641 puan) tarafından
Tesekkür ederim canım aynen yeterki mutlu olsun bebitolar ama benimki de beğenmedi adam böylemi yapti anne ya diyo dedim oğlum biz farkli yaptik bu baska kukla filan zor ikna ettim .d
(970 puan) tarafından
Ahahah yerim ben onu ya
(28,641 puan) tarafından
:D saol teyzoşu  birazda fena olmasa iyi olcak
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Biz bu ara çığlık atiyoruz bol bol ☺️
(970 puan) tarafından
Ahaha kaç aylık canım
tarafından
5 aya yeni girdi sesini yeni yeni keşfediyor çığlık atıyor ben yada babasi karsilik verince çok mutlu oluyor hanimefendi
(970 puan) tarafından
Taklit edince de çok mutlu oluyor lar o aylarda zaman ne çabuk geçiyor ya bir zamanlar benim kziim da öyleydi şimdi anne diye pesimde dolanıyo.. sürekli anne anneee anenee diyor cevap vermeyince çığlık atıyor ahahah
tarafından
Ayyy inşallah Rabbim banada annem dediği günleri gösterir
(970 puan) tarafından
Bugünlerin tadını çıkar her günü ayrı güzel emin ol canım
+2 oy
(1,629 puan) tarafından
Etkinlik ne ben tam anlayamadım fotoğraftan 
(970 puan) tarafından
Becerilerini konuşmasını geliştirecek ve güzel vakit geçirecek farklı fikirler evdeki malzemelerle le canım
(1,629 puan) tarafından
Yok onu demiyorum canım, fotoğraftaki etkinlik ne onu anlamadım
(970 puan) tarafından
Topu ilk bardaktan atıyor dusene kadar gözleriyle takip ediyir tekrarlamayi öğreniyor..takip becerisi gelişiyor
+1 oy
(28,641 puan) tarafından
Büyük oğlumla çok sey yapiyoruz masal anlatiyorum taklit yapiyoruz gülüyoruz geçen kukla yaptik birlikte sürpriz kutusunda var güzel şeyler tavsiye edrim
(970 puan) tarafından
Ben gulmem söz çok mu ***** yumuk :)))
(28,641 puan) tarafından
:D bak atim bak iste
(970 puan) tarafından
Çok kötü bir kelime yazmadim canım ysnlis anlama
(28,641 puan) tarafından
Olsun ya ben alinmam
(970 puan) tarafından
Ne güzel ya
+1 oy
(5,908 puan) tarafından

Yuz ustu donup emeklemeye calisioz bazen kndimi deli gibi hissediom kizim bna bakip guluor :D

(970 puan) tarafından
Bende çok yapardım şimdi koltuk tepelerinden düşüyor büyüdü.. sağlıkla büyüsün inşallah canım bebegin
+1 oy
(3,135 puan) tarafından
Benim kız bu ara taklitçi biraz birde bağırıyoruz sürekli :)) henüz 10 aylık. halka Kuleyi diziyorum çok hoşuna gidiyor bozuyor benim tekrar yapmamı istiyor çok uğraştım ama kendisi yapmıyor acaba daha erken mi.
(970 puan) tarafından
Erken olabilir sen sıkılmadan yapmaya devam et hiç beklemedigin zamanda oda yapar şimdi seni izleyip öğreniyor ama sürekli teşvik et sende yap seni alkislayim de inan herşeyi anlıyor lar babası da deneyebilir
(3,135 puan) tarafından
Sıkılmıyorum o şekilde zaman geçiyor en azından. Birşeyler yaptığı zaman sonrasında muhakkak alkışlıyorum o da kendini alkışlıyor:) hemde nasıl anlıyorlar.
Mesela ördek nerde diyorum arıyor bulup getiriyor. Aynı şekilde kedi köpek bebiş nerde diyorum hepsini arayıp getiriyor. Bazen konuştuğumda sanki gerçekten anlıyormuş gibi tepki veriyor hı diyor :)
0 oy
(7,930 puan) tarafından
Oğlum Aras 16 aylık saklama kapları ve şişelerin kapaklarını kapatmaya çalışıyor
(970 puan) tarafından
Çok güzel.. onları bı kartonun üzerine yapstirip etkinlik haline getirebilir sin canım daha çok eğlenir ince motor becerileri gelişiyor onları yapınca
(7,930 puan) tarafından
Kendisi kapatınca aferim oğlum başardın deyip alkışlıyorum kendide seviniyor
(970 puan) tarafından
Öyle öyle becerileri gelişiyor benim kziim da aferin diyince kendini alkislayip seviniyor
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Bu nasl ypilio
(970 puan) tarafından
Kağıt bardakların bı tarafinj kesip.. kestik tarafları yukarı gelecek şekilde resimdeki gibi simetrik şekilde bı karton cam yada duvara yapistiryorsun ..ilk bardaktan topu atıyor düşünce sevinip tekrar tekrar atiyor hem faydalı hem eğlenceli
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Güzel fikirmis canım ekran görüntüsü aldım teşekkür ederim
(970 puan) tarafından
Rica ederim canım güle güle oynasın miniğin
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Ne ki bu kuzum ya benim ömer 14 aylık ama oyuncak bile oynamıyo hiç yapsam bşyler diyorum ama ilgisini çeker mi
(970 puan) tarafından
İnan ev oyuncak dolu hiç birinin yüzüne bakmaz Berra ama bu tarz etkinlikleri seviyor çok eğleniyor dene bence bardakları resimdeki gibi diziyorsun ve içine top atıyor gzuel eglenceli birşey ama daha güzel şeyler de var Instagram da Montessori kulübü diye bir sayfa var canım onu takip edebilir sin

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 621 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Esra kurucu (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 308 göst.
0 oy
9 cevap 183 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Pembikmor (1,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.

Kategoriler