Kaynanamla aynı apartmandayiz hergun görüşelim istiyi hatta her zaman orda olalım istoyo
Kızıma yelek çıkarıyorum sandıktan niye iki tane çıkardın diyo
Kendime giysi alirylrum niye aldın diyo
Gezmeye gidiyorum surtuk diyo
Eşimi dolduro üstüme saliyo
Açık biriyim her lafı geçince bizim bu gelin modern, kapanacak diyo
Her bı yere gittigimde bı yerden geldiğimde harfiyen ne yaptığımı soylememi bekliyor
Bı yere giderken bı yerden gelirken ona söylememi istiyo
Kocamın bana vakit ayırmasını istemiyo
Evime ne alsam çöp dahi gerek yok diyip eşimi dolduro
Eşimle tartistigimizda aramızda bitip tamamne sorunu kendine cekiyo (eşim her tartışma da annesini cagiriyo)
Eşim bana vurmaya kalktı oğluna yapma demedi eltim araya girdi
Her yaptığım gözüne batıyı
Beni alırken bu küçük ben bunu egitirm demiş böyle bir sürü lfi var sinir ediyo
Bilmiyorum bu ara çok doldum hep aglayasim gemiyi çok üstüme geliyo.bisey diyemiyorum yapamıyorum çok sıkıldım kızıma patliyorym eşim yanımda olmuyo iki ise gidiyo gün boyu en fazla 1 saat yanımızda hiç yanımızda olmuyo ,eşim bu ara annesinin doldurması dan bı yere gondermiyo çok bunaldim beni bana hic bırakmıyorlar 20 yaşındayım hiç ne gençliğimi ne kocama karşı bişey yasayaboliyorum
Eşim desen ne ilgi ne sevgi görebiliyorum dediğimde ise çok büyük tartsomaya gidiyo olay
Hep onun dediğine tamam deyip hep gulmemi isto ne olursa olsun ağzıma edip normal olmayı bekliyo ,ama benim gücüm artık bitti herşeyde gözüm doluyo kızıma patliyorym sonra pişman oluyorum çok daraldim nefes alamıyorum kaynamla mesafe koymak istiyorum ne yapmalıyım çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım koca eve sogamiyorhm kafamı nereye cevirsem eşim ve ailesi ,hiç bı şekilde kafa dagitamiyorum