0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde (5,051 puan) tarafından

Bir oğlum var o 4 yaşındayken falan ikinciyi istiyorum başka da istemiyorum Rabbim nasip eder ise bir kızım olsun yeter bir oğlan bir kız:angel:

42 Cevaplar

0 oy
(135,754 puan) tarafından

Bize 1 tane baby biy yetti bacim rabbim isteyenlere nasip etsim :D

-Reklam-
0 oy
(45,019 puan) tarafından
Bekarligimda  hep bi kizim bi oglum.olsun istiyodum evlendim rabbime sukurler olsun bi kizim.bi oglum var basakda artik dusunmuyorum rabbim olmayanlara nasip etsin
0 oy
(72 puan) tarafından
Bir oglum var bide kiz isdiyorum ama oglumun 7 yasi olunca cok zorlaniyorum tek baktgim icin esim hic yardimci olmuyor malesef:(((
0 oy
tarafından
1 kızım var 1 buçuk yaşında 2 aylık hamileyim en fazla 4 tane istiyorum 
0 oy
(2,480 puan) tarafından
Büyütmüşsün oğlunu kuzum iste tabi tek kalmasın benim biraz erken oldu aralarında 19 ay olacak şansıma 
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Doğum yapmadan önce 5-10 tane doğum yaptıktan sonra Bir Yeter tişikkirler jskjsksjskk
0 oy
(41 puan) tarafından
iki kizim var biri 4yasinda biri 9 aylik sabrım olursa 3 olsun istiyorum :)
0 oy
(6,065 puan) tarafından
2 yada 3 istyorum eşimde 4 5dyor
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Bi kızım var 17 aylık aslında şimdi istiyorum 1 tane ama 2 yaşına kadar da bekleyelim diyorum bakalim kısmet. 3 tane olsun yeter diye düşünüyorum :-)
0 oy
(4,721 puan) tarafından
1 kızım var şuan düşünmüyorum. Çocuk yapmak değil bakmak marifet, önce bı kızıma yetebileyim onun bebekliginden çalmak istemiyorum. Daha sonra kismetse ikinci olur
0 oy
(10,180 puan) tarafından
1 kızım 1 oğlum var bunlardan 2 tane daha istiyorum ins rabbim nasip eder yani 2 kız 2 erkek olsun diyorum Allah olmayanlarada versin inşallah 
0 oy
(149 puan) tarafından
Bir oğlum var 7 yaşında şuanda ikinciye hamileyim bana kalsa yeter eşim 3 çocuk olsun istiyor ama nasip 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
İstesem de yapamam, yaş geçti artık. Çocukların arasının 4 5 yaş olması taraftarı olduğum için 4 5 sene sonra yaparsam çocuk 20 yaşına gelince bana anne değil nine der. 
0 oy
(982 puan) tarafından
Bir kizim var ben 3 isterim ama esil 2 isyiyo nasip Allah isteyen herkese nasip etsin :) 
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Benim  bir kiz bi erkek ama bir kizim daha olsun istiyorum inşallah.  Hayırlısı  tabi ama gözüm  de yemiyor :) evlenmeden önce  6 cocuk istiyordum  eşim  de öyle  ilk bebegim sezeryan  olunca ağlamıştık biz cok cocuk istiyorduk diye ama 2. Olunca ağır  gelmeye basladi ozellikle de bebelr hastalaninca . Ama 3. Bebis istegimizden de vazgeçemiyoruz.... :)  Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
0 oy
(1,262 puan) tarafından

4 tane

2 kızım

2 oglum var

:P

0 oy
(11,219 puan) tarafından
Düşünmeme fırsat kalmadan ikinci bebeğime 8 aylık kızım varken kaldım şuanda 3. Düşünmüyorum Rabbim hayırlısını etsinn
0 oy
tarafından
2 en güzeli bi kızım var rabbim kız erkek farketmez zamanı gelince bi tane daha nasip etsin yeter 
0 oy
(617 puan) tarafından
Bir oğlum bir kızım var çok şükür yeter  Rabbim onların canlarını sağ etsin
0 oy
tarafından

1 kızım var 1 tane daha isterim ağzımdan ne kız olsun ne erkek olsun cümlesi çıkmamıştır tek istediğim sağlıklı olması ne olursa olsun :) ama eşime kalsa 5 6 tane istiyo :D

İlgili sorular

+2 oy
51 cevap 918 göst.
0 oy
26 cevap 506 göst.
5 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 816 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asikar (599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 557 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Hifanurun annesi (1,295 puan) tarafından soruldu

411,732 soru

12,394,719 cevap

44,078 kullanıcı

Kategoriler

...