0 oy
783 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Başımın belası kadın günde on defa arar beni sebebi ne derseniz 

Kızlar eşim yeni bir işe başladı 2 ay oldu sabah 6 da gider akşam 6 da gelir her sabah 5 te kalkar kıyafetlerini kahvaltısını hazırlarım hiç bir sorun yok burda kaynanam her gün arayıp oğlum ne yapıyor hasta değilmi iyi bak ona yemeğini hazırla der bende sinirleniyorum ama kötü bişey söylememek için yapıyorum zaten diyorum bu hafta sonu köydeydik kaynananın evinde ikimiz içerde tek kaldık bana dedi ki kadın kocasının her dediğini yapmalı ikiletmemeli seni dövse bile ses etmicen diyor dikkat ediyorum da oğluma cevap veriyorsun bazen oğlumu üzme erken yaşlanicak senin yüzünden dedi bende dedim ki eşim benden gayet memnun hiç bir sorunumuz yok çok şükür birbirimizi çok seviyoruz dedim gece saat 12 de beni çağırıyor eşimde uyumuş bu arada oğlumu uyandır yemek hazırla yesin bende tutamadım kendimi yok birde emzireyim kocaman adam çocuk değil ki acıksa kalksın yesin bişey olmadı bana söyler hazırlarım zaten niye ikide bir boş boş konuşuyorsun dedim oğluma iyi bakmıyorsun yalanmi diyor yav Allah'tan eşim ağzıyla söylüyor annem makarna çorba dışında bize yemek yapmazdı kayınpederim bile söylüyor gelin geldiğinde doğru düzgün yemek yiyoruz ki evim ayrı her geldiğimde evini temizler ekmeğini yemeğini yaparım elini bişeye surmez  baş belası kadın eşime de söyledim boşver dedi ben herşeyin farkındayım zaten sen rahat ol diyor yüzsüz kadın hiç bişey olmamış gibi arıyor yine her gün
notu ile kapatıldı: Hatalı başlık seçimi konu başlığı içeriği özetleyecek şekilde olmalı

12 Cevaplar

0 oy
(4,041 puan) tarafından
Kıskançlığı dan yapıyor o tarafın evinde her gün tek çeşit yemek vardır o da tatsız tuzsuz bana gelince oğlum sararmış hastalanmış zayıflamış bilmem ne
tarafından
Kıskanç zaten gıcık kadın
(4,041 puan) tarafından
Gene senin eşin aklı basindaymis benimki onlardan etkilenmişti annem dedi zaten senin çok dırdır yaptığını dedi kıyameti kopardım. Bana asla soyleyemezler keşke sana dediği gibi bana da soylese
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bacım bu kaynanalara ağzınla kuş tutsan yine yaranamazsin al birini vur ötekine . Ohoo benimkinin yaptıklarını saysam varya saç baş yolarsin valla :D
tarafından
Sabahtan akşama kadar işini yapıyorum bir kere eline sağlık demiyor
tarafından
Demezler bacim demezler . Varsa yoksa kendi evlatları  . gorumcen varsa bide oh mis işin hepten  yaş :)
tarafından
5 tane var ama kaynanam gibi değiller pek
0 oy
(141 puan) tarafından
Kaynana biraz kıskaniyormu acaba senibana öyle geldi niyese
tarafından
Kıskanıyor cadı kaynana:)#
(141 puan) tarafından
Bırak o zaman kendi kendine çıldırmaya devam etsin
0 oy
(4,247 puan) tarafından
Lüzumsuz yaa guya dusunceli anne benim de kayinbabam ayni☺adam iyi has oglu ise gittimi saatinde beni arar ne yedi ise giderken montunu giydimi ustunu kalim giydirseydin ogluma iyi bak nebilim ne en son Patladim bigun ben hamileyim hem ogluna hem bebegime bakiyom bana kim bakacak ya benimde bakima ihtiyacim var dedim hamileligimde riskli bide
tarafından
Eşim onun yanında bana güzel bişey söylese hemen yüzü ekşiyor
(4,247 puan) tarafından
Muhtemelen kiskAniyor davranislari onu gosteriyo yaa sacmalik valla boylelerindekide
(128 puan) tarafından
Ayni bnm kaynanam gibi bnm kaynanamda oyle aynen kaynanam kocama diyo arvat sozu dinleme ümügünü sık öldür konuşturma diyo
0 oy
(28,819 puan) tarafından
Ne edersen et onuda sen düşün gariiii:D
tarafından
En son boğucam o olucak:)
(28,819 puan) tarafından
Hahahah sakin ol katıl olma
0 oy
(149 puan) tarafından
Kaynanan o akılları kendisine versin sende güzel ağzının payını vermişsin aferin kız sana vallah tebrik ederim seni böyle kendisini ezdirmeyen savunan gelinlere bayılıyorum :) eşinde senin tarafında buna sevindim :) her aradığındada açma açma ki dahada sinirinden çatlasın
tarafından
Haahaa açmıyorum her zaman zaten yoksa telefondan uçucam:Dd
(149 puan) tarafından
Dişli, güçlü gelin ya sevdim seni :D mira ben memnun oldum :)
tarafından
Neşe bende canım memnun oldum
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Acma canim, hergun hergun nedir yahu! Arasin dursun, isim vardi, musait degildim dersin. Iyi demissin sustukca basina cikacak
tarafından
Birde oğlunu çok düşünüyormuş gibi yapıyor o sinirlendiriyor beni
(6,978 puan) tarafından
Amannn bosver gitsin, esinde biliyormus huyunu zaten. Acma telefonları, mesafe her zaman iyidir
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Ben olsam telefonu hep açmam
tarafından
Ne yapiyim bazen torunumu ver diyor o yüzden yoksa açmam zaten
(2,265 puan) tarafından
Kac yaşındaki çocuğun canım
tarafından
11 aylık canım yani telefonda hilal diyor kizimda başlıyor adidgdnzjskslspepdocjxndbdbdndjdkdkdkd diye konuşmaya oda dinleyip gülüyor canım kızım falan diyor konuşma bu şekilde en az 10 dakika sürüyor haaahaaah
0 oy
tarafından
Açma ☺️☺️ cocuk uyuyo sessize aliyorum de sende gunde 10 kere ariyosa 2 sini ac mesela digerlerini gormezden gel meşgule at 1 gun 2 gun derken kese4 belki ayy yapismis resmen bence senin hamaratligini kiskaniyo ☺️☺️♥️ ALLAH sabir versin
tarafından
Amin amin canım Allah'tan evimiz ayrı yoksa katlanılmaz biri
tarafından
Bencede gercekten oyle kiskancccccc☺️
0 oy
tarafından
Engelle bacım nasılsa hergün arıyor haftada bir sen geri ararsın :))))
tarafından
Bu sefer görümcemden arıyor deli kadın
tarafından
:))))) bulaşık yaa
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Yok bide emzireyim kısmında kahkaha attımmmm aayy Allah ta seni güldürsün :Ddd hiç ezdirme kendini helal olsun çat çat yapıştır lafını
tarafından
E sinirlendirdi saat 12 de yemek yap diyor adamda uyuyor bende tutamadım kendimi
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Alsın dizinin dibinde dursun oğlu madem böyle yapacaktı evlendirmeseydi saçma sapan işler ya
tarafından
Oğlu için yapmıyor o beni kıskanıyor cadı o yüzden yapıyor kayınpederim benim yanımda ona hep gelinin yemekleri güzel falan diye beni övüyor onada sinir oluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 609 göst.
0 oy
2 cevap 260 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Kimgamze (315 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
31 Ocak 2021 Aile kategorisinde Sewinnn (557 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,057 göst.

405,933 soru