0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hayırlı geceler cümleten. Yaklaşık 2 yıla yakın buradayım hamile iken geldim oğlum 1 yaşında. Okadar çok kavgalar eşler arası geçimsizlik aldatmalar okudum ki hepsine de dualar ettim, bazısı nı şaşkınlıkla okudum bıkar mı diyerek bazısını aynını yaşadığım için ağlayarak okudum takip ettim. Arkadaşlar umarım içinize işler ben ilk duyduğumda içime işledi bakara suresini evde açıp dinledim inanılmaz etkisini gördüm denemekten zarar gelmez bakara suresini açıp dinleyin geçimsizlik eşler arasında kavga hiç olmadık yerde çıkan sebepli sebepsiz didşmelerde iç sıkıntısı huzursuzluk eşimizden alamadığımız değer ilgi aklınıza gelebilecek her şey için açın dinleyin çok çok faydasını göreceksiniz ayriyeten ayeter kürsi okumak çok çok faydalı okuyalım çaresiz katlanmaktansa okuyalım. Umarım faydalı olur herkeze. Ben ufacık Bi huzursuzlanma oldukça açarım dinlerim etkisini tesirini de farkına varırım rabbim cümlemizi nasiplendirsin. Bazen harekete geçmez ipin ucundan dönmemiz sepep olur. Uzun oldu hakkınızı helal edin üşenmeden okuyanlardan da Allah razı olsun. Sağlıcakla ❤️❤️❤️

4 Cevaplar

+1 oy
(20,248 puan) tarafından
Yer gök dua üstüne bende bakara acarim hep 79 kere günde insirah okurum sende dene faydasini görürsun
(65 puan) tarafından
Allah razı olsun
(20,248 puan) tarafından
Sendende canim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
zaten tüm sorunlarımız abdestsizlik namazsizlik ve Kurani Kerim okumayıp dinlemedimizden diye düşünüyorum. Allah razı olsun bu arada 
(65 puan) tarafından
Muhakkak orası öyle namazsızlığın zulmü diyebiliriz. Cümlemizden inşallah sizden de rabbim razı olsun
+1 oy
(800 puan) tarafından
Çok güzel anlatmışsın Allah razı olsun 
(65 puan) tarafından
Cümlemizden sizden de rabbim razı olsun
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Allah razı olsun n3 guzel tavsiye
(65 puan) tarafından
Teşekkür ederim rabbim sizden de razı olsun

İlgili sorular

0 oy