0 oy
405 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu sene İstanbul da kadınlar plajına giden var mı?geçen sene hamileyim diye gidemedim bu sene gitmek istiyorum ama bebeğim mikrop falan kapar diye korkuyorum...bu sene içinde gidip memnun kalan var mı? yoğunluk nasıl ,ayrıca deniz temiz mi?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız sen kapatıyordun programı gitmedin mi 
tarafından
Sağol canım benim adın ne orda Allah razı olsun böyle düşünmen benim için çok güzel bı duygu
(344 puan) tarafından
Aynı yine yavrularımm
tarafından
Tm canım:):):)
tarafından
Bende" bebeğim ve ben" canım
(344 puan) tarafından
Tamamdır takipteyim :) ❤️
-Reklam-
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Istanbulda bu sene kadinlar plajina gitmedm ama annemle kadinlar plajina ne zamn gitsem hep yosunlu piss suydu. Adalarda var kadinlar plaji arastir gidebilme imkanin varsa mesafe cok yormazsa seni adalara git madem kadinlar plajina cok daha temiz..
tarafından
Ondan da korkuyorum.cocuk tüm kotu huylarini benden almış:)güneşe çıkınca anında sivilce gibi şeyler cikiyo .çok hassas teni çok beyaz .güneş koruyucu şart muhtemelen.bende öyleyim.10 dk güneş altında durayim cildim kabariyo hemen:(
(2,348 puan) tarafından
Kendine 50 factor al o zamn ama  cocuk icn bebek gunes koruyuculari var cok etkili onlardan al canm yazik cocugun cildi kotu olmasn dayanamaz o acisina.
tarafından
Aynen canım arastrcam eğer gidersem bakalim
(2,348 puan) tarafından
Hadi baklm smdiden iyi eglenceler :)
tarafından
Sağol canım benim inşallah gidebilirsem:)
0 oy
tarafından

Aa gitmemişsin :)

Gitmedim cnm ama tuzlada varmış bnm bildiğim 

tarafından
Gitcem kuzum :)son postun:)sağol canim
0 oy
(10,849 puan) tarafından

Bahtsızbedevi hadi itiraf et bizi bırakıp gidemiyosun:D<3 değilmi

tarafından
Aynen direniyroum kopamadim ahahahah:)bağımlılık olmuş tedavi görmem gerekiyor:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
18 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 243 göst.
4 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu

412,519 soru

12,419,654 cevap

45,162 kullanıcı

Kategoriler

...