0 oy
1,649 göst.
Diğer kategorisinde (165,689 puan) tarafından
Değerli kullanıcılar,

Platformumuzda yoğunluk sebebiyle yavaşlama olmaktadır. Arka planda biriken dosyalardan kaynaklandığı bildirilmektedir. Daha hızlı erişim için yazılımcı firmalar ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yavaşlamanın giderilmesi için elimizden gelen gayreti yapıyoruz. Daha hızlı bir altyapı için bilişimci arkadaşlar bu gece itibariyle sistem yenilenmesi ve güncellemesi başlatacaktır. Tahmini olarak yavaşlamanın iki gün daha sürmesi beklenmektedir. Bu konuda sizlere vermiş olduğumuz rahatsızlık sebebiyle özür dileriz.

26 Cevaplar

0 oy
(3,281 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bende telefondan kaynaklanıyo sanıyodum. Sağol admin  :)

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Admine hanım kızmayın ama 

"Yavaşlamanın giderilmesi için elimizden geleni yapıyoruz "olmalıydı 

Ya da "Yavaşlamanın giderilmesi için gayret gösteriyoruz " olabilirdi.

Ya da "Yavaşlamanın giderilmesi için çaba sarfediyoruz " da olabilirdi.

"Yavaşlamanın giderilmesi için elimizden gelen gayreti yapıyoruz" da anlatım bozukluğu olmuş :)

Dikkatimi çekti inşallah bunu söylediğim için sıkıntı yaşamam :)

(11,008 puan) tarafından
Admine hanm da ekşın ozlemiş bnce :D çok tatlısnz ❤
(20,731 puan) tarafından
yani simdi belki banada kizar admin hanimciğim niye böyle yapiyosunuz aslinda cokta kötü bisey dememiski akedes :))
tarafından
Ya ama ben genel başlık olarak dil bilgisi demiştim ders olarak dil bilgisi anlamında ☺ yoksa anlatım bozuklukları konusu yazim bilgisi konu başlığı altında inceleniyor ☺
Helal olsun admine hanım iyi net yapmışsınız zaten belli kurduğunuz cümlelerden işte ufak bir hata o yüzden gözüme çarptı ☺
(165,689 puan) tarafından
Gayet seviyeli bir yorum yapıyoruz. Kızma yok. Bir ev hanımı olarak bu kadar yazabiliyorum. Arkadaş da uyarmış. Ben de öyle olmadığını belirttim. Zaten Türkçe' de değişmeyen tek şey fillerin mastar eki alması. Sürekli değişiklik yapılıyor. Eskiden bildiklerimiz şimdi yanlış olabiliyor. Bunu hatırlatmak istedim sadece. Aksiyon yok, engel yok. Gayet güzel yorumlar var. Yeter ki seviye düşmesin.
tarafından
Ayşo sıkıntı yok ne güzel bir konu hakkında tartışıyoruz sevdim ben admine hanımı o da beni çok sevdi kesin☺
Özge katılıyorum sana kiz☺
+2 oy
(2,588 puan) tarafından
3. Gün görüşürüz o zaman admin hahahaha
3 gün beklemenize gerek biz her zaman burdayız. İstediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz.
0 oy
(1,656 puan) tarafından
Rica ederiz :))))))) 
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Bende diyorum benim telefondamı sıkıntılı saol admin 
(1,627 puan) tarafından
Aynı şeyi bnde diyodum vala
0 oy
(3,059 puan) tarafından
Bende tek sorun benim telefonda sanmıştım :)) 
0 oy
(6,920 puan) tarafından

Bende net çekmiyor diye sokrandimdi peki madem bekleriz napalim:)

(2,461 puan) tarafından
Afedersiniz. Nerelisiniz acaba :)
0 oy
tarafından
Teşekkür ederiz 
0 oy
(29,595 puan) tarafından

teşekkür ederiz admin hanım

0 oy
tarafından
Teşekkürler admineciğim ☺
0 oy
(7,374 puan) tarafından

:)ESTAĞFURULLAH admınecim.  Göreviniz tâbi.ne özürü ;)

0 oy
tarafından
İyi günler admin hanimcim acaba mümkünse uygulamayı silen yada şifresini unutup yeni açan lar oluyor ya o eski hesaplar silinse olmuyormu yani böle bı silme işleminin mumkunati varmı çok teşekkürler iyi günler kolay gelsin
Özel durumu olanlar zaten bize bildirdiğinde siliyoruz. Fakat bazı kullanıcılar bunu farklı amaçlarla kullanıyor. Yani engel alıyor veya birine laf söylemek için ek hesap açabiliyor. Bu durumlarda bize bildirilmeden silinmesine izin vermiyoruz.
tarafından
Anladım çok teşekkürler hayırlı günler
(404 puan) tarafından
Merhaba admin benim de hesabim açık ama kullanamıyorum çünkü kendi kendine.çıkış yapmış şifresini unuttuğum için göremiyorum ve profil fotoğrafım var o yüzden o hesabın silinmesini istiyorum mümkün mü acaba ?
Bu konular için özelden mesaj gönderin. Yardımcı olalım.
0 oy
(1,520 puan) tarafından
Bilgi için teşekkürler ❤️
0 oy
(13,308 puan) tarafından
Teşekkürler ederiz adminciğimiz ❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Bende bu wodafone hiç düzgün çekmiyor diye söyleniyordum ☺️
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Bende kendimi böyle teselli ediyorum :D ahahaha 
0 oy
(1,883 puan) tarafından
Şu proğram iphone telefonlarada inse artık aylardır googleden giriyorum bunada bi el atarmısınız 
Onun için yeniden uygulama hazırlamak gerekiyor. Bu da aylar sürüyor. Ama çalışmalar var. İnşallah kısa sürede yayına girer
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Teşekkürler adimine hanım
0 oy
(2,091 puan) tarafından

Yaaa vallla o kadar zo griiomki bende telefonunmda sorun var sanidm ilk bas megsersem uygulamdaymos teflonda  çoğu syelero silmsitim:Dsinir oluyorim rsmen safya beni başka yere atiuodu

kusura bakmayın.
(2,091 puan) tarafından
Önmli dgeil olsun  yaa insallah duzelir uygulama  reklamlar falan  sıkcı
0 oy
tarafından
Keske sordugumuz sorulari gizleme yerine silebilsek daha iyi baktım da kullanmayan açık kalan uzun sure girmeyen kisiler silinse güzel plur
Gizlenen postlar kullanıcıların en az girdiği saatlerde otomatik olarak siliniyor zaten.

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 5,030 göst.
22 Kasım 2020 Diğer kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.
+1 oy
33 cevap 1,777 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde admin (165,689 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 74 göst.

Kategoriler