0 oy
1,804 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Elif Yücel  bi okuyun derim

(paylaşımda alıntıdır) Bakan

Fahrettin Koca'nın Sayfasına yapılan bir yorum, 

değişiklik yapmadan, olduğu gibi Aktarıyorum. 

#CORONA #YALANI

Şu ana kadar evde ölen tek bir koronalı yok. ölenlerin hepsi hastanede #ilaç #tedavisiyle öldü.. sözde  Çinde yere düşüp ölen insanlar vardı ama ne dünyada nede bu ülkede hiç yere düşüp ölen insan olmadı. 

Ülkede suriyelilerle birlikte toplam 7 milyon göçmen yabancı yaşamakta ve biri bile koronadan ölmemiş #Süleyman #Soylu'da bunu kabul etti.. 

Ölenlerin hepsi Türk. 

Ülkede 7 milyon mülteci ve yabancı yaşıyor. ve Bir tane bile yabancı ölmese ne düşünürsünüz. bunu size bıraktım... 

Ortada bir korona yok ortada bir test tuzagı var. 

Tarihin en ölümcül hastalıgı test yapmadan bulunamıyor böyle bir komedi var. 

ev ev gezerek #koronalı #arıyorlar.

Eger bir hastalık varsa bunu kişi zaten anlar. testi pozitif çıkanların yüzde 95'i hastalıgı hissetmediği gibi. 

Eşine ve çocuklarına bulaştırmadıgı ortaya çıktı. 

Yani kendisi pozitif ailesi negatif.. 

Daha ailesine virüsü bulaştıramayan size nasıl  bulaştırsın. 

Ailesi negatif çıktıgı halde onlarada temaslı denilip eve haps edildi. 

pozitif çıkan bile hastalıgını hisetmiyor. Bir insan ya negatiftir ya pozitif.. 

Yani ya hastasın ya degil. 

temaslı ne. 

Onuda eve hapsetmek ne. . 

Bu durumda testin anlamı ne..

hiç bir semptom hissetmeyen insanlara pozitif damgası vurup böylelikle sayıyı çok gösterdiler. sayı ne kadar çok olursa korku o kadar artar. bunu biliyorlar...  

Saglık bakanı da pozitif çıkanların büyük bölümünün hastalıgı hissetmediğini Kabul etti. 

beyanları mevcut.... 

Korona insandan insana nasıl bulaşır. 

Tükürük damlacıgıyla. 

dikkat edin tükürükten test yapmadıkları gibi. tükürükte koronanın oldugunu gösteren tek video ve resimde gösteremediler. 

Yani insan dışında her hangi bir cisim veya eşyanın üstünde koronanın oldugunu göstermiyorlar. 

Havada asılı kalıyor diyor. 

Peki hangi aletle gördün nerde görüntüler diyince kimseden ses çıkmıyor.. 

Bulaşsa paradan bulaşır buğün tüm ülke koronalı olmuştu zaten... 

#DİKKAT #EDİN. 

Mart ayından beri ilk defa hem dünyada hem Türkiye'de #gribal #enfeksiyon sayısı #sıfır çıktı yani korona gelince #grip kaybolmuş. 

Hava soguyunca birden vakalar arttı haberi geldi. 

Hani koronanın yayılım hızı yaz kış aynıydı. neden Arttı. 

HERKES BİRDEN MASKEYİDE ÇIKARMADI.. Sebebi çok açık gribal enfeksiyon ve #zatüre kışın artar. 

Bunu korona diye GÖSTERDİLER. 

Binlerce kişi var. 

Hastamız sapa saglam gitti ölüsü geldi diyor... 

ÇÜNKÜ 20 civarında hap içiyor bu hastalar.. ölenler kalp krizinden ölüyor tedavi olup kuruldum diyen onlarca insanın evde kalp krizi geçirip öldüğü ortaya çıktı. 

kanıtlar mevcut.

haberlerede konu oldu zaten.... 

Vakalar hasteneye millet gidince artmıyor. sözde tarihin en ölümcül hastalıgını ev ev iş iş gezip zorla pozitif vaka buluyorlar.

o dandik testlerle.. 

Sonrada vaka arttı diyorlar. 

helede hava soguyunca. 

grip enfeksiyonu çogalınca. 

pozitif bulmak daha kolay hale geliyor.. 

Sapa sağlam. 

bir hasta hastaneye gidipte 3 gün sonra öldü haberi alırmı insan. .

Eger bu kadar kısa sürede öldüren bir virüs varsa insanların yolda yere düşüp komalık halde hastaneye götürülmesi gerek. 

ama bu hiç olmadı.. 

Ölümlerin hepsinin #ilaçtan #sonra #olması #tesadüf #olabilirmi. sadece düşünün..... 

Dikkat edin. 

Devlet korona biticek eski günlere geri döneceğiz bile demiyor.. 

Devamlı yeni normal diyor.. 

Salgın bitse bile uzaktan egitim sürecek diyor.. 

Aşı olsa bile. 

Maske yüzde 90 korur diyor....

bunu her iki bakanda söyledi. 

Dürüst olsalar salgını en. Kısa sürede bitireceğiz der. maskeden kurtulacagız der... 

Maskenin virüsten koruduguna dair tek bir bilimsel kanıtı mevcut degil. 

tam tersi zararını anlatan. 

Onlarca delili mevcut. 

ÇÜNKÜ verdiğiniz nefesi yani karbondioksiti tekrar yutarsınız. 

bilinç zayıflar. 

beyne #OKSİJEN yerine #KORBONDİOKSİT gitmesine neden olur. 

ve beyin hücresi ölümü olur. 

bunun ise ilerde size geri dönüşü olmayan hastalıklara yakalanmanıza neden olur.. 

maske sizi tozdan bile korumaz sizi sadece ölüme götürür... 

Korona yok test tuzagı var. 

amozon yerlerine test yaptılar onlar bile pozitif çıktı.. 

Buzlu çayla test yapıldı o bile pozitif çıktı.. Testine güvense hacıları test yapıp evine gönderirlerdi. 2 hafta yurtta tutup onca masrafı yapmazlardı.. Eşi pozitif çıktı kendisi negatif çıktıgı halde sende evde Karantinada kalıcaksın demezlerdi...

Hiç çevrenizde maskeli bir hayvan g****nüzmü. 

Niye onlara dokunmuyor bu virüs üstelik hayvandan insana bulaşan ama. 

hiç bir hayvana bulaşıp öldürmeyen virüs... 

Öyle bir virüs hayal edlnki hastane dışında kimseyi öldürmesin...

Buzlu çayı.. 

Şarabı.. 

Meyveyi. 

Keçiyi. 

#pozitif çıkaran test. 

sizi pozitif çıkarmazmı. 

sadece düşünün...

Hergün çogu saglıklı insan pozitif damgası yiyor ortalama 2 bin kişi. 

Bunların yüzde 80'ninden fazlası maskeli zaten. dışarı çıkınca anlarsınız.. 

Hatta bazıları çift maske taktıgı halde pozitif çıktım diyor.. 

Zaten pozitif çıkan saglık çalışanları bilinmekte daha kaliteli maske taktıkları halde...

Şimdi sorum şu. 

neden çoğunlugu pozitif çıkıyor maske  takanların.. Hani koruyordu...

Diyelim test oldunuz peki 10 dakka sonra pozitif olmama garantiniz varmı... 

Yok.. 

degilmi. 

Bu durumda sizin devamlı test yaptırmanız gerekecek.. 

Tarihte böyle bir hastalık hiç olmadı kimi sürünerek ölüyor.. 

Çogunlugu hastalıgı bile hisetmiyor... 

VE ölenlerde ilaçtan sonra ölüyor.. 

Ne kadar tesadüf degilmi... 

Wuhandan tüm dünyaya yayılan virüs. 

Çine yayılmadı. 

komediye bak. 

ve 5 aydır çinde maske takan bile  yok. 

parti düzenliyor hepsi. 

En çok  kurallara uyanlar en çok zırlayan  ülkeler oluyor. 

200 den fazla ülke var. 

maske takmakyan onca ülkeden ses gelmiyor.. ama bunlar feryat ediyor... 

hastanede pozitif çıkan kişiyi. 

eve otobüsle yolluyorlar. 

sonra siğara içmeyin kovit bulaşır diyorlar... 

TV'yi bırak korku biter. 

testi bırak korona biter. 

İlacı bırak ölüm biter. 

Şimdi bu hipnozdan UYAN. UYAN. 

yoksa maskeyle ve aşıyla ölüme GİDİCEN...
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

29 Cevaplar

+2 oy
(135,102 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Okuyanlar özet gecebilirmi
(135,102 puan) tarafından
Anladim bacilarim cok sagolun
tarafından
Hahahahaha allah iyiligini versin  :D
tarafından
Bu yazı face de falan internette de çok geziyor artık dogruluk payını bilemem ama bende bi oyun oldugunu düşünmüyor değilim   salgın olarak birileri mahsus çıkardı yaydı bu salgını ilaçlarla falan
tarafından
Yani haklilik payi da var . Evde koronadan kimse ölmüyo nedense
(255 puan) tarafından
Gülmemeliyim gülmemeliyim :D
-Reklam-
+5 oy
(29,280 puan) tarafından

Ulan yılmadan hepsini okudum vallaha ne doğru yazıymış. Helal olsun.

(45,036 puan) tarafından
Benim zaten hicbiseyde umudum kalmadi inan varya dunya git gide kotu bir hale gelcek sanki sonuna adim adim yaklasiyor4uz o eski hayatimiz hic bi zaman artik gelmeyecek sende derya dediydi dersin melike
(29,280 puan) tarafından
Valla haklısın bacım kıyametin alametleri Rabbim hayra çevirsin
(45,036 puan) tarafından
Amiiin amin:(
tarafından
Çoçukları mızı nasıl bş dünyaya bırakıpda gitcez ya rabbim onlara yardım etsin onların zamanında herşey daha kötü olur çok üzülüyorum
(45,036 puan) tarafından
Ahh ahh sorma ben her gun bu dusuncelerle yatip kalkiyorum :((
+4 oy
tarafından
Bu zihniyette insanların olduğuna hala inanamıyorum ya gerçekten
tarafından
Paylaşıp yaymayın su şeyleri ya gerçekten inanan insanlar çıkacak
tarafından
Sosyal medya kullanmıyorum çok şükür ki sağdan soldan kanıt olmadan uydurma şeylere inanıp kafamı yormuyorum..türkiyede de bilim insanı var boşa konuşmuşlar demek ki bir yıldır..yok oyun yok komplo yok savaş..ya yıllardır her sene hastalık çıkmıyor mu kuş gribi domuz gribi gibi şimdi onlar normal hastalık gibi görünüyor..hiç mi salgın hastalık olmadı dünyada ki bu tür paylaşım yapanlar da devleti ve ekonomiyi kötü göstermek için..şu hastalık için tek yapacağınız şey tedbirdir gerisi Allah’ın takdiri..
(8,080 puan) tarafından
Kimyasal savaşlar hakkında ne düşünüyorsunuz peki
+1 oy
tarafından
Bu zihniyet yüzünden onca insan öldü yeter yaggg 
+1 oy
tarafından

Bu ne be oku oku bitmedi.yarida bıraktım valla:dizzy:

tarafından
Hahahaha evet uzun :)
+1 oy
(2,493 puan) tarafından
Daha önce defalarca grip oldum fakat hiçbir gripte tamamen koku kaybı yaşadığımı bilmem ve  hiçbir gribi bu kadar ağır geçirdiğimi bilmem..ne kadar saçma yahu? Şuan evde herkes pozitif. Önce bende sonra kız kardeşlerimde. Tükürükten alınan test yok diyor. Adamlar hem burundan hem boğazdan  örnek alıyor tükürük nerden geliyor acaba zaten ?  Yapmayın Allah aşkına ya
0 oy
(5,483 puan) tarafından
İnşallah bunu yazana ve sevdiklerine bi zarar gelmez ne diyeyim. Anneannemi kaybettim bu virüs yüzünden. Çok sevdiğim insanlar hasta oldu, gelmiş s*****saçma seyler yazıyorlar hala. Allah akıl fikir versin ne diyim
0 oy
tarafından
Canim 1 ay oncesine kadar bende korona yok diyodum 

Tamam evde ölen yok hep hastanede ölüye rastladım 

ama bulaşıcı yani esimden bana bulaştı şimdi dua ediyorum çocuğuma bulaşmasın 

Ilaç kullanmadık tabi 

Bilemiyorum ya bi oyunun içindeminiz yoksa ciddi bi hastalıkla mi savaşıyoruz anlamış degilim 
tarafından
Bende valla ya. Rabbim selamete cikartsin bizi
tarafından
Amin canım inşallah
tarafından
Çok farklı zaten anlıyosun direk vücünda diğerlere benzemediğini en azından biz neremiz ağrıyo diye söylüyoruz ama onlar daha çok küçük benim yavruma geçmedi şükür çift maske ile gez
0 oy
(12 puan) tarafından
Off bune bee satır satır okuyorum bende saf gibi zamanımı çaldın ay sinirim bozuldu oku oku bitmedi
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Alman bir proforse insanların çoğunun ilaçtan öldüğünü söylüyor zaten bende geçen bir şey okumuştum domuz gribi Kolera gibi ölümcül bir çok hastalık çıkmış tabi o zamanlar sosyal medya olmadığı için bilinmiyordu millet tarafından ve bu biyolojik savaş bir nevi bu geçende bir abla demişti bana bundan sonra içsel savaşlar çıkacak ilk hedefleri ekonomiyi düşürüp sonra insanları savaşa itmekmiş zaten ne varsa sosyal medyada var bu kadar aktif olunmasa belki bu hastalığı bile sanki domuz gribi gibi bir hastalık olarak bilecektik 
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Tabi canım korona da ne ki bütün dünya boşa kürek çekiyor zaten. Bir yıla yaklaştık bu hastalıkta insanlar ölüyor.  En Ufak gribi bile kimi ayakta bir kaç günde geçirir kimisi günlerce yatak döşek yatar. Her hastalıkta böyledir. Koronaya gelince niye insanlar bu kadar zihniyetsiz anlamıyorm. 
0 oy
tarafından
Girdik bir alamete gidiyoruz kıyamete... 

En doğrusunu Allah bilir..!!
0 oy
(190 puan) tarafından
Benim dedem konuşarak sapasağlam gitti hastaneye 1 hafta içerisinde vefat etti ve çevremdekilerinde çoğu bu.şekilde vefat etti bende.anlamadım vallahi 
tarafından
Amin inşallah canım aynen öyle. Burda paylaşanlar aşıyı ilacı üreteni suçluyorlar ama hala at gözlüğü takmış gibi yok şöyle yok böyle diyenler keşke biraz açıp araştırsa da öğrense herşeyi Allah ülkemizi bu hastalıktan da düşmanlardan da korusun inşallah Allah iyiliğimizi istemeyenlere rahat vermesin inşallah.
(190 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
(931 puan) tarafından
Benimde teyzem öldü doktor bile şaşırmış ölümüne ilk defa böyle bişi gördüm nasıl öldü anlamadık demişler
Hepinizin başı sağ olsun
tarafından
Allah rahmet eylesin canım Allah hepimize imanlı ölüm nasip etsin inşallah. Öyle yada böyle ecel gelince bi şekilde ölcez.
(931 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Babamın ninesi 102 yaşında virüs oldu ilaçları kullanmadı evde iyileşti dedem 78 yaşında hastanede vefat etti ama bir ülke neden kendine bunu yapsın resmen bu şekilde ekonomik olarak çöküyolar bence bile bile çukura gitmezler
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Gerçekten pes. Bir de İsrail oyunu diyorlar ya Allah ım zaten onlar yüzünden arttı virüs. Bir de şey var korona zaten grip demek bu hastalık da ağır bir tür grip. 
0 oy
tarafından
Bu bence bir oyundu başardılar da, bi tane ilaç şimdiye kadar bulamadılar yüzyıllardır kimler neler buldu bu dünyada okadar zormuydu şimdi yalandan aşi bulduk diyorlar onca millet öldü. 

Ne aşi nede bir ilaç kullanmam. Olsam dahi. Rabbim saglık sihat versin bu millete. 

Biz Allaha yönelmediğimiz sürece herşey BOŞ! 
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Ahh icimdekileri yazmis valla 
0 oy
tarafından
Kuzenim pozitif ve yeni aksam aradım kafamdaki kemikler kırıldı hep sankı oyle lanet bırsey dedı madem bu bir oyun bu denli neden oluyoruz. Lutfen yapmayın insanlar inanıyor ve maskeleri cıkarabılır bu yuzden. Psıkolojıkmen bittik emınım ki herkes kendini degıl evladını dusunuyordur dusunmekten kafayı yedik ılac kullanmam asi da olmak ıstemıyprum ama bu kadar yazılan kadar masum ve hafif bırsey degil yapmayın... 
0 oy
(245 puan) tarafından
Valla bana mantıklı geldi gercekten korona yok demiyorum cevremde o kadar cok hastalanıp hastaneye gitmeye korkan insanlar varki hepsi atlattılar verilen ilaclar agır herkes kaldıramıyor diyorlar. Birde o kadar onlem alınıyor sokak yıkıyorlar ama bulasan vırus bulassa en cok aktif olan paradan bulasır. 
0 oy
(13,371 puan) tarafından
1 yıl oldu, bazen insan hayret ediyor ya. Valla bak. Hayret... 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 600 göst.
0 oy
11 cevap 476 göst.
19 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,456 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,161 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu