0 oy
354 göst.
Aile kategorisinde (325 puan) tarafından
Oğlumun aşırı gaz sancisi vardi bende batteniyeye koyup salladik eşimle rahatliyordu ilk başlarda guzel gidiyordu ama gün geçtikte alısti artik beşigini kesinlikle istemiyor belim kolum tutmuyor artik sallamaktan komşulari cagirip salliyorum o derece kötüyüz ne yapabilirim nasıl bıraktirabilirim hamak beşikleri alsam durumu acaba oglum 3 aylik bu arada :((( lütfen bi akıl verin 

15 Cevaplar

+1 oy
(450 puan) tarafından
=( of çok kötü birseye alışmış ya bence hamak besikler ise yarayabilir canim veya imkanin varsa kendi kendine sallanan besikler den al 
-Reklam-
+1 oy
(1,043 puan) tarafından
Daha küçükmüş çabuk unutur birkaç sefer beşiğinde uyut ağlasada alma battaniyeye. Ilk sefer çok sancılı geçiyor sonrasında unutur. Bir iki saat sürse de sık dişini. Başka türlü biraktiramazsin hem sana hem bebeğine yazik
+1 oy
tarafından
Hamak beşik al bir an önce bizde almıştık rahat etmiştik valla
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Ah bacim ahhh neden alıştırdın ayni senin gibi sırf sussun gazi çıksın diye elde salladık 3. Ayda basladik kac ay artık pertim çıkıyordu el kol kalmıyordu cok fena alışmıştı uyumuyordu oyle sallamadan ınternetten beşik almıştık elde sallayıp besige koyup devam ediyordum yok anlıyordu basiyordu çığlığı daha sonra aklımıza eve çingene salincagi yapmak geldi o şekilde uyuyor şimdi 11 aylik olduk
(325 puan) tarafından
Çongene  salincagini nasil kurdunuz eve yani nereye baglandi falan
(4,854 puan) tarafından
Kancalar varya onlardan alin 2 tane biz caprazlamasina kurduk matkapla deldi esim duvarı sakin çamaşır ipi kullanmayın cocuk düşer tartmaz biz yaptık o hatayı simdi kalın iplerden aldık istersen resmini atarim canm
0 oy
(6,292 puan) tarafından
Kuzumm hamak bessik al sallanan bebekler hamak bessigi seviyor senide rahatlatir kullanmi da guzel
(325 puan) tarafından
İnşallahya trendyolda bakiyim başka bi yer varmi bildiginiz
(6,292 puan) tarafından
Civildede war kuzumm orda daha uygun ben alali cok oldu istegramda bi siteden aldim ama civilde sonradan gordum orda uygundu mutlaka ise yara benim amcamin ogluyla bas edemedikler hamak aldilar rahatladilar cokta kullanisli
0 oy
(306 puan) tarafından
Ayağında sallamaya çalışsan kundak yapıp güzelce ağlarsa ağlasın öyle öyle alşması gerekiyor canım zaten uykusu geldiğinde mecbur teslim olucak.. Ee ee piş piş sesi aç internetten müzikli o şeklde uyutmaya çalş baktn olmuyor fön makinasını aç.. 
(325 puan) tarafından
Bütün sesleri aciyorum ama olmuyor çıglık çığlıga ağliyo batteniye istiyor
0 oy
tarafından
Valla battaniyeye alişan çocukları vazgeçirmek çok zordur. Bir iki gün yapma.ayaginda salla.aglasada sabret alışacak mecbur.hepte battaniye olmazki
(325 puan) tarafından
Valla tükendim öldümm kabul etmiyor ayakta pusette kucakta hicbiri
0 oy
(13,436 puan) tarafından
Saklamanın en kötüsüne alıştırmışsın canım ya eskiler çingene beşiği diyor ondan kurabilirsin hamak kabul eder mi bilemedim ikisi çok farklı 
(325 puan) tarafından
O beşik nasıl kuriyor evde asacak yer yokki
(13,436 puan) tarafından
Tavana dübelle delik açın canım internete yaz bak görsel vardır
0 oy
(4,854 puan) tarafından

imagebu kanca ve ipten kuzum senin tek çaren bu salıncak 

(325 puan) tarafından
Evde bizim degil bakalim izin verirlerse
0 oy
(122,431 puan) tarafından
Yazin annem alistirdi kuzeyi tam 1 ay da anca unuttu cok zor unutmasi
(325 puan) tarafından
Aynen öyle bakalim biz ne yapacagiz
0 oy
tarafından
Tek çözüm hamak alman bende alıştırdim sonra hamak aldım ohh be dedim civilden alabilirsin
(325 puan) tarafından
Hemen bakiyorum
0 oy
(1,635 puan) tarafından

Bi alışkanlığı bıraktırmaya çalışırken başka bişeye bağımlı yapacaksınız çocuğu :D

Bence biraz dişinizi sıkın ve kendi kendine uyumaya alıştırın. İlerde aklı iyice erdikçe daha zor unutturması çünkü

0 oy
tarafından
Ben odaya iple çarşafla ayni düzeneği yaotim besik şeklinde sallıyorum;))
0 oy
tarafından
Bunu malesef bıraktırmak çok zor eşimin kuzenin kızını da böyle alıştırdılar salla babam salla hatta bi ara kaynanasını çağırıyordu sallamak için eşi gece çalışıyordu kız tek başına bi yere gittiği zaman bile tek eliyle sallamaya çalışıyordu bıraktiramadilar sonra bıraktı bu sefer biberona alıştı kız boş biberon emiyodu sürekli 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 87 göst.
0 oy
4 cevap 54 göst.
0 oy
9 cevap 128 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Asyam. 38 (1,242 puan) tarafından soruldu

403,862 soru