0 oy
678 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (222 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben kızımla birlikte dövüş sporları öğrenmek istiyorum (Judo, tekvando vs).  Kendini korumayı öğrensin istiyorum ;) hayalim hani kuşaklar oluyor ya beyaz kuşak, siyah kuşak falan birlikte o kuşakları takmak, birlikte başarmak, sizin de böyle hayalleriniz var mı merak ettim :)

20 Cevaplar

+1 oy
(29,082 puan) tarafından

Kizmin hafız olmasını onu bir kürsüde vaaz verirken gormeyi ve onu dinlemeyi hayal ediyorum Rabbim insAllah gerçekleştirir.

-Reklam-
+1 oy
(2,066 puan) tarafından
Valla tek hayalim  kizlimla esimle mekke medineye gitmek oralaro gormek isterim ölmeden once allahim ınsalllah naisp ederde giderim insalllah baska bi hayalim yok evladim birde okuusun ilerde buyunce  eline meslehini alsin  kendini kollasin korsuun kimseye kendisimo ezdirmessin onu isterim
0 oy
tarafından
düzenlendi

Allah'a hamd olsun belki basit gelebilir ama. Kızımla beraber çarşaf giyip gezmekti. Elhamdulillah nasip oldu. İnsaAllah Bundan sonra iki kızımla çarşaf giyip gezicez.  :) Ben öğrenmek istemiyorum ama kızlarımın bir spor dalında eğitimli olmasını isterim :)

tarafından
2 buçuk
Diğeri de karnimda ☺️
(222 puan) tarafından
2 buçuk yaşındaki kıza carsaf mi giydiriyorsun?
tarafından
Evet... ;)
(222 puan) tarafından
Valla saygı duymaya çalışıyorum ne diyeyim. Ama ben çocuğum çocukluğunu yaşasın isterim kendi istediği zaman istediği şekilde kapanır, elbette rehberlik ederim ama  her şeyin bi zamanı var
tarafından
Saygı duymanizdan dolayı hoşnut oldum.
Çarşaf giyiyor dedimse tamamen tesettüre girdi demek değil. Kızım için 2 farklı renk diktirdim. İstediği zaman giyiyor. Fıtratında olduğu için ve bizlerden de görmesi severek giymesini sağlıyor. Carsafsiz dışarı çıkarmıyorum falan sanmayın... :)))
0 oy
(12,594 puan) tarafından
Dunyayi gezmek isterdim hep oglum ve eşimle imkan var ama malesefki pandemiden dolayı arka sokaga gidemiyoruz
(222 puan) tarafından
Nasip olur inşallah canım bizim çok hayalimiz var da para yok:)
0 oy
tarafından

Kızımla dedikodu yapmak :D oğlumlada gezmek eğlenmek sevgilisini ağırlamak arkadaş gibi olmak çocuklarımla

(593 puan) tarafından
Bncede katılıyorum bizde bazı kesimlerde özellikle doğu tarafında yani bnm memleketim öyle erkeğin sevgilisi olabilir ama kızın olamaz kafasindalar hatta kızın sevgilisi varsa bı güzel dayan yer ama erkeğin varsa sırtını sivazlarlar..
tarafından
Bu benim eşimgil tarafında da var maalesef kuzum, benim böyle düşündüğümü duysa kavga çıkarır o derece ama hadi kötü birileri hayatlarına girdi ve biz tanımadık o nolcak, işte kimse sevgisiz yada sevgilisiz kalmıyor illaki hayatlarına birileri girecek
(593 puan) tarafından
Evet canm önemli olan bağırıp çağırmamak anlayışlı bı şekilde doğruyu yanlışı ayırt edebilmesini ögretmek
(222 puan) tarafından
Ne diyem nasip etsin Allah muradıni:)
(593 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Şu anda parka gitmek bile hayal oldu bu virüs bitse neler yapacagim 
(222 puan) tarafından
Öyle ya, evde tıkılıp kaldık ne zamandır çıkmıyorum dışarı
0 oy
tarafından
Olmayan bir şeyin hayalini kurmak çok zor
(14,164 puan) tarafından
İnsanlar hayalleriyle vardır hayal edebiliyorsan hala nefes alıyorsun demektir suan olmaması olmayacağını anlamına gelmiyor Rabbim beklemediğin bir anda rahmine düşürür hayal kurmaktan ve umutla beklemekten vazgeçme❤
tarafından
3 ay öncesine kadar her gece hayal kurarak uyurdum ama onuda bıraktım aklıma gelmesin hayali bile çok güzel ama gelmesin aklıma diye çünkü burda hep öyle dediler bana unut aklına getirme dediler bende 3 aydır aklıma getirmiyorum ...
(14,164 puan) tarafından
Allah en hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah
tarafından
Aminñnnn inşallah
0 oy
tarafından

Yaaa tabikide kıziımla best frends olup köküne kadar dedikodu yapmak :Dahahahah

(222 puan) tarafından
:) hadi inşallah
0 oy
(771 puan) tarafından
Yazın hep beraber bi tatil güzel olurdu denize girmek fln tek derdim gölge bi yer bulmak olsa
(222 puan) tarafından
Ben ormanlik bi yere kamp kirmak istiyorum, pandemi biterse bi kaç gün gidip telefonu falan kapatacam;)
(771 puan) tarafından
Çadır olayına bayılıyorum ama maalesef eşim rahatına çok düşkündür bende düşkünüm keyfime ama çadır ayrı benim için zorla bi kere kalmaya ikna ettim de bi gece kaldık deniz kenarında :)
0 oy
(289 puan) tarafından
Babayı ağlamadan işe gönderip ana kız parti yapmak en büyük hayalim, malum babamız giderken bütün apartmanı  ayağa kaldırıyoruz da. Pandemi sebebi ile hayal kurarken fazla uzağa gidemiyoruz. 
(222 puan) tarafından
:) alışır inşallah o da ;)
0 oy
(3,276 puan) tarafından

Çılgınlar gibi eğlenmek benin çocukluğumda genç kızlığımda her şey zehir oldu ama kızıma etmicem benim yaşadığını yaşatmıcam örnek vereyim mutlu huzurlu saygılı sevgili bir ailenin içinde büyütmek bunu kast ettim yani sevildiğini bilsin öz güvenli yetiştirmek istiyorum kızımı bir çok alanda gelişmesini istiyorum ama en çok istediğim birlikte kuran öğrenmek okumak kızımla<3:)

(222 puan) tarafından
:) inşallah nasip olur canım, bende dediğin gibi özgüvenli olsun istiyorum
(3,276 puan) tarafından
Inşallah canım:)
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Bir sürü şey var hangi birini söyleyeyim, eğer oğlum büyüdüğü zaman benim hala yürüyecek mecalim kalırsa, zirvesini gördüğüm dağları onunla beraber tırmanmak istiyorum. Türkiyeyi gördüğüm şehirleri ona anlatmak istiyorum görmediğim yerlere beraber gidelim istiyorum. Yurt dışında da dağlara çıkalım istiyorum. ❤️ 
(222 puan) tarafından
Aha bu güzel işte :)
(1,629 puan) tarafından
☺️☺️☺️Sağ olasın canım ama işte benim yaş geçtiği için oğlan büyüyüp bunları yapacak kıvama geldiği zaman benim halim olur umarım ☺️☺️☺️
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Parka gitmek :/
(222 puan) tarafından
Kız herkesin hayali parka gitmek olmuş ne yaptı bizé bu pandemi
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bir sürü var bir sürü :D
(222 puan) tarafından
Ne gibi mesela;)
(14,164 puan) tarafından
Bana doğru koştuğunu görmek lunapark à götürmek onunla kahvaltılar yapmak alışverişe gitmek kendi seçtiği kıyafeti giydirmek diplomasını aldığını ve anne mezun oldum demesini görmek :) daha da var tabiki :D
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Oğlumun kullandigi arabada yanına binip gezmek 
(222 puan) tarafından
Tipik kaynana hareketi :D
(1,629 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️Kaynana yorumuna çok güldüm ☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
(2,593 puan) tarafından
Hahahah kaynana olduktan sonra değil ya aaaa yanlış anladınız  bekarken de araba kullanırsa beni gezdirsin
0 oy
(10,520 puan) tarafından
Çocuklarımın büyüyüp araba kullansınlar ve bende yanında itueayim öylece yalova'ya ghdeyim çok istiyorum bunu
(222 puan) tarafından
Hadi insallah :)
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Pandemi gelince hayal kurmayı unuttum şöyle maskesiz kimselerden korkmadan kızımla dışarı çıkmak isterim Galiba öyle büyük hayal kuramadik korona yüzünden
(222 puan) tarafından
Bu hayalimin en az 7 senesi var kizim daha bebek, o zamana kadar inşallah biter pandemi de ne bilem ;)
0 oy
(5,030 puan) tarafından
İlk turkiueyi gezmek, sonra dunyayi gezmek.
(222 puan) tarafından
Onu da isterim valla
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Oğlumla çarşıya gidip geliyim şimdilik Yeter sonrasına bakarız:))

Çocuk Park bile. Bilmiyor
(222 puan) tarafından
Bizimki de öyle ama olsun ya hayal kurmak maliyetsiz:)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 234 göst.
0 oy
27 cevap 1,212 göst.
6 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 925 göst.
15 Haziran 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 107 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu