Bas edemiom bu kizla ismin ablasi bekar. Gecen bana geldi bebegi cok gydrmssn desi bende hayir normal dedim ben onu tanirim annesiyim dedim o da bizde bestane buyutuk dedi diger yegenlerini kastetti. Sora ben iyiligine diyom dedi. Neyse o eve gidecekti kensi gidebildigi halde kardesim beni gecirsin dedi. Gittiler. Gece esim bisey demedi bana hic bebegin cevabini cikardi uyurken. Sabah da bir kat kiyafetini cikardi. Bugun vatsabina bakinca ablasi ona gece bebekler kat kat giydirilip ustleri kat kat ortulurse sakincalidir diye bir ekran goruntusu atmis. Icten ice kizdim kesin esimle yolda yurrurkende bu konuyu kafasina isledi. Yetemdi gece de bu durum hakkinda ona ekran atmis. Esime ablan dedigi icin mi ciakrdin bebegin kiyafetini dememek icin sizden akil bakayim diye bu soruyu yazdim. Esime soylim mi ablan mesaj atmis ondan mi bebegin ustunu cikardin Ben bebegimi dusunmuyor muyum? Yoksa ablasina bana bisey diyon yetmio gidip esimi de mi cekion kendi tarafina mi diyim? Off ne yapayim kizlarr
Eşine söyle milletin sözü ile kalkıp oturma ben annesiyim ne yapmam gerektiğini biliyorum de
1,494,858 soru
24,421,082 cevap
351,579 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın