+1 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bas edemiom bu kizla ismin ablasi bekar.
Gecen bana geldi bebegi cok gydrmssn desi bende hayir normal dedim ben onu tanirim annesiyim dedim o da bizde bestane buyutuk dedi diger yegenlerini kastetti. Sora ben iyiligine diyom dedi. Neyse o eve gidecekti kensi gidebildigi halde kardesim beni gecirsin dedi. Gittiler. Gece esim bisey demedi bana hic bebegin cevabini cikardi uyurken. Sabah da bir kat kiyafetini cikardi. 
Bugun vatsabina bakinca ablasi ona gece bebekler kat kat giydirilip ustleri kat kat ortulurse sakincalidir diye bir ekran goruntusu atmis. 
Icten ice kizdim kesin esimle yolda yurrurkende bu konuyu kafasina isledi. Yetemdi gece de bu durum hakkinda ona ekran atmis.

Esime ablan dedigi icin mi ciakrdin bebegin kiyafetini dememek icin sizden akil bakayim diye bu soruyu yazdim. Esime soylim mi ablan mesaj atmis ondan mi bebegin ustunu cikardin Ben bebegimi dusunmuyor muyum?
Yoksa ablasina bana bisey diyon yetmio gidip esimi de mi cekion kendi tarafina mi diyim?
Off ne yapayim kizlarr

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes her seyi cok biliyor zaten ama nedense onlara gore bir tek bebegin annesi bilmiyor  yahu bebek benim sizeneeee diyesim geldi. 
tarafından
Ah aynen :/
tarafından
Benimde esime emzik.vermeyin bebege dedi gorumcem kaynanam o yuzden esim bebegin agzindan 3mzigi aldi neymis gaz yapiyormus verdirmedi birdaha 3 ay perisan oldum 1 dk uyumadi bebekte bende gumde 12 saat ciglik cigliga aglardi kolikti ama ben onlara imat dedim ben boyle mahvoluyuyorum 3 ay sonra emzik tutturdum rahata kavustum bir dk bile bakmadilar gelip gtmediler ancak.esime hep oyle yap boyle yap dediler onlarin yuzunden perisan oldum uykusuzluktan yorgunluktan bir.gozum kan canagina donmustu az daha.gozumden olacaktim gitsinler kendi islerine baksinlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende burda suç eşinin annesi o sonuçta ne iyi gelecek ne kötü gelecek annesi herkesten daha iyi bilir abla demeliydi 
tarafından
Iste ablasi biz bebek buyuttuk  yok soyle bilioz  boyle bilioz  bilmem ne dio
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Görümcem eşinin aklınada girmiş ama evin çok soğuk değilse kat kat giydirmeye gerek yok canım benim evim buz gibi kat kat giydiriyorum sobalı mı evin 
(3,239 puan) tarafından
O zaman bu kıyafet konusunda eşini de karıstırmayacaksin canım :)
tarafından
Kiz nasil ;)
(3,239 puan) tarafından
Bebeğimi benden başkası ellemeyeceekk ben çocuğumun iyisini de bilirim kötüsünü de siz buna karar veremezsiniz o çok bilmiş ablacığına inanıp gizli saklı bebeğin kıyafetlerini çıkarma de tabi böyle sert degil şaka arasında katı sok:D
tarafından
Oho bunlari demek 3.dunya davasi olur cunku  ben biraz sertim
(3,239 puan) tarafından
Eşine gördüğün ekran fotolarını söyle senin yaptığını da doğru bulmuyorum de kuzum
0 oy
(30,405 puan) tarafından

Eşine söyle milletin sözü ile kalkıp oturma ben annesiyim ne yapmam gerektiğini biliyorum de

tarafından
Diyecek  ki sana bisey mi dedim agzimi mi actim . Oysaki dinlio .
(30,405 puan) tarafından
Sende söyle iste icindekileri
0 oy
(275 puan) tarafından
Ya gaz vermek istemiyorum ama en sevmediğim şey annenin işine karışılması öyle alışmış çocuk aksi olunca hastalanır. Oğlumu büyütürsen herkes karıştırdı, biri giydirir, öbürü soyar hep hasta olurdu. Şimdi kızımda kimse karışmıyor Allah a şükür bende kalın giydiririm kalın dediğim belli bir ısıda 1 yaşında bir sıkıntı yaşamadım. Ne çok bilirler ya karışamadıkça içleri gidiyor. Bence eşine bu çocuğu ben büyütüyorum öyle alıştı karışma hasta olacak öyle de. Kış ortası hayret birşeyler ya. 
tarafından
Ya kat kat asiiri olmustu annmde  azalt dedi tamam dedim 5 aylik .
AMA zoruma giden kizin alingalik  yapmak yerine gidip  esime gaz vermesi
(275 puan) tarafından
Diyorum ya duracağı yeri bilmiyor insanlar. Ben kat kat giydir demiyorum güzellikle söyle gerisi bana kalmış. Sinir oluyorum böyle insanlara. 5 tane yeğen büyütmüş. Bu büyütme ne durumda annesi yokmuş ta onlar mı bakmış ne yani sorumluluğu ne kadarmış ben sinirleniyorum. Bilmiyorum ya hassas olduğum bir konu galiba benim.
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  görümcen haklı  diğer postunda da yazmıştım  sen çocuğu  dürüm yapmışsın okadar giydirilmez çocuğu hep hasta edersin ayanina çorap bile  giydirilmez  ben bebegime askili citcitli  ve uzun  çitctli  giydiriyrim  kalkincada  üzerine  bir  yelek okadar  bebekler çok  sıcağı sevmez  bunalırlar 
tarafından
Abla dikkat ettim azalttim  kiyafet zoruma giden kizin gidip esime bu konuyu yolda anlatip  ve gece msj atmasi
(5,941 puan) tarafından
Orda  ayıp  etmiş  ama eşinde de  suç  war neden  kardeşini dinliyorki sen o bebeğin  annesisin giyimine dikkat  ettigin  halde  böyle  demesi  fidne fesatlık allah yardım etsin canım
tarafından
Esim gelip bana az giydiir demedi . AMA ablasi evine gidince esim.gece bebegin 1 cift corabini cikarmos  sabahtq bir kat kiyafetini cikarmisti
(5,941 puan) tarafından
Eşini al karşına  konuş  canım  başka  yapabileceğin bir şey yok
0 oy
tarafından
Canım ablası sonuna kadar haklı  3 kat giydiriyorum demiştin çok fazla.  Sen anlamadığın için kardeşini uyarmış bunda birşey yok sorun etme.  Benim oda gece 22 ya da 23 derece oluyo kısıyorum kombiyi özellikle soğuk olsun diye bi pijama takımı giydirip birde pikeyi üstüne örtüyorum 2 kat
tarafından
Tamam bende o konuda hemfikirim.  Zaten azalttim. Fakat zoruma giden sey  ne bilio musun? Zoruma giden  sey neden  kendi istedigi olmayinca  esimi yanina vermeye calistigi  durum!

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 401 göst.
20 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepmutlu0606 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,019 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 827 göst.
4 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
28 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamze00klc (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,858 soru

24,421,082 cevap

351,579 kullanıcı

...