0 oy
447 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,561 puan) tarafından

Ya da bunlardan başka önerisi olan var mı çok ağır olmayan ama kalıcı bişey olsun istiyorum 

image

image

18 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Far a way çok kalıcı içlerindeki favorim benim çiçek alerjisi varsa önermem.onun haricinde ikinci tercihim celebre
(3,561 puan) tarafından
Teşekkürler canim
(13,306 puan) tarafından
Rica ederim canım
-Reklam-
0 oy
(14,065 puan) tarafından
1. Olan güzel 
0 oy
tarafından
1. Ve 2. Çok guzel ikinciyi görümcem bana almıştı beğendim 
0 oy
tarafından
For away da var su an bende incandessence de var ikisi de çok güzel ama incandessence alırsan orjinal kokusunu al sarı kutu. Harika

Eşimle ilk tanıştığımda onu kullanıyordum bir sürü parfüm alsam da o hep olur bende eşim çok sever.
0 oy
(11,927 puan) tarafından
2. Top gibi olan cok güzel kokuyor bence
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Birde cheerish var sarı renkli olan bide EVE CONFIDENCE var şuan kullandigim. Onlarda çok güzel 
0 oy
(922 puan) tarafından

Far away aşığı olabilirim:angel:

(3,561 puan) tarafından
Çoğunluk onu tavsiye etmiş canım sanırım onu alacağım
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ben :)
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Far away guzel agir koku seviyorsan tercih edebilirsin

Celebre de guzel ama kokusu kalıcı değil 
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Bn bunlarin bi mavi kuti olani bilmiyorm tercihim 

1 far ewey  2 celebre 

3 pur blance hepside guzel 
0 oy
tarafından
Celebre çok severim çok güzel 
0 oy
(5,571 puan) tarafından
2. Parfüm çok güzel . Bende kullandım bir ara 
0 oy
(428 puan) tarafından
Far away tercihim
0 oy
tarafından
Avon celebre kullandim muhteşem bir kokusu vardı tavsiye ederim canim
0 oy
tarafından

Valla alacaksan para biriktir en iyisini al bekarken bitane parfüm almışdım o, zamanları 400 dü ama şimdi olmuşdur 700 falan adını hatırlamıyorum ama bikere sıkıyodum üzerime o elbiseyi yıkıyodum yinede o koku gitmiyo du üzerinden 

(3,561 puan) tarafından
canım iyi diyorsun hoş diyorsunda bu devirde de bir parfüme 700 lira verene enayi gözüyle bakarlar kusura bakma da o kadar para veremem bir parfüme alırım 60 70 liraya bir şey bir 2 ay sonra biter bir daha alırım
tarafından
Haklısın canım biliyorum çok zor biran bekarlık anılarım depreşti vayy beee ne para harcardım aslında biraz cahillikmiş çünkü şimdi harcadığım parayı çocuklarıma harcamış olsaydım birsürü yararı olurdu ancak geçmiş ola o değilde ben okadar paraya bile alamam deodorant yetiyo benim gibi fukaraya çok bile hahaha :)
(3,561 puan) tarafından
ya canım Allah'a şükür ekonomik durumumuz iyi eşimde bende devlet memuru 100 ama ne kadar öyle olursak olalım har vurup harman savurma ya gerek yok bence benim de bir evladım var bir parfüme 600-700 lira vereceğim e ona bir şeyler alırım ihtiyacı olan
tarafından
Dediğim gibi eskidendi çok eskiden :)
0 oy
tarafından
Tabikide 1 çok güzel son ikisi hafif kokuları 2. Side idare eder hepsinin kokusunu biliyorum 
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Günlük kullanım için pur blanca iyi bence yıllardır kullanıyorum for away de güzel ama her gün kullanamıyorum ben nedense 
0 oy
tarafından
Avon far away canım kesinlikle hem çok güzel kokuyor ve kalıcı 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 127 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Yawhehw (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 258 göst.
0 oy
5 cevap 165 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.

413,266 soru

12,442,567 cevap

46,039 kullanıcı

Kategoriler

...