Bana göre yanlış kızlar siz ne diyorsunuz okuyun yorumlayın.. çok uzun oldu hakkınızı helal edin ama okuyun lütfen.
Bugün kaynanam geldi bi kaç gün bende kalacak 22 gün önce doğum yaptım güya bebekle ilgilenmeye geldi. Kızım aç süt istiyor mama istiyor dur verme hemen ikide bir diyor iyice acıksın diyor öyle Her istediğinde verme diyor,emzik ver emziğe alışsın diyor ben hiç emzik vermedim daha alışmasın diye sadece arada geceleri uykuya dalsın diye veriyorum oda midesi bulanıyor tutmuyor sevmiyor pek,acıkınca emzik ver öyle emsin dursun oyalansın diyor 2 3 saate ver mamayı diyor. (Kızım emmiyor sütümü sağıp veriyorum ama yetmiyor o yüzden atada mama da veriyorum)
Uyku konusunda da kızımın uykusu var uyuyacak gözleri gidiyor kıpkırmızı olmuş uyutma diyor biraz oyalansın iyice yorulsun sonra uyusun iyi uyur diyor kaldırıyor uykusunu açıyor bana da diyor hemen uyutma kaldır diye ama kıyamıyorum onu öyle görünce içim gidiyor
Kendisi 6 tane büyütmüş tamam illaki tecrübesi vardır ama 22 günlük daha kızım böyle mi büyümeli ben mi yanlış biliyorum,kıyamıyorum öyle aç görünce uykusuz görünce. Çünkü ben bu 22 gün boyunca kendim baktım kimse yoktu yanımda her acıktığında doyurdum her uykusu geldiğinde uyuttun doktor kontrollerinde hep gelişimi büyümesi kilosu çok iyi dedi doktorumuz bende seviniyordum.
Şimdi normal yediğinden daha az yiyecek gelişimi geriler diye korkuyorum.
Kızım normalde 90 cc içiyor ama 30 versem yeter diyor çok verme kusar diyor ama kızım istiyor ağlıyor durmuyor emzik tıkıyor ağzına kızım da süt gelecekmiş emiyor kuzum benim gelmeyince de kızıp atıyor emziği tekrar tıkıyor bi hevesle tekrar emiyor.
Az önce sigara içmeye mutfağa gitti o sırada gittim hemen 90 cc mama yaptım verdim yavrum nasıl içti nasıl içti kana kana dedim iyice bi doysun o görmeden verdim resmen gizli gizli ya
Bu gece benimle yatsın diyor ben koltukta yatarım kızım da benim yanımda yatar diyor,yok anne ben bakarım sen dinlen benimle yatsın dedim yok yok sen bu gece bi rahat yat diyor eşim dr yok gececi bugün,ben gidene kadar benimle yatsın ben bakarım diyor ne diyeceğimi bilemedim öyle karşı gelen biri değilim kırmak istemiyorum. Of ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kızlar akıl verin ya
Bide kızım leş gibi sigara kokmuş ya üf nefret ederim sigara kokusundan benimde astımım var zaten rahatsız oluyorum kızımın üstüne sinmiş kokusu