0 oy
574 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Bugun kaynanam köyden geldi kalabalık ortamdan geldi Bi baktım öksürüyor ama hönkür hönkür ciğerden ve 9 gündür böyleymiş öğlenden beri bizde yatak odasına kaçtım 17 günlük bebeğim var aldığım gibi kaçtım eşime getirme dedim getirme. Akşam eşim geldi ayıp oluyor dedi aldı bebeği olduğu oturma odasına getirdi sinirimden kudurdum grip olmuş sadece öksürüğü kaldı dedi öksürük şurupları verdi atom çayı verdi daha kötü öksürmeye başladı şimdi hastanede ler test yapılıyor şüpheliymiş beni de alırlar mı bebeğimi alırlar mı benden ayırırlar mı korkudan ölüyorum tir tir titriyorum sinirimden yaaa aylarca aylarca ne misafir kabul ettim evime ne de ben çıktım evimden babam bile azıcık burnu aktı korkudan torununu bir kere görmeye gelmedi gelmim dedi telefondan görmeye razıyım dedi eşim aldı kaynanamla aynı odaya getirdi ve kaynanam o odada öksürüp durdu ne olur akıl verin bebeğimi ayırırlar mı benden pozitif se 

9 Cevaplar

0 oy
(228 puan) tarafından
Yok cnm yok ayirmazlar sakin ol. 
(1,016 puan) tarafından
İnşallah ya inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce dur sakin ol ve iyi düşün daha kaynanan bile belli değil ki ayircaklarini sanmıyorum sende varsa onda da olur zaten karantinaya hep beraber girersiniz 
(1,016 puan) tarafından
Of ya aylarca sakın kaç direk evine gelsin =((
tarafından
Onun düşünmesi gerekirdi senin yapabileceğin bisey yok işte :( gelme desen kötü olursun istemedi bahane etti olursun . inşallah çıkmaz ne diyeyim rabbim korusun inşallah
(1,016 puan) tarafından
Aminnnn inşallah ya inşallah
0 oy
(20,533 puan) tarafından
Eşin kafayimi yemis yani kusura bakmada cocugunun sagligi herkesten onemli olmali kayananda bunun vebalini nasil ödecek madem hastasin otur evinde bu insanlarin hakkina girmek ya
(1,016 puan) tarafından
Eşimde sorun eşimde eşimde daha kırkımız çıkmadı bizim =(
(20,533 puan) tarafından
Yani oda suclu kaynanan ne diye geliyo 17 günlük bebeğin yanina hic korku yok ay annem okani istiyo haftasonu yolla bende kalsin dedi olmaz virüs var biraz dikkar edelm dedim
(1,016 puan) tarafından
Gönderme sakın
(20,533 puan) tarafından
Yok ya gönderirmiyim ben zaten ayri kalamam dayanamamki
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ayırmazlar merak etme. En fazla kaynananın temas ettiği herkes 14 gün karantinaya alınır
(1,635 puan) tarafından
Valla böyle sorumsuz insana istediğini yap umrunda olmaz.
Çocuğuna bulaşmamıştır inşallah ama pozitif çıkarsa kaynanan sizde gözlem altında 14 gün evde kalmak zorunda kalırsınız
(1,016 puan) tarafından
İnşallah pozitif çıkmaz ya
(1,635 puan) tarafından
İnşallah çıkmaz. Ama çıkarsa bile çocuğundan ayrılmazsın merak etme
(1,016 puan) tarafından
Tek ağzının duası inşallah
(1,635 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,216 puan) tarafından
kaynanan şüpheli kesin bile değil ama öyle bile olsa sana gelmemesi lazım yada eşinin ayıp oluyo dememesi lazım o çocuk yada sen kötü bişey olsa napacaksınız ilaç kullanamazsınız allah korusun. inşallah korona değildir dua et bol bol
(1,016 puan) tarafından
Etmez miyim dua tek çarem
0 oy
tarafından
Korkmana gerek yok canım. Sen pozitif bile olsan emzirmeye devam ediyorsun zaten. Bebekde anneyle beraber karantinaya giriyor. Inşallah yoktur.
(1,016 puan) tarafından
İnşallah kuzum inşallah
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Kaynananda esinde ne kadar düşüncesizler ya insallah bisey yoktur dua et sakin ol varsa da sıkıntı yapma gecer Allahin izniyle cok kisi atlatıyor canm artık normal grip gibi
(1,016 puan) tarafından
Ben kendimden korkuyorum alerjimden dolayı antibiyotik hiç kullanmadım vucut direncin yok
0 oy
tarafından
Ay ben sinir oldum.okurkenn.. Allah o eşini akıl fikir versin..merak etme.ayirmazlar canım..bebeğini bol.bol.emzir ki bağışıklık kazansın..korkma  ..eşine çok şey derimde neyse susayım ...
(1,016 puan) tarafından
De kuzum de ben kaptırıyorım şuan hele pozitif çıksın daha beter dicem
0 oy
tarafından
Ayirmazlar canım sakin ol bebeğini bi yıka sende yıkan bol bol emzir kaynananın girdiği odayı falanda bi temizle Allahin izniyle bisi olmaz stres yapma sütünde etkilenmesin bebekte hisseder sakin ol lütfen 
(1,016 puan) tarafından
Olamıyorum sonucu duymadan

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 684 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,389 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
0 oy
31 cevap 1,222 göst.
0 oy
23 cevap 306 göst.

409,310 soru

12,302,150 cevap

38,470 kullanıcı

Kategoriler

...