Bebegimin basinin arkasi kocaman cikinti duruyo normal mi bu .bariz bi cikinti var netten baktim baktim ameliyatla duzeltiliyor falan yazmislar ya
Benim kızımın da aynı böyle dışa doğruydu ama zamanla geçti gitti.
Benim bebeğimin de aynısı çok üzülüyorum o yüzden sormak istedim çok teşekkür ederim inşallah benimkinin de düzelir
Post 2019 da açılmış hanımlar yorum yaparken dikkat edin eski postlar yukarı çıkıyor sonra.
Sırt üstü yatırın sürekli inşallah düzelir ama doktora yada sağlık ocağındaki ebenize muhakkak sorun
Aynı oglumun kafasi normal bence bı de yavaş yavaş duzeliyo 4 aylık oldu baya düzel me var
Merhaba üzerinden çok geçmiş ama bebeğinizin kafası düzeldi mi ? Rica etsem cevaplar mısınız?
Benim oğlanın kafasının arkasıda böyle çıkık ama bizimki biraz daha belirgin,benim oğlum iki yaşında düzelmez artık, saçını uzatacam ancak öyle gözükmez,ama senin bebeğin küçük düzelir bence , sırt üstü yatır
Sanırım doğumda olmuş benim beneğiminde tepesi uzundu bağladı kaynanam zamanla geçti sizde arada bir sırt üstü uzatın düzelir inşallah ya da bağlayın bere fln takın düzelir
Canım benim bebeğin kafası da böyleydi Şu an bir buçuk yaşında bir şey kalmadı düzeliyor zamanla
Merhaba Sizinki benim bebepiminkine göre normal görünüyor
işte böyle çok çıkıntılıydı ama sonradan düzeliyor Korkulacak bir şey yok etrafımda da kaç kişinin ki öyleydi
Teşekkür ederim Allah razı olsun içim rahatladı biraz olsun internetten araştırdım yok ameliyat yok kask tedavisi korktum
Korkmana gerek yok canım geçiyor zamanla
Bu bebek kaç aylık cm
1,492,784 soru
24,391,354 cevap
349,313 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın