Kızlar bilen bilir bende bı kaynana var düşman başına benim eşim 3 erkek kardeş en büyüğü biziz ortancanin istediği kiz okuduğu bekliyo küçük daha 21 yaşında tam bir fırlama ilçe bizim küçük yer gezmedigi kız kalmadı şimdi birini istedi gayinna da bı daha bulamayız buna kız diye Nisan yaptılar neyse kız geçen carsamba bizdeydi yedik içtik oturduk falan kız dediki abla kıyafet getirtelim mi beraber giyeriz olur dedim bakınıyorum iste Instagram dan falan bulduk bı tane hoşumuza gitti gayinna biz alaim dedi böyle gulerek tabi kızın annesi babası da var hele falan dediler o gazla kayınpeder de kartı ortaya attı alın ya nolcak diye heriflenerek neyse verdik sipariş dün geldi kendi annemin bende parası vardı kayınpederi aradım baba elbise geldi annemin paradan veriyorum sen onlara verirsin tm dedi bugün sabah gayinna getire getire sadece gelinin parasını getirmiş benimki yok eşime verdim al bunu diye gittim o varken kendi paramı da getirdim verdim ne bu dedi bnde su gelinin buda benim diye hani babam veriyodu dedi gayinnama bakarak sustu demedi bişey var benim param dedim ama sinirden dokunsalar aglayacam yeminle dedim bu kadar rezil senin annen baban baya herkesin yanında heriflendiler di biz veririz diy dedim bu kadar adamlar işte diye haksız mıyım sizce