0 oy
632 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (802 puan) tarafından
Ya inanın sinirden ağlıyorum 2 tane erkek kardeşim var biri 19 biride 21 yaşında enisteleriyle çok iyi anlaşıyorlar diye pesimizi bırakmıyorlar ya ya çarşıya bile giderken mutlaka biri pesimizde oluyor haftanın 5 günü  bahane uydurmasam burdalar  ne laf anlıyorlar ne söz evliliğimizi 1 gününden beri pesimizdeler yıldım artık ya anneme diyorum ne annemde  birincisinde  gitmeyin demiyorsa 2 cide gönderiyor evi ahir gibi kullanıyorlar 28 haftalık hamileyim artık bazen kaldıramıyorum onları ayaklarım zonk zonk atıyor ya yasakta bile bırakında yalnız kalalım diyecem en sonunda illa kırım mı onumu istiyolar 

9 Cevaplar

+1 oy
(918 puan) tarafından
Ay Allah'ım ya canım söyle valla kardeşlerine böyle olmaz ki 
(802 puan) tarafından
Daha hangi dilden konuşmam gerek
-Reklam-
+1 oy
(124 puan) tarafından
Enistenizin sizle iyi olduguna bakmayin el adami gelmelerinizi azaltin de 
0 oy
tarafından
Ben hayret ediyorum boyle postlara valla . Yok kaynim grldi gitmiyor ya kardeşlerim çıkmıyor. Kardeş de olsa kayin da olsa kazık kadar insanların ne işi var evlerde.ki ilk seneniniz ayıp vallahi.  Annenin ve babanın müsaade etmemesi lazim gerçi kendini bilen birilerinin demesini beklemez.
(802 puan) tarafından
Annemde aynı babamda aynı kardeşlerimde aynı ben artık kriz geçirme derecesindeyim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bence  söyle  canım  hem  bunda  kırılacak birşey  yok  halden anlasınlar çocuk degiller ya koca kazık olmuşlar yani 
(802 puan) tarafından
Inanın hangi dilden konuşcagimi şaşırdım artık
(5,941 puan) tarafından
Açık açık söyle canım anlarlar elbet
0 oy
tarafından

Ah keşke benim kardeşim hergun gelse köyde hayvanlar filan var gelemiyor. Abla özledim gel diye yalvarıyor. Ah ah 

tarafından
Benimkide cok cekingen hicc gelmez  hamileyken bikez geldi ondada gidince anneme demiski ablam hamile bunalmasin yaz sicaginda rahat rahat gezsin diye kalmadim demis☺️❤
(802 puan) tarafından
Böyle düşünceli insanlara ihtiyacim var gerçekten yoruldum kızlar ben
tarafından
Bence söyle  tamam gelsinler ama hamilelikten dem vur onlara diyemiyosan anana söyle  salmasın
(802 puan) tarafından
Annemde aynı
0 oy
tarafından

Ben anneme söylerim  hamileyim yetişemiyorum  diye baktim anlamiyomu kendilerine  soylerim vallahi benim kardesim bikez geldi hamileyken ablam evde acik geziyodur yaz sicaginda bunalmasin demis düşüncesine  kurban oldugum <322 yaşında  benimkide

(802 puan) tarafından
Annemede söyledim daha alsam dedim ama yok bacım annemde düşüncesiz
0 oy
tarafından
Keşke kardeşim yakın olsada herseyim dağınık olsa 
(802 puan) tarafından
Yakın olunca öyle demiceksin eminim
tarafından
Benim annem babam biz küçükken vefat etti biz yetiştirme yurdunda büyüdük ben evlendim o memur oldu hep ağlarız eşim sesini yukselte
tarafından
Eşim sesini yukseltse ne oluyor hayırdır der rabbim basimdan eksik etmesin kilometrelerce odeten bile varlığı araması eşime yeter
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Nedense bu postları açanlar hep yeni hesap açıyor ilk postları bu oluyor çok tuhaf
(802 puan) tarafından
Peki bu seni neden ilgilendiriyor
(2,336 puan) tarafından
Buraya yazdığın için tabi ki
0 oy
(30,430 puan) tarafından

Eşşek kadar herifler al karşına konuş herşeyin bir zamanı adabı var b.konu çıkarmışlar yani 

(802 puan) tarafından
Evet çıkardılar

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 591 göst.
15 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 576 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Tatli bir anne (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Seher vakti (475 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,497 soru

24,492,079 cevap

357,704 kullanıcı

...