0 oy
470 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Meraba eski uyeyim sifre unuttgum icin yeni actim

Kızlar  3 yillik evliyim  allah razi olsun bise eksk oldumu annm durumu olmadgi halde dusunur yapar eder kaynanam cok fena bir cop olsa vermez  gecen gun esim bu yilda salcayi annmden istiyim o versin dedi karismadim istedi kaynanam yok dedi ama meger 10 kg almis cok fena annm gene getrdi bna kynanama ihtiyacm yok ama gicik oluyorm tiksiniyorum sonuda ogluna verecek bide annemi sorar annan versin gibisinden sogudum iyice eskiden  yatak odama girmezdi simdi son zamanlarda bahane edip yatak odama giriyor  kapimi artk kapatmayi dusunuyorm soncta mahrem yeri  cocugumu  hastaneye gotrcem  arabamizi almayin diyen  kadin tiksindim artk  

Son zamanlarda iyice  kyananlik taslamaya basladi durmafan habersz geliyrdu rahatsz  oldum allahtan kocam uyardi ariyr ama  yoruldum artk kocamda hersyi goruyor ama kocama durmfan soyleyip aramz bozulsin istemem.

3 Cevaplar

0 oy
(164 puan) tarafından
Evet kocana sürekli söyleyip onu bıktırma sakın sen kendin bi yanlışını hördüğünde bi kere uyar öyle davranamasın bidaha
(32 puan) tarafından
Ayrnrn oyle yapacam ztn kocam kdi gozuyla goruyor bnm soylememe gerek yok kedninsiin gormesi daha iyi
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Valla benimki de çok kötü biriydi cidden kalbi kötü sadece bana değil iyi görünür ama ara bozmak için her şey yapardı biz konuşmuyoruz çok huzurluyuz tek sorunumuz oymuş meğer 
(32 puan) tarafından
Ayenen dogru valla cnm
0 oy
(55 puan) tarafından
Benim kaynanamın bağı bahçesi herseyi var doğru düzgün birsey vermez annem kendine pazardan alır bana da alır yapar 5 yıldır annem veriyor Allah uyi insana denk getirsin bugüne kadar neden vermedin yada ver diye de birsey demem 
(32 puan) tarafından
Ayenne valal kendisinin dusunmesi lazm canim  kendisi dusunmedikden sonra biz soyledikde sonra  getrmesinin anlami yok malesef
(55 puan) tarafından
Aynen öyle mesala benim eşim koy ürünlerini çok sever herseyi yemez koy domatesinden konserve yapsam yer diğer türlü yemex bunları bildiği halde asla düşünmez
(32 puan) tarafından
Ayenne esime dedim gene ben elim sen oglusun agzinlar istedin dedim insan ogluna baro bunu yaomaz gozumde degeri kalmadi inanki amaliyat olacam diyro esime dedim jikse bnden bise beklemesin
(55 puan) tarafından
Valla ben çok mesafeli yim cnm onlar da farkında aylarca aramam sormam ki onlar beni asla aramaz düşün 2 çocuğum Var ne hamilelikte aradılar ne birsey iki yabancı gelip gördüler gittiler şuan yine hamileyim hiç atamazlar sormazlar bende başlarda arardim baktım yok onlar uzak duyurur herseyi benden bekliyorlar bende tam ayağımı cektim onlardan azıcık asım ağrısız başım eşime karışmam asla gider görür arada ayda yılda bir bizde gideriz okadar
(32 puan) tarafından
Valal bnm kayananm arar felan ama canimi skntikdan sonra gerwk yok bnce  kafa sisirdik sonra

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 471 göst.
15 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
5 Aralık 2020 Aile kategorisinde MARMELAT -_- (584 puan) tarafından soruldu

404,336 soru

12,113,015 cevap