Bebegim 8 aylik6 ayliktan beri tartiyorum 7 kilo hatta veriyo bazen evde tarti var onla tartiyorim buyuk tartisi oturtup bakin ben soyle besliyorum nerde yanlış yapiyorum yardimci olursaniz cok sevinirin. Sabah emziriyorum uyaninca 8 9 sofra hazirlayana kadar 1 saat geciyor yumurta sarisi bebe buskivisi peynir ekmek felan veriyorum kasikla yemiyo elimle minik minik veriyorum ekmegi labneye surup buskiviyi elimle minik minik sonra aralarda emziriyorum oglene kadar agladiginda uyumak istediginde. 3 4 gibi corba yapiyorum cogu zaman icmiyo bende emziriyim bari diyorum emiyo uyuyo hep emiyo aralarda iste ama sutum cok degil gibi sanki goguslerim yumusadi baya. Aksamda yatmadan kasik mama veriyodum onuda yememeye basladi simdi pirinc unuyla meyveli mama yapiyorum onu yiyo sadece boyle besliyorum bir yerde hata yapiyorum az besliyorum galiba sizler nasil yapiyosunuz fikir verirseniz cok sevinirim cunku cok taktim kafaya yikamak icin kiyafetlerini cikarttigimda kucucuk kaliyor besleyemiyomusum gibi hissediyorum. Hareketli bir bebek hareketten almiyo diyorum ama hic almiyo hastaneye götürmeyede korkuyorum cevremde hastaneye giden herkes virus oldu biz hic evden cikmiyoruz şükür simdiye kadar hastalanmadik kas yaparken goz cikartmak istemiyorum