0 oy
1,288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Taşındıklarindan beri sürekli ses muhabbeti bı geldi süpürgeni bu saatte çalıştır yatak odanı haftada bir kere süpür demeye başladı hadi dedim neyse çocuklar koşsa durun diyorum bu sefer ağlamaya başlıyorlar şimdi de attığı mesaj bakın ben temizlik yapacağım zaman bile haber veriyorum. Şimdi sadece kendi etraflarında dönüyorlardi baglicam herhalde ya 

image

21 Cevaplar

+16 oy
(2,020 puan) tarafından
Birsey soyleyecegimde niye temizlik yaparken bile haber veriyorsun ne munasebet? Evde at kosturmuyorsunya sonucta. Bence bu kadar ipleri salma canim 
(121 puan) tarafından
Katılıyorum
tarafından
Aynen çok saçma kimsenin hakkı yok...
(121 puan) tarafından
Benim üstümde de ikizler var annesinin anneannesi bakıyor teyze gördüğünde hep kusura bakma kızım bizimkiler çok gürültü yapıyor der. Ne diyeyim kadına çocuk bunlar teyze yapacak bişey yok benim bebek de çok ağlıyor bazen ama napalm olursa olsun diyorum. Çocuk varsa diyecek bişey yok durdan anlamaz ama hastaya kusura bakma diyebilirsin anlar diye düşünüyorum
(2,020 puan) tarafından
Bende kiraciyim altimda 3 cocugu  olan bir abla var, benim bebegim daha 85 gunluk ki çocuğum yokkende cocugum doğduktan sonra bile her gördüğünde der ya sesimiz cok geliyormu kusura bakma diye. Verdigim cevap abla ev dedigin sen ssessakrakli olur takilma bu kadar fazla hepimiz insaniz illaki sesimiz olur hepimizin diyorum. Ki oyle de zaten sonuc olarak insaniz , ben temizlik yaparken neden yani alt komsuma haber vereyim. Ne akla hizmet degil mi kizlar
(3,919 puan) tarafından
ArtıLadim seni cnm
-Reklam-
+3 oy
(453 puan) tarafından
Kırici bı şekilde konuşmamis çocukların cokmu yaramaz
tarafından
Hayır 1.5 yaşında kızım 3 yaşında oğlum ilk zamanlar kızımın yürüyüşune kadar laf yapardı
+2 oy
tarafından
Kadının üslubu çok güzel bence ayrıca yanlis bişey dememiş ki 
tarafından
Her zaman dikkat ediyorum ama bunaldım onu yapma dur etme kizim 1.5 yaşında oğlum 3 ne kadar bağlayabilirim onları koltuğa
tarafından
Malesef yapacak bir şey yok üstünde olsa sende rahatsız olursun ama demek istediğim kadın güzel bir şekilde konuşmuş gayet kibar .yapacak bir şey yok hepimizin çocuğu var sonuçta
+1 oy
(441 puan) tarafından
Alttan almaya devam edersen küçücük Bi seste karşına dikilir böyleleri. Kes at. Çocuk bu, anlamıyor. Diyorsan bağlayalım de. Bi zahmet duymazdan gelsin. Nasıl insanmış 
tarafından
İlk apartman hayatı bakalım ben çıkıp gidince ne olacak
+1 oy
tarafından
 tuvalete giderkende haber veriyimmi abla diye sor böyle bişey görmedim
0 oy
(12,776 puan) tarafından
Gene kibar dille söylemiş cnm hasta ise adam sert şekilde söylememiş çocuk bu oynar benim kız da tepinir durur pek sert soylememis takılma boşver 
tarafından
Ya ben her şeye hep dikkat ediyorum ama çocuklarima yapma diyorum bu sefer sıkıntıdan ağlıyorlar
(12,776 puan) tarafından
Gereken yazmışsın cnm çocuk bu durmaz bırak oynasınlar gerekirse yere battaniye ser ses gitmez
tarafından
Halılarım var ki halilarin üstünde dönüyorlardi kendi çevrelerinde
0 oy
(7,089 puan) tarafından
Canim gayet iyi uslupla cevaplamis 
0 oy
(2,009 puan) tarafından
alttaki komsuda bana cinnet gecirditcek az kaldi bi.ses yap pat pat tavana vuruyo
tarafından
Umursamamak en iyisi ben bı ara çocuklara gülmeyin diyordum
(2,009 puan) tarafından
Yok cnm daha neler cekemiyosa cocuk sesini huzur evine gitsin
0 oy
(964 puan) tarafından
Çok güzel bi dille söylemiş valla bizim üstteki olsa hemen duvara vuruyor tepiniyor 
tarafından
Önceden öyleydi şimdi numaram var diye yazmış
0 oy
tarafından
Kadının üslubu çok güzel bence canım kötü bişey dememiş
0 oy
tarafından
Tamam üslubu güzelde ..apartmanda yaşıyorsan bazı şeyleri de göze alıcaksın..onu yapicam.bunu yapicam haber vermek nedir ..kendi evimde istediğim.gibi davranamiyosam ..... Çocuk onlar  hoplayıp ziplayacaklsr zaten..virüs var diye çocuklar dışarı cikamiyo parka gidemiyo. Evde ses çıkmasın komşu kızmasın diye oturtur .valla ben olsam bir tanam derim ikinciye patlardim..senin gibi komşu bulmuşlar sukretsinler bence
(41 puan) tarafından
tamda benim dediğim gibi apartmanda yasiosan bunları göze alacak yok alamiyorum dio sa mustekil le gececek boyle insanlara **** oluyorum benim.kaynanam zamanında bun gibi her sese kizan birinin üstünde oturmuş kadin mutfakta bulasik yikayamaz olmus gun icinde  korkusundan
tarafından
Tamam öyle rahatsız edecek kadar gürültü zaten yapılmaz .ama suprgeye çocuklara karışmak nedir izin alınması nedir...üslup iyi diye valla herşeyi yaptiriyo.komsu .o kadarda fazla yani...sesten rahatsi.oliyosan dediğin gibi müstakil eve geçeceksin..ben müstakil evde.oturuyorum.komsjm var iki çocuk her gün bağırış cagirs bir gün bile.demedim.sessiz.olun.diye..cocuktur ya şimdi ses çıkarmayac akta ne zaman.cikarcak..
(41 puan) tarafından
aynen ole çocuk dedigin ses yapar sacma yani guzel sozle dediğini yaptırmaya çalışıyor bence sadece  fazlq tavizde vermwmek lazim
0 oy
tarafından
Canım bu bana komşu gibi gelmedi ev sahibine hesap veriyorsun gibime geldi. Sen her temizlik yapmaya başladığında bu kadına haber edersen işin zor. 
tarafından
Biliyorum ama kötü yüzüm yok işte benimde ***** kafam
tarafından
Apartman hayatında kimseye bu kadar yüz vermeye gelmez bence
0 oy
(864 puan) tarafından
Kibar dille söylemiş ama temizlik için yazmana gerek yok sonuçta gece 10 da yapmıyorsun temizlik 
tarafından
Ben sırt onun kocası uyuyor diye her gün 2 den önce açmıyorum kızımın uyku saatini bile değiştirdim
tarafından
K.bakmada sende çok yüz vermişsin  canım..ne demek ya uyku saatini  degistrdim .bence bu kadar iyi niyetli olma kullaniyolar resmen .
0 oy
(28,706 puan) tarafından

Mesajda birşey yok ama öncesini bilemem.

Sende söyle çocuklar sonuçta  azda olsa ses normal 

tarafından
Başka ne olabilir ki çocuklarımın sesi kendim ziplicak değilim ikisi de çok küçük yapma diyorum bu sefer çocuklarım ağlama krizine giriyor sıkıntıdan
(28,706 puan) tarafından
Takılma boş ver
0 oy
(7,654 puan) tarafından
En kisa zamanda çık o evden çocukların daha küçük ne oldu cocuk koşsa ellerini ayaklarını mi baglayacaksin 

Ben ne sesler duyuyorum ama uyarmam insanlik hali derim 
tarafından
Valla uygun bir ev bulsam çıkıp gidicem ama bazen kendime diyorum o rahatsız oluyorsa o gitsin ya da 1. Kata tasinmasaydi napayım
(7,654 puan) tarafından
Olayın 1. 2. Kata tasinmayla ilgisi alakasi yok anlayış önemli tabi ki cocuklara evde mac oynasinlar demiyorum ama evin yalıtım i kötü demekki
0 oy
(10,945 puan) tarafından
Niye izin alıyorsun onun evinde mi yaşıyorsun cnm bu kadarda fazla bence bağlayacan mı çocukları kendi çocuk olmamış mı 
tarafından
Ya zaten çocuklarım en geç 12 de uyur ama ne araba sürerler ne de bir şeyle yere flaan vururlar
0 oy
(41 puan) tarafından
ewt üslup cok guzel ama  ne zaman kadar bole izin alarak yapacaksin ki çocuk bu dur desende durmaz yani belli saatlerde istemesende ses olur gec saatte hadi  dikkat et de cocuklar disari çıkamıyor elbet enerjiyi de evde atacak bizim bina yeni oldugu halde  ses yalitimi hic yok hersey duyuluo ama napacaksin ki ona göre temizlik yapamazsın ki bence fazla da ipleri birakma apartman tarzı yerde oturuosan bu gibi sesleri goze alacak yani tabo fazlasi abartan için demiyorum 
tarafından
Nasıl abartabilirim ki zaten çocuklarıma beraber zıplayarak falan mı? Evime misafir alamadım ilk zamanlar arkadaşlarım geldi masaya oturup yemek yiyemedik alttan vuracak ses geliyor diye vuracak korkuma
(41 puan) tarafından
çocuklu evde normal ses olmaso ve bole insanlar yuzunden benin kaynanm evde is yapamaz olmuştu alt kattaki lag edecek die bence bu kadar izin verme karismasina anca kendini uzersin be takintili hale gelirsin herşeyi ona bagli yasama sadece aksamlari  belli saatten sonra ses cok hos olmaz ki cocuklarda durulur zaten he hasta vardir dikkat edersin de  her dk hasta da varsa k bakmasin bina da yasiosa biraz da sese katlanacak
tarafından
Çocuklarım en geç 12 de uyur araba sürdürmem yere vurdurmam 2 den önce süpürge yapmam daha bir sürü şey sayabilirim
(41 puan) tarafından
daha ne istiyormuş ki bence gayette dikkatlisin bence gecen sene ben her sabah 7 de sandeye cekisiyle kahvaltı ediodum adamin sandeye cekisi var yeri sanki kazio gibiydi  hali uok altında ses olduğu ngibi bizdeydi bole kisiler olsaydk üstünde kim bilir ne yapacak ha dogru deilntabiki ama sen  2 den oncede is yapmiyormussun bile
0 oy
tarafından
Ayyy her şeyi de haber vermeyin niye boyle alistiralistryorsunuz cocuk bu Allahım ya temizlik de canim ne zman isterse nasıl uygunsa yaparım ben alttakini mi dusuncez ?
0 oy
(79 puan) tarafından
Sen zaten ona konuşma hakkini vermissin ki  niye soyluyosun  temizlik yaoarken   gecemi yapiyon hayir sabahin korundemi yapiyon   zannetmiyorum biraz mesafeni koy ilgilenme    hadi hali bise sirkersin de  bende alt katta oturutorun benimde ust komsum  mutfak camim acik hali sirkti  bende mutfak tarafindan sirkmeyin toz girer cam acincada olmaz dedim arka taraftan sirk onuda istemem de  onun dusunmesi gerek  neyse sirkerken de lutfen soyleki camim acik olabilir  benimde cocigum var girmesin toz eve  diye soyledim ama temizlik yapilirkende ne  alaka niye deme geregi duyuyosun 
0 oy
(922 puan) tarafından
Canim bu kadar rahatına duskunse müstakil ev içinde otursun evini temizlerken haber vermekde ne demek

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 185 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde iyidiler1 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,150 göst.
2 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
17 Ekim 2024 Aile kategorisinde Cano6can (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.