0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar büyük oğlumun testisleri gayet normaldi önceden ama.yaklasik iki aydır kuru ve boş duruyor bu neden aceba önceden doluydu ve belliydi kuru değildi aceba bı sorunmu var doktora mi götürmek gerekir başına böyle gelen oldumu internetten bakıyorum.birsuri şey çıkıyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oglum 19 aylik her ay doktor bakip testisleri torbada diyirdu bu ay yukari cikmis dedi ama asi falan oldu korktu indan olabilir dedi ama takip edin dedi takipteyim bende yumurtaliklar yukaridami asagidami
tarafından
Ahahah ula ben.babamda.ole her halta karışır:))
tarafından
Ben iki çocuk anasıyam.yoruluyaammv:))
tarafından
Ahahahahaha :))
tarafından
Benim biri daha bir aylık.olmadi la
(2,299 puan) tarafından
Kız derya dünden beri yorumlarına denk geliyorum. Sesli şekilde gülüyorum ☺️☺️ Allah ta seni  güldürsün ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yukarı çıkar canım ara ara takip etmen lazım benim oğlumda öyleydi sürekli takip ettik doktora götürdük özellikle banyo yaptırırken bak elinle eğer inmiyor yukarıda ise mutlaka götür doktora çok önemli 
tarafından
Ne kadar aralıklarla.imiyir benimki iki aydır nerdeyse kuru
tarafından
2 ay baya uzun kuzum ama korkma küçük daha oğlun sen götür hemen randevu al içinde minik fındık kadar bi parça oynaması lazım
tarafından
Evet yok farkinday önceden hep bakiyordum.vardi yakın zamanda gotureyim
tarafından
Mecbur canım o sorun olduğu zaman batırıyor çocuk küçükken her gün bakıyordum biraz büyüyünce haftada 2 kez banyo yaptırırken baktım
tarafından
Evet sağol canım
0 oy
tarafından
Kız bu konuda hiç bilgim yoktu yorumları okuyunca aydinlandim bana normal geliyordu yarın bezini alınca bende bakayım bari inşallah bişey yoktur sizdede
tarafından
Ya evet demekki çoğu bebekte yukarı çıkıyor ama.sorun olabiliyormuş bak
tarafından
Aşağıda olması gerekiyor yani dimi
tarafından
Evet canım bazen çıkıyormuş yukarı ama inmesi lazımmış benimki uzun zamandır yukarda
tarafından
Allah Allah bir sağlık ocağına ugra bilgi al ozaman canım ya inşallah bişey yoktur bende yarından itibaren dikkat etcem
tarafından
İnşallah canım önceden vardi iki aydır falan yukarda
0 oy
tarafından
Bizimkinin biri büyük biri küçüktü doktor su fıtığı diyoruz ilk altı ayda kendiliğinden geçiyor genelde dedi ve geçti çok şükür başka bilgim yok 
tarafından
Sağol.canim
0 oy
tarafından
Yukarı kaçıyorlar 5 yaşına kadar düzelmesi lazım yerinde olması lazım yerine inmezse ameliyat ile dikiyorlar torbasına 
tarafından
Beş yaşına kadar vakti varmı
tarafından
3 doktora götürdüm hepsi aynı şeyi dedi canım ama sende götür doktora baksın
tarafından
Tam tatlim
0 oy
tarafından
Postu okuyunca bir an tedirgin oldum hiç kontrol etmedim ya benim oğlum çok korkar herşeyden yaa birazdan açıp bakicam 
tarafından
Baktinmi canım
tarafından
Baktım da anlamadım ya gece baktığımda öyle hissettim gündüz torbann içinde değilmiş gibi
0 oy
tarafından
Hasta olacağı zaman testisler söner bebekler de hasta olunca grip vs öyle oluyo oğlumun ki bide banyo yapınca tabi 
tarafından
Anladım canım sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
7 cevap 219 göst.
19 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (891 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 517 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,273 soru

24,427,564 cevap

352,178 kullanıcı

...