Dun yedim 5 tane asermistim super tadi var ayin 22 sinde tekrar aldiricam gene yicem
ben dun 8 aylik kizimin cani cok istedigi icin bir yemek kasigi kadar yedirdim onada her hangi bi kusma kakasinda degisiklik gormedim
Hic bi sekilde sakatat asla sevmiyorum
Ben genelde ayirmam ama biz trabzonluyuz bizde pismez oyle seyler. Dogum yaptim hemsire dediki yapin getirin kelle paça yesin hem dikislerine iyi hemde yemeden nasil tuvalete cikacak bu kız. Kayinvalidem yapti getirdi saolsun buzluga atar o temizleyip. Ahh bir icmisim bol limonlu. Hastaneden eve geldik yine yapti bana. Inanirmisin 10 gun boyunca aksam yemeklerinde sadece onu ictim gecende yine buzlukta vardi eşim pisirdi yedik
Bende adanada doğup büyüdüm. Bi nevi adanalıyım. Kelle paça hic ağzıma gile almadım. Ama karın mumbar çok severim. Ama sadece yemesini severim. Az önce kaynanam bana karın getirdi temizle pişir diye. Ve ben hayatımda hiç temizlemedim nasıl yapacağımı da bilmiyorum. 2 tane de bebeğim var afedersiniz kendi totomu zor yıkıyorum kadın bana karın temizle diye getirdi bana şu an sinirden ağlamak istiyorum
1,492,813 soru
24,391,770 cevap
349,342 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın