Buyuk ihtimal arada kaldigi seyler var ikilemde senle de sensizde yapamadgina gore ve senin sevdgni de biliyor kotu daveanirken asla cekinmiyo netlestiremiyoda kafasini sen bi vazgecmis gibi yap hayatina o yok gibi devam ettigini goster seni kaybetme korkusuyla bak nasil freni patlamis kamyon gibi geliyo sana ikilem falan kalmaz o korkuyla
Canm bekarsn ve bu sayfada işin ne çok merak ettim doguranlari anladmda vekarlar neden yukler ki bu hamileleik programini???
Vazgeç valla resti çek yoksa hep ödün veren taraf sen olursan evlilikte de bu böyle devam ediyor sürekli sen kendinden fedakarlık ediyosun eşinde seni ezip duruyo son pişmanlık fayda etmez yol yakınken o sana nasılsa sende ona öyle davran.. burda hep ara bulucu konuşurum falan da bugün eşime baya bi sınır oldum.. Şuanda tüm erkeklerin cani cehenneme diyesim var..
Ayni sehirde misiniz bu kisiyle görüsme skliginiz nedir?
Geçmişte yaşadığı haram sevdalar yüzünden başı hala dertten kurtulmayan biri olarak söylemeliyim ki seni gerçekten sevseydi çoktan aileden isterdi. Kimse için kendini üzme. Ben o kadar pismanim ki keşke yapmasaydim keşke hic biri hayatıma girmeseydi. Evinde helalini bekle seni babandan isteyecek cesareti olana gönlünü vermeye çalış derim. Hakkında hayırlısı olsun güzel kız.
Aranızda mesafe var mı? Biz de eşimle öyle aşırı kavga ederdik ama hep uzaklıktandı. Ben bırakmadım bi de bazı ailevi sebeplerden ötürü çok içine kapanıktı vazgeçmedim şimdi Allah razı olsun bırakmadın beni vazgeçmedin diyo. Biz sevgililik döneminde eşimle ne kavgalar ettik ama şimdi en ufak yüzüm asılsın kıyamaz hiç.
Valla canım evlenicek olan adam oyalamaz onca sene ben eşimle 3 ay icin de tanışıp evlendim çok şükür hiç bir sorunumuz yok hiç bir pismanligim da olmadi bugüne kadar inşallah da olmaz o yüzden bir erkek oyaliyosa bi gün iyi bi gün kötüyse bırak gitsin koy tekmeyi
Kaderindeki insan oysa kılını kıpırdatmasan da sana gelecek o yüzden kendini rahat bırak sonuçta evleneceğin insan ezelden belli ve bunu değiştiremezsin. O yüzden o olmazsa kimse olamaz asla sevemem yapamam boşuna deme Rabbim sana onu yazmamışsa öyle de bi seversinkii bu da sevgi miymiş dersin. Sonra bu günlerine çok gülersin niye kendimi o kadar kahretmişim diye. Akışına bırak kendini hırpalama bırak o sana gelsin ama sen ona kul köle oluyorsun diye değil, seni gerçekten istediği için gelsin.
o kişiden sana asla yarar fayda Gelmez hayatın boyunca böyle devam eder sana tavsiyem asla hayatını birleştirme o insanla çok üzülürsün sonra
1,492,807 soru
24,391,684 cevap
349,341 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın