0 oy
438 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Bebegim 56 günlük 1 haftadır beni emerken genzine süt kaçıyordu, gecen gece yatarak emzirirken agzından geri sütüm aktı ama biberonla icince bisey yoktu gayet rahat içiyordu, bugun ilk kez biberonda da genzine kaçtı ustelik yavaş akım tek delik biberon agzı, demin verdim baktım genzine kaçtı aglamaya başladı sakinleştirdim bir daha verdim emerken gözler açık daldı gitti 2 saniyelik bisey o andada süt ağzından aktı neden oluyor aldm biberonu bidaha agladı bende ayağıma koydum uyudu hemen, ama daha yeni uykudan uyandı yarım saat oldu uyanalı :(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Göğsünü bebeğin ağzına iyi yerleştir cnm kahverengi olan yerlere kadar ver ağzına bebek iyi tutamadığı için genzine kaçar süt cnm
tarafından
Kuzum emerken gözler acık bi kac saniye dalması normal mi? O süre zarfinda süt agzindan aktı
tarafından
Normal cnm bnm bebelerimde emerken uyuyordu süt akması normal cnm korkma göğüsün bebeğin ağzından çıktığı için süt akar uyku halınde emmiyorlr ya o yüzdendir
tarafından
Ama gözleri bayagi acik sekilde daldi.kuzum aralik degildi normal mi netten kötü yazilar var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bsy olmz cnm çok emmek istio nefes almio.o ara bnmkinde çok olur dikkat et ynede hemn yüz üstü cevr ki rahtlasn bnmki gözlerini kapatıp.eli düşüo yüz üst çevirip sesleniom yüksek sesle sırtına vurularak kendine gelio öyle normams bilmiom 
tarafından
1 haftadır emerken surekli kaçıyor aglıyor sinirleniyor alıp sakinlestiriyorum tekrar aynısı oluyor meme reddi olcak diye korkuyorum ama bugün gozlero bayağı acik sekilde daldı gitti o surede sut agzindan aktı o cok dikkatimi cekri netten bakiyorum kötü yazılar var
tarafından
Bakma cnm azcik bAs ağrısı  olsa neler neler cikio aldrms onlara
(1,772 puan) tarafından
Aynn İnternete bakma arkadaşın dediği gibi başin ağrısa kansersin 3 aylık ömrün kaldı falan insanin psikolojisini bozuyor
0 oy
(2,479 puan) tarafından
Kuzum çok dikkat et her koşulda kontrol et sürekli çok geliyordur Allah korusun boğazında kalmasın emzirirken de göğsünü çok sıkarak verme bu arada kafasını az kaldır emerken 
tarafından
Hepsini yapıyorum canım ama 1 haftadır emerken surekli kaçıyor aglıyor sinirleniyor alıp sakinlestiriyorum tekrar aynısı oluyor meme reddi olcak diye korkuyorum ama bugün gozlero bayağı acik sekilde daldı gitti o surede sut agzindan aktı o cok dikkatimi cekri netten bakiyorum kötü yazılar var
0 oy
tarafından
Sütün hızlı geliyor yatarak emzirme tazyikli süt için emzirme pozisyonları var internetten araştır o şekilde oturarak göğsünü kavrayarak emzir yazık zorda kalmadıkça biberon verme alışır sonra
0 oy
(128,462 puan) tarafından
Elinle gogsune makas isareti yap 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Sütün çok geliyordur ondan olabilir canım büyüklerimiz sütün kaynıyordur ondan diyorlar. dikkat et bir anlık dalgınlıkla boğulabilir. Öyle olduğunda yüz üstü çevir sırtını sıvazla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde __Deniz__ (2,191 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 143 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 401 göst.

408,126 soru

12,257,890 cevap

37,279 kullanıcı