Bunu biraz çekinerek soruyorum kızlar ama sizlerdede oluyor mu öğrenmek istiyorum. Ben yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim her ilişkiye girerken ilk gece yapıyormuşuz gibi ağrı oluyor her seferinde eşim uğraşıyor çünkü çok acı oluyor daralıyor sanki. Buna rahim ağzı dar mı deniyor yani? Ve böyle olanların normal doğum yapma olasılığı düşük diye duydum. Siz ne diyorsunuz bu konuda?
Ewt bi akrabimz öyle dar rahîm ama onu ki yani kesin doktor tarafından onaylı ama seninki normal cunku bende halen oylym doktora gittim.hatta kaç kez bi sıkıntı yok zamanla acibgecer dedi
Bende oyleyim canim cok kasiliyorum bir turlu alişamadim bu duruma galiba
Hiç doktora gittin mi bu konuyla ilgili bir de acaba eşin seni hazırlamadan ilişki yaşıyorsa bu da canını acıtıyor olabilir
Canım ben ilk gece çok stres yaptım ve acıdı ondan sonra tam 3 ay yine acıdı kabusa donuyordu bitse diye düşünüyordum sonra önce kafamı rahatlattım ve kendimi bıraktım affedersin ama sevişmeyi fazla tutun suan acı hissetmiyorum bile ama az stres kasilma yapim yine ayni oluyor önce rahatlar kafanı düşünme acicam diye
Canim ilişkiye girdiğiniz günlerin arası fazlaysa ondan da olabiliyor. Şu an mesela hamilelikten dolayı haftada bir oluyor en fazla. O zaman dediğin gibi zorlaniyor insan. Ama 2 günde bir olduğunda daha farklı oluyor. Bide tabi ilişki öncesi hazırlık da önemli.
Bende 7 aylık evliyim aynı dediginiz gibi her seferinde ilk gecedeki gibi acı hissediyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorum çünkü oda kendini suçluyor bende mi problem var diye 20 güne bi yapıyoruz benim isteksizligim yüzünden bide malum karnım baya büyüdü o yüzden sıkıntılı günler yaşıyorum bende senin gibi
409,458 soru
12,306,677 cevap
38,591 kullanıcı