0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (12,268 puan) tarafından

14YASİNDA OĞLUM VAR

TLFNU VAR NORMAL DE HİC KURCALAMAM AMA BAKAYIM DEDİM TAKİOTE OLAYIM YANLIŞ BİRŞEY YAPMASIN YASİ KÜÇÜK VR ETRAF BERBAT HALDE 

SÖYLEMEME GEREK YOK .

ARAMA GEÇMİŞİN DE HEO PARÇALANMIŞ CESETLER VARDI 

BAKAMADIM BİLE 

COK MERAK EDİYOR BANA SORUYOR DU AMA HEP GECİSTİRİYORDUM 

BENİM TLFN NU KURCALADİGİMİ ÖĞRENMEDEN BEN NASIL ÇÖZÜM BULURUM 

KÖTÜ ŞEYLER İZLESİN KORKSUN İSTEMİYORUM 

TLFNU UYGUNSUZ RESİM VE GÖRSELLERE KAPATTIM 

AMA YİNE BİR ŞEKİLDE BAKAR NE YAPİCAM AKİL VERİN 

LİNÇ İSTEMİYORUM 

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ben lise bitimine kadar telefon verme taraftarı değilim yasak koyacaksın canım elinden alacaksın telefonu 1 hafta böyle şeyler izlediğin için cezalısın diyede al karşına konuş devam edersede bu yasakların süresini uzat ceza en güzel yöntemdir
(12,268 puan) tarafından
İnan öyle eşim  gelişi güzel bırakıyor erkek çocuğu detaylara girmeden büyütmek istiyor ama öyle olmuyor
Ayıptır söylemesi ilk özel bölgesini temizlerken bile ben söylerim
Eşime kızdım sen söyle arada git sırtını kesele çocuğun benden utanır dedim ama işi gücü varı yoğu kendinden 10 yaş küçük kardeşi

Kardeşini çocuklarından üstte görüyor
Bazen soyluyur oğlum gibi sanki koruma iç güdüsü var bende kardeşime karşı diyor
tarafından
Kardeşiyle ilgilenirken çocuklarıylada ilgilensin büyük sorumluluk babada olacak erkek çocuğunun canım yanlış anlama ama saygı korkudan gelir baba hep ensesinde olursa hata riski minimuma iner tam ergenlik zamanı ve hataya çok meilliler allah muhafaza
(12,268 puan) tarafından
Babasından çekiniyor ama ouoe demicem canım onu karıştırmak istemiyorum
İlgilenmiyor böyle konular la  mesela
Ortanca oğlanı yıkıyorum
Kilo almış ogaln yakın zamanda pipisi küçük geldi gözüme dedim ki sen erkesin anlarsın çocuğa belli etmeden bak bakalım normal ki değilse hastane ye götürelim
Küçükken fıtık ameliyatı oldu çünkü sorun olmasın diye dedim
Gitmiş çocuğa pipin kalkıyor mu diye sormuş
Tam bir dangoz başka birşey değil
tarafından
Sen çok iyi bir annesin ama bak ne güzel ilgileniyorsun bir taraf hep fazla yük alır kendine sen o taraf olmuşsun evladını en iyi sen bilir tanırsın içinden nasıl geliyorsa öyle yap
(12,268 puan) tarafından
Allah'  razı olsun ❤️ kuzum benim
Keşke görse anlasa ama nerde
Eve surkeli birşeyler alır
Ama iş bunla bitiyor zanneder
Çocuklarin iç dünyasını
Hislerini duygularını hiç önemsemez
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Çocuklar büyüdükçe insanın derdi de büyüyormuş Allah yardımcın olsun inşallah 
(12,268 puan) tarafından
Amin canım benim ❤️ Allah razı olsun en güzel zamanları küçükken mis kuzum
+1 oy
(3,443 puan) tarafından
Bakmış tamam da neden bakmış

Bence konuyu açarak öğrenebilirsn neden merak ettiğini

Mesela izlediği film varsa orda cesetler üzerinden cinayet oluşunu cozeniliyorlae ona mı özeniyor

Krimal de mi çalışmak gibi bı hayali var 

Merakı nerden geliyor önce onu öğren sonra bakarsın duruma 
(12,268 puan) tarafından
Canım insan üzerindeki curumeler kokmalar mesela bana onu soruyir sürekli insan öldükten ne kadar zaman sonra şişme olur  insan vücudu ne zaman tamamen parçalara ayrılır falan elimden geldiğince yardımcı olmaya öğrenmesine yardımcı oluyorum ama fotoğraf lar çok kötüydü
Bu durumda sanırım kriminal oluyor.
(3,443 puan) tarafından
Birde ölüm le alakalı haberler izlemise bu müge anlı olayları falan filan var ya ordan merakı olmis olabilir
Hemen kötu düşünme
(12,268 puan) tarafından
İnşallah canım benim inşallah kötü değildir düşüncesi
+1 oy
(129 puan) tarafından
Ergenlik dönemi canım merk ediyorlar ama cesetler ne alaka bnce bir uzmana göster ilerde sorun lunu olbilir
(12,268 puan) tarafından
Evet bu merak varya zaten :( hiç sorma
Canım bu virüs te nereye götüreyim şimdi bilemedim  vallahi sıkıştım kaldım iyice bu gece vakti uyku tutmaz beni artık
(20,477 puan) tarafından
Bence de bi uzmana danışın. Her şeyde virüsü ön plana koymak bana doğru gelmiyor. Bu da çok önemli bir konu. Bence öncesinde siz bir uzmanla görüşün. Uzman gerek görürse çocuğunuzu götürürsünüz. Belki yaş dönemine uygun şeyler bunlar bilemeyiz biz. Ama virüsün ne zaman biteceği ne zaman normallrşeceğimiz belli değil. Ne kadar öteleyebilirsiniz ki?
+1 oy
(2,263 puan) tarafından
Farklı ilgi alanları bul canım çok da korkma normal ben de otopsi izlerdim :)
(12,268 puan) tarafından
Tmm canım yazarım
Biz arkadaş gibi kavga ediyoruz zaten
Ergenlik yaşamadım ama anlamaya çalışıyorum
Arkadaş gibiyim onla ona sarılıp az ağlamadım
(2,263 puan) tarafından
Okudum yukarıdaki konuşmaları da canım Allah yardımcın olsun eşin kusura bakma okuzmus ama gerçekten çok güzel bir annesin
. Rabbim evlatlarını salih evlat eylesin
(12,268 puan) tarafından
Offf deme be gel birde bana Sor
Hergun düşünüyorum ben ne biçim anneyum diye
Soruya çekiyorum kendimi
Bir tek zafi var çocuklara karşı aç kalamsinlar
1 saat yemeği geç yapayım kötü anne ilan eder
Ama öbür türlü lu boş verir  koy verir

Aç kalsınlar ne olur bir saat altı üstü diyorum sözde anasın çocuklarıni aç bırakıyorsun der
Offf bacım off neyi soyliyum ne bırakayım bunlar en basitinden  birde
(2,263 puan) tarafından
Kimsenin seni sorgulamaya hakkı yok canım herkes kendine baksın. Sen kendini bilirsin zaten takma. ERKEK iste
(12,268 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum Allah razı olsun ❤️
+1 oy
(5,108 puan) tarafından
Canım yazdıkların bana pek normal gelmedi. Çocuğunu takipte kal hatta mümkünse bi pedagog a götür. O yaştaki cocuk en fazla tiktok felan izleyip oyun oynar. Ceset,ölü vücudun çürüme süreci felan bunlar hiç normal şeyler değil.
(12,268 puan) tarafından
Bakicam canım bakicam gerekirse plbir pedogog ile goruducem
0 oy
(2,024 puan) tarafından
sahsen ben olsam sorduğu sorulara cevap verebilecek bir uzmana götürür tüm  öğrenmek istediklerini  uygun şekilde öğrenmesini  saglardım.

yasak koysan ters tepki yapar. Belki uzmanla görüştükten sonra ilgisi biter yada kriminal e ilgisi varsa onu öğrenmiş  olursun
(12,268 puan) tarafından
Yasak  çözüm değil
Öyle olduğunu düşünsem size sormadım canım
Ne yapayım bu virüs zamanında
 Bir çözüm bukucam konuşarak baslicam canım bakalım ne diyecek
0 oy
tarafından
Belki ileride sececegi meslegi hakkında bir şeyler.  Altinda yatan sebebi öğrenmen lazım hemen cezalara veya kisitlamaya basvurursan onu daha cok itebilirsin. 
(12,268 puan) tarafından
Bilmiyorum canım konu açmasını beklicem konusucam bakalım
0 oy
(3,821 puan) tarafından
İlk sorduğunda geçiştirmeyecektin anlatacaksın merak ettiklerini sen anlamayınca çareyi intertte bulmuş ben erkek çocuklarının bir yaştan sonra annesi değilde babasının konuşması taraftarıyım babasına de ama adama geçmişini deme oğlan bana bunları soruyor sen bir konuş de oda usulünce konuşsun anlatsın bir daha yapmaz 
(3,821 puan) tarafından
Ozaman sen konuşan canım telefonu kurcaladığından bahsetme hani sen bana bunları sormuştun ya oğlum diye sor konuş anlatır zaten
(12,268 puan) tarafından
Aynen kuzum aynen öyle yapicam bana güvensin istiyorum çünkü
İlk defa kurcaladım
(3,821 puan) tarafından
Babası öyleyse sana güvenmesi şart yoksa çok şey saklar sizden Allah korusun ergen bazı şeylere bakacak ama sen yinede ne sorarsa sorsun cevap vermeye çalış
(12,268 puan) tarafından
Zaten öyle bana daha. Çok güveniyor
Babasıyla sadece üstten sohbet mühabet o kader
(3,821 puan) tarafından
O zaman bozma hiç o güveni bişekilde konuş anlatır güveniyorsa zaten
0 oy
(25,194 puan) tarafından
Sen geçiştirdiğin için İnternette aramış cevabı. Bence telefon vermek için yaşı küçük. Gördüğü resimler psikolojisini bile bozabilir bnce uzmana danışmak lazım 
(12,268 puan) tarafından
Geçirme değil yukarıda yazdım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım
Ama herşeyi nasıl bileyim kız netten bakmış tmm da sorunun cevabı bende yoktu o yüzden ona cvp vericem
Diye patlamış kafalara mi bakiyim
(12,268 puan) tarafından
Oyyy kız fotoğrafları görsen bunlar insan mı dersin:((
(25,194 puan) tarafından
Ay fena oldum yaa bu merakının altında yatan bşy olmalı bnce
(12,268 puan) tarafından
Konusucam ben detaylıca bakalım neler çıkacak
0 oy
tarafından
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez parçalanmış cesetlere baksam :)))) 
(12,268 puan) tarafından
Benim de ama bu zamanda çocuklar çok farklı
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Oğlunun yaşındayken bende onları merak ediyordum hatta bir erkek arkadaşım vardı ona sormuştum oda beni deep weep diye bir siteye sokmuştu ay öyle korkunç şeyler vardı ki neler neler bir daha korkup bakmamıştım başka şeylere yöneldim oğlunu başka şeylere yöneltmelisin
(12,268 puan) tarafından
İlgi alanını biomiyidum  aslında bundan sonra daha çok ilgili Ecem konusu cam
0 oy
(979 puan) tarafından
İstersen şöyle yapabilirsin sen bunları merak ediyordun Ben de telefonu aldığımda karşıma öyle görseller çıktı sen mi baktın anneciğim ya da bana sorduğun içinmi karşımıza çıktı merak ettim diye mi yaklaşsan acaba. Çünkü biliyorsun telefonlarda yapay zeka var aradığın ya da konuştuğun şeyler karşına reklam olarak çıkıyor ya oradan mı girsen konuya Vallahi benim aklıma en mantıklı bu geldi. Umarım merakından bakmıştır bir daha bakmaz canım.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 261 göst.
22 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Melisyldrm (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
21 Şubat 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Musab (1,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 326 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu

413,029 soru

12,434,967 cevap

45,784 kullanıcı