0 oy
488 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hanımlar bugün 3 cu gün kızımın yanına gidemiyorum gece rüyamda kızımı gördüm ve gitmek istiyorum tek kaldı orda bügün çok sitresli başladım güne kızımın yanına gidip gelsem rahatlarim 5 aydır her gün gidip geliyordum şimdi içim içimi kemiriyor 

TEMASLI OLDUĞUM İÇİN KARANTİNA DAYIM 

9 Cevaplar

0 oy
(489 puan) tarafından
Bwbeginiz nerde csnim benim dirumu bilmedigimden
tarafından
Vefat etti cnm
(489 puan) tarafından
Kusura bakmayin ben bilemedim.  Hastamiydi bebeğiniz.  Rabbim cennetinde seninle kavuştursun canim . Eminim senin gibi annesi olduğunu biliyordur ve senin üzülmeni asla istemez . Rabbim sabırlar versin .
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi de 20 65 yaş arası zaten serbest neden emniyetten izin alasın 
tarafından
Ben temaslı yım karantina dayım
tarafından
O zaman vermezler bence
0 oy
tarafından
Zaten suan yasak yok canim gidebilirsin bence seni özlemiştir  merak etme o melek en guzel yerde ❤
tarafından
Karantina dayım cnm
tarafından
He o var evet onu  sor bence ama izin verebilirler zaten cok insanin olmadigi biyer
tarafından
Mezarlık ta insan yok ki zaten
tarafından
Evet canim bende oyle  diyorum
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Mezarlıga gitmene emniyet ne diyecek ki git gör 
tarafından
Karantina dayım
(2,263 puan) tarafından
O zaman hiç bir şekilde çıkamazsın bitmesini bekleyeceksin
tarafından
Sadece temasliyim hiç bir belirti yok negatifim
(2,263 puan) tarafından
Temaslı oldugun için çıktıgın an ceza yazarlar
0 oy
(1,723 puan) tarafından
Canım bence çıkmamalısın senin ve herkesin sağlığı için belki biri şikayet falan edee bu sefer ceza alırsınız yurt lara falan götürler
tarafından
O yüzden emniyetten izin almayı deniycem kendi aracımla gidip gelicem mezarlığın orda ev. Filan da yok 1.2 tane vardı onlarda kışın yoklar evde
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Canım biliyorum gitmek sana iyi geliyor ama temaslısınız arabayla da olsa belki biri denk gelir kimsenin günahına girme istersen. Bir de hergün gitmesen sana daha iyi gelecek aslında. Senle beraber biz de yaşıyoruz senin üzüntünü. Unutmayacaksın zaten ben de unutmadım kendiminkini üstelik mezarı da yok. 
tarafından
Görmediğim gün kendimi suçlu yorum oraya gittim da dahada mutlu oluyorum.
(13,312 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni tahmin ediyorum canım ama hiç gitme demiyorum mesela gün aşırı git. Normal hayatına kanalize olmak için adım atarsın.
0 oy
tarafından

• <3Sabret canım Rabbim koruyor zaten onu bitince doya doya gidersin annesi o biliyor annesinin niye gelmediğini
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Aradan izin vermezler 

Apartman tarzı bir yerde değilsen ve çok Uzak değilse arabayla 1 saat git gel canım 
tarafından
Apartman da değilim. Alt katimdaki evde yok üst kattaki çarşı ya taşındı
(12,272 puan) tarafından
O zaman git kimseye birşey demeden
0 oy
tarafından
Izin vermezler canım 

İlgili sorular

+5 oy
22 cevap 921 göst.
24 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 786 göst.
7 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,763 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,051 göst.
25 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 2,005 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (702 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,626 soru

24,432,792 cevap

352,618 kullanıcı

...