0 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merak ettim ben haftada ayda yılda bir gizli içiyor ,bekarken annem biliyordu ama evlenince eşimin haberi olmadan düğün günü bıraktım 

29 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Büyük başarı    asla saklamam herkes bilir ama büyüklerimin yanında asla içmem kaynanam hariç onun yanında içerim hiç takmam

tarafından
Yani iciliyosa saklanmamali da eşim nefret eder sigaradan
tarafından
Ona Karşı sevgi saygı sıfır umrumda değil.

Benim eşimde nefret eder azına koymuş insan değil ama banada karışmaz. Biri birşey dedim herkes kendi namusuna baksın benim kariminda ayıbı sıgarasi olsun der susturur
(834 puan) tarafından
Yani orasi oylleee .bende iciyorum ama kimse karisamz
tarafından
Benim eşimin tarafında erkekler çok karşı bayanın sıgra içmesine.  Ondada bana kimse birşey diyemiyor. Kaynanam bidi bıdı yapardı Aylar oldu görüşmüyoruz
tarafından
Yani eşin karışmıyor sa saygı duyuyosa kimse bişey diyemez
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben 25.5 yaşına geldim içmiyorum. Icseydim de eşimden gizlemezdim
tarafından
Eşim nefret ediyo sigaradan yani paket içsem bende gizlemezdim ama paket içmiyorum
tarafından
Öyle bağımlı filan degilsen içme o halde
tarafından
Tek tük geçmişten kalmış eser buda napalim çok canım sıkıldığında daraldigimda iciyorum
0 oy
(591 puan) tarafından
Ailem bilir eşim bilir eşimin ailesi bilir hatta kaynanamla oturur karsılıklı içeriz 
(591 puan) tarafından
Kendi ıçmıyo mu içmiyo belki sorun yaratır ıcıyosa senide alması gerekir bence
tarafından
İçmiyo kuzum o sorun yaratir içtiğimi duysa hemde büyük sorun
(591 puan) tarafından
Anladım canım ozman yapacak bısey yok ya gizli ıcmeue devam etcen yada hıc ıcmıcen
tarafından
Aynen öyle gizli içmeye devamke
(591 puan) tarafından
Oyle canım yapacak bısye yok
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Kocamdan bir iki fırt cekiyom arada. O yokken de balkonda içiyorum sıkıntı yok :D 

Eskiden herkesten gizli içerdim, ablamla içerdik :D 
tarafından
Oh en iyisi valla
(2,630 puan) tarafından
Öyle de ben hiç bağımlı olmadım istediğim zaman içtim olmadığı zaman da hiç aramadım
tarafından
Şu an bende oyleyim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben eşimle tanışmadan önce iciyodum ailem biliyodu eşimin nefret ettiğini öğrendim ogudnen sonra hiç içmedim ama bazen moralim bozuk olduğunda yada gece eşim yattıktan sonra içiyorum eşim de sigara kullanıyor ama bu bayanda en nefret ettiği şey sigara 
tarafından
Ay kendimi gördüm bo an ,eşim bana nisanliyken demiştik eğer içtiğini şimdi bilsem şimdi bırakırım seni
(1,330 puan) tarafından
Aynen oyleee benim eşimde bayana hiç yakistirmaz sigarayı gizli içiyorum bı gun yakalanirsam naparim bilmiyorum valal
tarafından
Çok büyük yıkıma uğrar gibime geliyo esimin
0 oy
tarafından
Ben bekarken icerdim annem babam bilirdi bisey demiyolardi zaten birak deselerdi daha cok icerdim evlenmeden 1 ay once kendi istegimle biraktim
tarafından
Benim ailem hiç saygı duymadi icmeme hep içtim babam içtiği için bilmedi veya göz yumdu sonra annem söyleyince baya kötü olmuştu. Aramız,düğün gibi beni almaya 6 da geldiker en son te içtim sonra içmedim tek tük arada içtim hamilelikte emzirirken hiç içmedim emzirmeyi bıraktım geri ictim
0 oy
tarafından
İçerim. Dünya alemde bilir içtiğimi. Kimseden gizlemem. Birde aman şuna ayıp buna ayıp yanında icemem de demem sigara ayıp bsi değil bence
tarafından
Bence de ama ben esimjn tepkisinden korktuğum için demiyorum ki denecek bişey de dgol tek tük içiyorum paket içsem derim
tarafından
Haklısın sende hiç deme boşver tek tük için iki saat laf anlatmaya değmez :D
0 oy
(5,278 puan) tarafından

valla benim herkez bilir babamın yanımda kaynanamgilin yanında içmem ama bilirler eşim zaten bilir neden saklayım eşimden =)

yani bunlar gebelikten önceydi 
tarafından
En güzeli saklanmamasi da az içiyorum çok içsem bende gizlemem ama beni bosar esim
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Eşim de eylem de biliyo herkes bilir ama yanlarında içmem eşimle iceriz karislikli çocuk yatinca
tarafından
Oh ne güzel keyif yapiyosunuz
0 oy
(979 puan) tarafından
Ben bıraktım. Annemle çay demler yada kahve yapıp karşılıklı içerdik. Şimdi kızım doğduğundan beri içmiyorum. Babam da bilirdi yanında içmezdim. Hatta sigarayla saygı olmaz saklama biliyorum derdi ☺️
tarafından
Maşallah çok anlayışlı baban varmış
(979 puan) tarafından
Evet canım bu tür konularda anlayışlıdır çok şükür.
0 oy
tarafından
Yok açık iciyom ama gizli daha bı tatlı oluyordu :D
tarafından
Aynen oyel gizli daha tatlı oluyo
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Yillardir icerim anacim bilir de bilmez ayagina yatar sakli gizli icerdimm suan hamileyim kesinlikle icmem diger hamileliklerimde de icmedim dogumdan 4 5 ay sonra icerim ama hic paket alip icmedim 5 6 tane esimden alirim okaa
tarafından
İnşallah hiç icmezsin
(5,219 puan) tarafından
Insaallah canim yaa hic iyi birsey degil aslinda ama artik akışkanlık mi yoksa takintimi
0 oy
tarafından
Kullanmıyoruz canım biz
tarafından
Ne güzel size hiç icmzsiniz insallah
0 oy
(340 puan) tarafından
Sigaradan nefret ederim elimde olsa eşime bıraktıririm da eşim bırakmıyor hamilelikten bu yana daha çok rahatsız olduğum için eşim yanımda içmez evde de içmez eşin de içtiği için heralde kokusundan anlamıyor
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Kimseni kinamam herkesin kendi isi.ama benim buyuduyum yerde burada kadinlar asla icmez.icende varsa ayip bakiliyor.gormedim ben kadinlarin icdiyini duyunca sasiriyorum.ama bence kadinda erkekde icmemeli esim bana gore birakdi.zarar sagligina kotu.
0 oy
tarafından
Ayıp bişey yapmıyoruz sonuçta neden gizleyelim bunun saygısı vs şeyi olmaz bence. Ayrıca içmiyorum bıraktım. İçtiğim zamanlarda eşimle karşılıklı içiyorduk annemle içiyorduk kayınvalidem ile içtim 
0 oy
(136,123 puan) tarafından
Hic icmedim ben de
0 oy
(2,243 puan) tarafından

sevgililik evlilik toplam 6sene soylemedim cunku paket kullanmiyodum tek tuk iciyorum hic de farketmemisti ama ramazanda buyuk kavga ettik zaten gunduz oruc aksam evde olunca icemiyodum kafama vurdu yaktim bir dal :angel:simdi biliyo ama icerken gormeyecem kokusunu almayacam nasil saklamayi becerdiysen oyle devam et dedi oyle devamke :ninja:

0 oy
(964 puan) tarafından
Bekarken gizli iciyodum daha doğrusu annem bıraktım saniyodu ama babam biliyodu afsgajaj evlenince de hamile kaldıktan sonra içmedim coook canım çekerse 2 tane çeker atarım hepsini icmem
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Herkes bilir . Başta eşim tepki verdi ama sonra alıştı şimdi o alıyor bana :D ama kaynanam gilin yaninda içmem hiç bilselerde

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 953 göst.
23 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ektn (44 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 730 göst.
29 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 678 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde MinnieMouse (2,422 puan) tarafından soruldu

412,830 soru

12,429,136 cevap